backyfx
..no ved mi ten fasza gadget z axpss vyludzuje betarsky usmev na perach...."zaťahali ste za nitky" - gripy nim podlozite a Braväcovo si ani neškrtne ale čo sedlo ?
Určite je povoľovanie kľúk stredových ložísk lepšie riešenie na týchto podložkách ako v stojane no ja to robím tak že sa prehnem cez bike ktorý je na kolesách atď atď
Si tie bajky nejak moc sanujete. Gripy su spotrebak a sedlu sa nic moc nestane. Ja ked som von tak bajk uz hadam ani inak neodkladam.
Minule ked sme boli u nas v BB na namesti na piwo, tak to jeden starsi pan obdivoval, ze ako sme to dobre vymysleli, ked sme nemali kam bajky opriet?
Ešte na trávu bych to dal ale asfalt betón dlažbu...aj keď sú gripy spotrebák tak nepotrebujem mať doškriabane objímky na nich...sedlo sa tiež vie poškodiť od drobných kamienkov alebo nerovností pretože je to tlak na malú plochu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kaufland a Tesco ?
Ale uz takto bajk nedavam odkedy som si kupil stojan - nie ten z lidlu, ale z alzy, kde bajn uplne za vidlu alebo zadnu stavbu.
Tiez dosku som daval
..no ved mi ten fasza gadget z axpss vyludzuje betarsky usmev na perach...."zaťahali ste za nitky" - gripy nim podlozite a Braväcovo si ani neškrtne
Ale uz takto bajk nedavam odkedy som si kupil stojan - nie ten z lidlu, ale z alzy, kde bajn uplne za vidlu alebo zadnu stavbu.
ja mam ten z lidla a bike uz ani nemam na kolesach doma. vzdy je v stojane (v garazi)
a té návleky z nitránskeho špitála sú dobrý nápad!
Minule ked sme boli u nas v BB na namesti na piwo, tak to jeden starsi pan obdivoval, ze ako sme to dobre vymysleli, ked sme nemali kam bajky opriet?
za euro ?
ja som nasiel za 3+
ja som nasiel za 3+
nuž asi po návale objednávok z SK sa číňan chytil obchodnej príležitosti a zdvihol si maržu
Gripy ma neserú, skôr tie veci okolo - držiak garmina, malý prepínač na garmin...
Vtedy to je celkom fajn mať
1.karate monkey
2.krampus
3.midnight special