Ahojte lidi, tak som dopadol....predvcerom som pri behani zle stupil a sup vyvrtnuty pravy kotnik, pravdepodobne mam pretrhnute slachy, kosti su OK ale sadru bude mat minimalne 4 tyzdne. Ake sportove aktivity odporucate dovtedy ? aby som neobrastol machom ? teda okrem sipiek, korespondecneho sachu a stolovych hier ?
P.S. je tu nejaky lekaar ? moj bracho je sice ortoped-chirurg ale aj tak by sa zisiel druhy nazor
Dopadol som podobne pred par rokmi, potrhal som si vazy a dodrbal menisky a chrupavku v lavom kolene = 3x operacia. Ak mas (ako spravny biker ) zanedbany vrsok tela oproti spodku, mas prave idealny priestor na posilovnu. Nie namakanie nejakych brutalnych svalov, treba cvicit s rozumom. Cize ja odporucam zelezo ...
Posilka.Cvic hrudnik,chrbat,brucho,ramena,ruky....S tymi nohami toho vela nenacvicis.Ale aspon budes mat dobry pocit z toho,ze nehnijes.
Ja mam teraz toho vela v praci,ale hlavne v skole...caka ma Matematicka analyza 2 ...tak na posilku a dokonca skoro ani na bike ziadny cas momentalne nevydava...Uz nech to je za mnou kua.
CVICIT
a nezabudni posilovat trošku aj nohy,
predpokladám, že máš sadru len pod koleno,
pri nečinnosti, a 4 týždne je veľa, prudko odchádza svalová hmota
to zistiš ked si pomeráš obvod litka ...potom keby si mal polky SPDčka ako ja, dalo by sa aj na bajku opatrne .-)
a hlavne nezanedbaj po tom, ako ti daju dole sadru REHABKU.....
vodoliečba...laser.....a cvičit pod dohladom nejakej šikovnej terapeutky .-)
keby si bol v KE ..tak ta pozvem ku nám
Ahojte lidi, tak som dopadol....predvcerom som pri behani zle stupil a sup vyvrtnuty pravy kotnik, pravdepodobne mam pretrhnute slachy, kosti su OK ale sadru bude mat minimalne 4 tyzdne. Ake sportove aktivity odporucate dovtedy ? aby som neobrastol machom ? teda okrem sipiek, korespondecneho sachu a stolovych hier ?
P.S. je tu nejaky lekaar ? moj bracho je sice ortoped-chirurg ale aj tak by sa zisiel druhy nazor
Tak vitaj v klube. Ja uz mam treti tyzden PN s kolenom. Jedine, co mozes robit je posilovat doma vrchnu cast tela. Nohu vobec nenamahaj v nijakej casti ani stehna - zle dopadnes.
Mozes viac casu travit na MTbikeri, cim budes rozcarovavat poniektorych clenov a moderatora, ale snad to preziju a spomenu si na teba, ked sa oni dolamu.
Kamarat mal raz zlomeny prst na nohe a vyfasoval sadru hadam do pol lytka. Nielenze neprestal jazdit na biku (sice umiernenejsie), ale este tvrdil, ze v takom stave mu to ulahcuje dopravu a menej tu nohu namaha. Zaklad je nezostat bez pohybu, na udrzanie akej-takej kondicie sa staci aspon raz za den previest do skoly alebo roboty, nohy nezabudnu na pohyb
Posilka.Cvic hrudnik,chrbat,brucho,ramena,ruky....S tymi nohami toho vela nenacvicis.Ale aspon budes mat dobry pocit z toho,ze nehnijes.
Ja mam teraz toho vela v praci,ale hlavne v skole...caka ma Matematicka analyza 2 ...tak na posilku a dokonca skoro ani na bike ziadny cas momentalne nevydava...Uz nech to je za mnou kua.
CVICIT
Zilinska Univerzita ... JAAAAJ poznaaaame, asi elektro fakulta ze?
jo tak tomu sa hovori smola geroy, hned po ukonceni skoly si cez volno spravit nutenu prestavku od biku. sucitim s tebou, nakolko som pred mesiacom preletel riaditka a v lete kopol kolenom do skaly. cesta na urazovku, kde mi obzerali v rane chrupavku, nasledovalo polhodinove sitie,dlaha. ta sla sice po 12 dnoch dole ale chodil som ako retard este viac ako tyzden a bolet ma koleno prestalo par dni dozadu. aby toho nebolo malo tak som si nasiel rozbite lozisko v rame, takze putovalo pekne na vymenu. suma sumarum mesiac bez biku so far a tajny tip ze este tak 3-4tyzdne. aspon som sa konecne donutil kupit kolenacky nad ktorymi som meditoval uz asi pol roka .ale bez biku je to peklo
to tucek: nielen aj mna v piatok caka matala 2 a niesom na elektro fakulte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja by som ti radsej nedoporucoval nic, to ti moze skor uskodit ako pomoct...
CVICIT
predpokladám, že máš sadru len pod koleno,
pri nečinnosti, a 4 týždne je veľa, prudko odchádza svalová hmota
to zistiš ked si pomeráš obvod litka ...potom
a hlavne nezanedbaj po tom, ako ti daju dole sadru REHABKU.....
vodoliečba...laser.....a cvičit pod dohladom nejakej šikovnej terapeutky .-)
keby si bol v KE ..tak ta pozvem ku nám
nie aby si vážil rodnu hrudu
ak bude v KE tak mu viem pomôct.....teda aj ostatným SAMO
ked bude treba
pomožeme..predsa bajkerovy
Tak vitaj v klube. Ja uz mam treti tyzden PN s kolenom. Jedine, co mozes robit je posilovat doma vrchnu cast tela. Nohu vobec nenamahaj v nijakej casti ani stehna - zle dopadnes.
Mozes viac casu travit na MTbikeri, cim budes rozcarovavat poniektorych clenov a moderatora, ale snad to preziju a spomenu si na teba, ked sa oni dolamu.
aj to bude
CVICIT
Zilinska Univerzita ... JAAAAJ poznaaaame, asi elektro fakulta ze?
to tucek: nielen aj mna v piatok caka matala 2 a niesom na elektro fakulte.
ale uz v piatok bude sadra, tak rovno poviem brachovi nech tam integruje aj kufor na moje cranky hehe....
inak co myslite kde pracuje taato rehabilitacnaa sestra
http://www.ryoni.com/models/adriana_lima.html
pozrite do konca, videjko za vsetky drobneee
bavim sa dalej na tej stranke
inak cakal som nejaku bajkopointu popravde
ale toto je bajkozalezitost
pocuvajte prvu vetu tej spevacky