Co som zatial nasiel (abecedne):
American Classic - Vyrobca uvadza na stranke "Compatible with many of the tubeless systems on the market." Viete niekto, ci su UST compatible bez uprav?
Mavic Crossmax SLR/ST - Vyrobca uvadza, ze by mala byt vola nastavitelna "Fast, easy and very precise micro adjustment of the hub play with the special tool". Ja fakt nechapem, ako sa da klasicke priemyselne lozisko dotahovat - pls. ako to funguje?
Fulcrum Red Metal - Viete niekto, ci su UST compatible bez uprav? (vyrobca spomina technologiu "Ultra-Fit™ Tubeless", ale o UST ani slovo) Z mojho pohladu ich znevyhodnuje pouzite klasickych konusovych lozisk.
Shimano XT - Konecne po Mavicu druhy vyrobca zo styroch, ktory ma jasne definovanu UST kompatibilitu. Nevyhodou opät konusove loziska, naopak vyhodou CenterLock.
Je pripadne este nejaky dalsi vyrobca UST kompatibilnych kolies? Ak viete, dajte tip. Dik.
posledný komentár: 14. 5. 2020 o 13:00
posledný komentár: 8. 1. 2013 o 21:47
co tak skusit galusky?
ale ak chces silou mocou UST tak mavic 819 zapliest na extralite/tune/soul kozak/american classic/acros naboje
rafky robi este edge a reynolds obuv tufo a dugast
s odge rafkami sa dostanes na hmotnost okolo 1100g
819 (samozrejme som myslel diskovy, bez brzdovych ploch
zapleties to na hocijaky spickovy naboj revolutionmi a stale si lacnejsi ako SLR
alebo budes mat trocha zlozitejsi, funkcnejsi (samozalepovanie defektov) a lahky system
si musis holt vybrat
tune king/kong = 358g = cca 12500 sk
dt revolution + niple = cca 290g = cca 3000 sk
spolu = 1548g = 19000 sk
pokial si to zpaleties na american classic nabach tak usetris pol miliardy a este su aj lahsie ako tune
a si lahsi ako SLR, ktore vazia okolo 1580g realne,lacnejsi a mas to servisovatelnejsie kedze pouzivas standardne komponenty
A ak v AC odidu loziska rychlejsie, tak ich rychlejsie vymenim.
A preco UST? Lebo nizsi valivy odpor a vyssia odolnost plasta.
To nevadi, ale dolezite je mat aspon predsavzatie.
Macka, uz prestan vymyslat uchylaciny a radsej najdi UST set od DT Swiss.
ak AC vydrzia moje jazdenie tak by som sa toho nebal...
To patri k tym AC? Ak ano, treba tam teda este robit upravy aby to bolo UST ano?