Je to urcite ASPIRE z Brna. Mam s nimi svoje skusenosti, zial negativne. Nepruznost, neochota atd. Kupoval som od nich GT Force 3. Povodna vidla nemala proklamovany zdvih 100-140 ale 90-130 mm. Kolesa neboli WTB Speeddisc ale WTB SX 24. V ich portfoliu pribudol aj Cannondale pre SVK.
ešte to nemáme v našej ponuke zatiaľ ale uvažujeme, môžte si o to zahlasovať na našom webe.
ale čo hovoríte na ne vyjadrite sa sú to dobré bicykle dobrý pomer cena a kvalita?
nestacim sa cudovat, dnes uz kazdy predava bars co, dnes rozky zajtra biky pozajtra stavia byty... od predajcu bikov by som rozhodne necakal takuto amatersku otazku...
ale čo hovoríte na ne vyjadrite sa sú to dobré bicykle dobrý pomer cena a kvalita?[/quote]
nestacim sa cudovat, dnes uz kazdy predava bars co, dnes rozky zajtra biky pozajtra stavia byty... od predajcu bikov by som rozhodne necakal takuto amatersku otazku...[/quote]
absolútne súhlasím s tvojím názorom....pekne a trefne
ešte to nemáme v našej ponuke zatiaľ ale uvažujeme, môžte si o to zahlasovať na našom webe.
ale čo hovoríte na ne vyjadrite sa sú to dobré bicykle dobrý pomer cena a kvalita?
Ja mam GT Force3. Vcelku spokojnost. Vymenena vidla Macocha XC600 ATA2 za FOX Talas RL a kolesa WTB SX 24 za Mavicky. Pedale CB Acid1 som reklamoval po mesiaci-rozsypane loziska, dali mi nove CB Smarty tie uz tiez maju volu, ale tam sa daju menit gulicky. Brzdy Tektro Auriga o ktore som sa najviac bal, brzdia dobre. Pomer kvalita/cena na "1",lebo moja nakupna cena bola dumpingova.
Je to urcite ASPIRE z Brna. Mam s nimi svoje skusenosti, zial negativne. Nepruznost, neochota atd. Kupoval som od nich GT Force 3. Povodna vidla nemala proklamovany zdvih 100-140 ale 90-130 mm. Kolesa neboli WTB Speeddisc ale WTB SX 24. V ich portfoliu pribudol aj Cannondale pre SVK.
to si kupoval priamo od Aspire???
my s nimi nemame ziadne problemy.
tesim sa, ze beru aj cannondale, konecne to dostane nejaku kulturu, nie ako doteraz.
Janci, to ze som bike objednaval cez predajcu GT v KE nic nemeni na tom co som napisal. S p. Krivankom z ASPIRE som sa stretol osobne ked bol v KE a videl na vlastne oci problemy, ktore som reklamoval. Na mail odpovedali po dvoch tyzdnoch!!! Reklamovana vidla lezala 3 tyzdne u nich a nikto nic. Az na hrozbu majitela obchodu cez ktory bol bike objednany, ze ak vidlu neporiesia v reklamacnej dobe 30 dni, tak odstupujem od zmluvy a vratim bike , zrazu bola nova vidla za dva dni v KE. To u mna nie je seriozne jednanie obchodnika.
:shock: web silno prerobený....len športko máte tam zopár chybičiek a aj ten slovosled....
"My Vám dovolíme každý bicykel ktorý si vyberiete vyskúšať."
2 trenažéri ... to su mi Slováci ... podľa vzoru stroj asi tam bude na konci predsalen to E
no a skúška biku na trenažéri (jednom; kom?/čom? > stroji) si myslím neprinesie bikerovi moc pravdivý pocit z jazdy, najmä o charaktere pruženia to nič nehovorí. A to je u mňa dosť podstatná info. A myslím si že každý predajca nemá problém požičiať bike už potencionálnemu kupcovi (nie každému kto si o to požiada) na skúšobnu jazdu v okolí predajne v dĺžke pár sto metrov za ideálnych poveternostných podmienok. Ale neviem ako to chodí inde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviete náhodou kto je dovozca bicyklov GT na slovensko?
servus.....
hneď idem na to
toto je platená reklama alebo čo?
nestacim sa cudovat, dnes uz kazdy predava bars co, dnes rozky zajtra biky pozajtra stavia byty... od predajcu bikov by som rozhodne necakal takuto amatersku otazku...
nestacim sa cudovat, dnes uz kazdy predava bars co, dnes rozky zajtra biky pozajtra stavia byty... od predajcu bikov by som rozhodne necakal takuto amatersku otazku...[/quote]
absolútne súhlasím s tvojím názorom....pekne a trefne
Ja mam GT Force3. Vcelku spokojnost. Vymenena vidla Macocha XC600 ATA2 za FOX Talas RL a kolesa WTB SX 24 za Mavicky. Pedale CB Acid1 som reklamoval po mesiaci-rozsypane loziska, dali mi nove CB Smarty tie uz tiez maju volu, ale tam sa daju menit gulicky. Brzdy Tektro Auriga o ktore som sa najviac bal, brzdia dobre. Pomer kvalita/cena na "1",lebo moja nakupna cena bola dumpingova.
to si kupoval priamo od Aspire???
my s nimi nemame ziadne problemy.
tesim sa, ze beru aj cannondale, konecne to dostane nejaku kulturu, nie ako doteraz.
2 trenažéri ... to su mi Slováci ... podľa vzoru stroj
no a skúška biku na trenažéri (jednom; kom?/čom? > stroji) si myslím neprinesie bikerovi moc pravdivý pocit z jazdy, najmä o charaktere pruženia to nič nehovorí. A to je u mňa dosť podstatná info. A myslím si že každý predajca nemá problém požičiať bike už potencionálnemu kupcovi (nie každému kto si o to požiada) na skúšobnu jazdu v okolí predajne v dĺžke pár sto metrov za ideálnych poveternostných podmienok. Ale neviem ako to chodí inde