nuz jfab mam istu predstavu o trase a hupiky neobsahuje
no Zombi, tak kam ich povlacis?
aj ja by som rad uzavrel sezonu v novembri, este sa isto bude dat jazdit, a ked bude slnecne pocasie..
a na trasu pripadneho k.am.en u som fest zvedavy...lebo mne to stale nie je celkom jasne
Kedze mi to tento weekend pre sickness nejako nevyslo tak si dam klasicku AM.EN trasu co ste sli urcite este toho roku, zrejme v mensej (ale o to plynulejsej) skupine : )
Kedze mi to tento weekend pre sickness nejako nevyslo tak si dam klasicku AM.EN trasu co ste sli urcite este toho roku, zrejme v mensej (ale o to plynulejsej) skupine : )
vysvetli mi prosim co myslis v tvojom pripade pod slovom plynulejsie(nielen dole kopcom)
aj ja by som rad uzavrel sezonu v novembri, este sa isto bude dat jazdit, a ked bude slnecne pocasie..
a na trasu pripadneho k.am.en u som fest zvedavy...lebo mne to stale nie je celkom jasne
tu je moj navrh trasy , najprv vyslapat po cervenej cez Hresnu do sedla Repy (pod Vysokym vrchom) a odtial po zelenej na razcestie pod Jahodnou kde sa napojit na singel ktoremu prischlo meno jeho_michalkov : ) (usek nie je vyznaceny)
z alpinky tradicne po modrej do cermela , malo by to byt do 45km . Ak by mal niekto iny navrh tak sem s nim ...
zelena je lepsia rozhodne opacnym smerom, inak budu ludia nadavat ze je to moc stupania. Rovnez je dobra aj cervena z vysokeho. Neni to cele singlac ale potesi. A hore je to skoda tlacit/slapat. No lenze potom neviem ako tam nakonfigurovat michalkov singel jedine cestou hore, alebo si to este raz naslapat na asfalte.Kazdopadne na koniec to chce zaradit vrabcaky.
Problem je ze lokalit tu mame viac peknych ale je to rozkuskovane. Flow ako v slanskych necakajte.
mozte sa realizovat , dajte rozumny navrh ako prist k tomu singlu ktory v trase urcite musi byt ...
inak budu ludia nadavat ze je to moc stupania.
v slanskych bolo malo stupania? ten vyslap po cervenej je uplna pohoda co sa tyka sklonu , cestou dole je to odtial dost nuda to uz skor rovno cez bastu do kysaku...
na Michalkov by sme mohli dojst z Alpinky po tej hnusnej asfaltke........
moja predstava:
na Jahodnu samozrejme cez hupiky a potom prechod cez zltu na cervenu, novy singlik potom zelena na vysoky vrch, Hresna, zjazd na Alpinku, potom asfaltom na Michalkov a na zaver modra.........
co vy na to?
aspon bude motivacia budovat singlik
heh bolo dost stupania ale uz mi to slo nejak lepsie miestami az som sa divil,
no horna cast cervenej je pekna ale kratka. A zelena zas je presne opacne ze budeme tlacit presne po tej uzkej klukatej casti a dole pojdeme po sirokej v tvojej verzii. Nemame to tu tak zladene, treba ist lokalizovat a vycistit ten chodnik na alpinke, pokial tu budem este tak sa tam vyberiem.
Ale v podstate to mozeme dat jak si navrhol a otvorime to tymi vrabcakmi na zahriatie.
co tak z Myslavy singlom lesom hore smerom na Bukovec, odtial do Hylova (bude aj asfalt) a po modrej hore na Lajosku,
odtial uz s plnym bruchom dole na Jahodnu a
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
povedz ze kedy a sme tam a hlavne vybav pocasie my nato mame jfaba
zombi aj my by sme radi,ak sa konecne zadari...Specku od Sulova este ta slacha trapi,no skusa...
tu je moj navrh trasy , najprv vyslapat po cervenej cez Hresnu do sedla Repy (pod Vysokym vrchom) a odtial po zelenej na razcestie pod Jahodnou kde sa napojit na singel ktoremu prischlo meno jeho_michalkov : ) (usek nie je vyznaceny)
z alpinky tradicne po modrej do cermela , malo by to byt do 45km . Ak by mal niekto iny navrh tak sem s nim ...
Problem je ze lokalit tu mame viac peknych ale je to rozkuskovane. Flow ako v slanskych necakajte.
v slanskych bolo malo stupania?
...............
praveze michalkov je ultra pekny:)
vladol bez michalkovho to nebude ono , aj ked Dijckovi bude urcite pripominat hupiky
moja predstava:
na Jahodnu samozrejme cez hupiky
co vy na to?
aspon bude motivacia budovat singlik
no horna cast cervenej je pekna ale kratka. A zelena zas je presne opacne ze budeme tlacit presne po tej uzkej klukatej casti a dole pojdeme po sirokej v tvojej verzii. Nemame to tu tak zladene, treba ist lokalizovat a vycistit ten chodnik na alpinke, pokial tu budem este tak sa tam vyberiem.
Ale v podstate to mozeme dat jak si navrhol a otvorime to tymi vrabcakmi na zahriatie.
akoze na findorakovu z alpinky?
toto je inac dobra varianta, ale ked slnko zapada o 6-7, nie o 4 a skor
to sa velmi neda stihnut, max pri 5 ludoch...
odtial uz s plnym bruchom dole na Jahodnu a
po novom singli na zastavku
a potom na michalkov singel