Zdravím,
rozmýšľam, že by som sa dal na cyklistiku, ale nemam šajnu s akým bicyklom začať. Na začiatok do toho nechcem dať viac ako 500€. Ako som už písal, len chcem začať, takže sa do toho vôbec nevyznám (tým chcem hlavne povedať, že nechcem nič skladať). Prosím Vás o nejaké tipy na kúpu. Meriam 182cm a vážim (neviem, či na tom vôbec záleží) okolo 75 kg. Na záver sa chcem ospravedlniť, že zakladám novú tému, ale podobné témy sú už vačšinou staré a odkazy na bazáre taktiež.
Ked Trek nema problem to kedykoľvek vymenit tak za tu cenu tomu dam šancu. Mne sa to ľubi a so sedlovkou nevidím problem. Cena je taka aka je lebo je dopredaj primarne a je to zahraničny shop. Chcel som najprv Focus ale žiaľ nestihol som a vypredal sa.
dva trojuholniky proti sebe je najsilnejsie spojenie. Tento pokus od Treku nemoze dlhdobo fungovat. Zopar jam pri zatazenom sedle, pakovy efekt zafunguje a skor ci neskor to chrupne a vybavene. Vid. tie fotky na nete.
Cestaky co mam vyhliadnute pojmu max 38mm resp. 35mm, cize je tam miesta dost. Skor mam respekt pred tym ako sa mi na nom bude jazdit, ci bude pohodlny a tak. Gravel sa mi zda v tomto taka istejsia volba.
Cestaky co mam vyhliadnute pojmu max 38mm resp. 35mm, cize je tam miesta dost. Skor mam respekt pred tym ako sa mi na nom bude jazdit, ci bude pohodlny a tak. Gravel sa mi zda v tomto taka istejsia volba.
Ja som pred kúpou cesťáku sedel iba na MTB, bál som sa straty pohodlia a agresívnejšieho posedu, ale cesťák ma lákal, takže som vyberal jednoznačne endurance geometriu. Ale obavy boli zbytočné. Kúpil som Giant Defy s 32mm plášťami a úplne bez problémov odjazdím aj 4hod+ bez akéhokoľvek problému. Odvtedy MTB už využívam iba veľmi okrajovo.
evidentne aj on hovorí o endurance bikoch. ja mam tiez Defy, a je mimoriadne pohodlny(pre mna osobne vyrazne viac ako mtbcka s rovnymi sirokymi riaditkami)
Taktiez som jazdil 6 rokov MTB a posledneho polroka som pozeral po roznych cestakoch a rozhodoval sa na rozsirenie obzoru lebo 100km + na hardtaili 15+kg uz nebola taka sranda . Nakoniec som za super cenu nasiel tu na bazari uplne novy nepouzity Canyon Endurace a mozem povedat ze na bajku sa jazdi uplne pohodlne a ovela rychlejsie. Ziadne nepohodlie som nepostrehol.
Príde mi môj prvý nový cesťák. Vraj bude zložený a nastavený. Myslíte že to mám radšej rozobrať a skontrolovať mazanie? Či sa náhodou nešetrilo😉 Akú máte skúsenosť? Vďaka
Horský som kupoval u kamoša v jeho obchode, tam sme ho spolu skladali takže...👍🏻
Karolko ty a cesťák? či už ťa MTB na cestách prestalo baviť, záleží čo si kupoval
väčšinou ho treba aj tak po 300km zosevisovať...
daj post čo ti príde?...
Karolko ty a cesťák? či už ťa MTB na cestách prestalo baviť, záleží čo si kupoval
daj post čo ti príde?...
Ale dal som tam vymeniť kazetu za Dura Ace 11-34, riadidlá za šírku 420, zadara dali košíky, omotavku a držiak na Garmin.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este laborujem nad tym, kupit gravel, kvoli pohodliu? No jazdit aj tak budem 90% asfalt...
Zbytocne sa oberas o eleganciu cestneho bicykla
Cesťák v úvodzovkách lebo skoro 40mm plášťe, to už je fakt región skôr gravelu, osobne si neviem predstaviť také balóny jazdiť na cesťáku.
Ja som pred kúpou cesťáku sedel iba na MTB, bál som sa straty pohodlia a agresívnejšieho posedu, ale cesťák ma lákal, takže som vyberal jednoznačne endurance geometriu. Ale obavy boli zbytočné. Kúpil som Giant Defy s 32mm plášťami a úplne bez problémov odjazdím aj 4hod+ bez akéhokoľvek problému. Odvtedy MTB už využívam iba veľmi okrajovo.
Horský som kupoval u kamoša v jeho obchode, tam sme ho spolu skladali takže...👍🏻
daj post čo ti príde?...
daj post čo ti príde?...
Ale dal som tam vymeniť kazetu za Dura Ace 11-34, riadidlá za šírku 420, zadara dali košíky, omotavku a držiak na Garmin.
Geo mi nepríde nejaká extrémna