sedlo - scott racing (stock výbava), ale keby to malo byť ním, tak to je aj na druhej strane...
skôr to asi bude ta kapsa pod sedlom, musím to skontrolovať. len či to potom vyreklamujem
farba - nemali, ale v skutočnosti to vyzerá tmavšie...
až teraz som si všimol, že to máš vlastne v avatare...bude to na 100% tá kapsička, je dosť veľká a to by zodpovedalo aj tej zodratej ploche...vyreklamovať to bude asi problém, každý skúsenejší predajca a dovozca o takýchto veciach vie...každopádne tá kapsička musí ísť dole, ak sa tomu chceš opäť vyhnúť...
No ked mam spomenut nieco alternativne tak spomeniem radu jednoho starsieho pana (veteran) .Ten mi radil dat pod veci ako zakladnu vrstvu silonky. A nieco na tom asi bude . Uz som to skusal vcera na vyjazde .
sedlo - scott racing (stock výbava), ale keby to malo byť ním, tak to je aj na druhej strane...
skôr to asi bude ta kapsa pod sedlom, musím to skontrolovať. len či to potom vyreklamujem
Ja mam podsedlovku arsenal a drhol mi suchy zips ktorym sa prichytavala okolo sedlovky.Len som to oblepil priesvitnou paskou ktora je hladka a problem je uz davno definitivne vyrieseny.Inak tie gate casom zoderies.
No ked mam spomenut nieco alternativne tak spomeniem radu jednoho starsieho pana (veteran) .Ten mi radil dat pod veci ako zakladnu vrstvu silonky. A nieco na tom asi bude . Uz som to skusal vcera na vyjazde .
Ten pán veterán ti dobre radil, ale v zlom čase... Silonky (pančuchy, nie pančuchové nohavice!) sa vozili na nohách skoro na jar alebo neskoro na jeseň v časoch, keď ešte neboli návleky na nohy (nohávky). A niektorí ich dávali aj pod vlnené čapáky - vtedy sa dlhé cyklogate nevyrábali z takých materiálov ako v súčasnosti.
presne toto som mal rozpísané tak pred 4-5 hodinkami, než mi zamrzol notebook...diky JoKo... aj keď máš hlboko do vrecka, za pár € sa dá kúpiť funkčné spodné oblečenie
No ja som chalan a uplne bezne nosim leskle lycrove silonky a na to elastaky. Kaslem na predsudky niektorych ludi. Funguje to uplne vyborne. a okrem toho, kedze si aj holim nohy, tak kamoska povedala, ze mam pekne nohy v tom
Nechápem, prečo pozeras outdoorove softshellky. Jednak to predsa primárne neni určené na bajk a navyše vacsina softshellov nema zrovna ideálnu priedysnost na bajk. Aj ta hannah, ak ma iba Climatic coating, tak ma parametre iba 6000/6000, co mi prijde dost biedne. Skus si pozriet nejake normálne firmy zaoberajúce sa cyklo oblečením. Ak za to nechceš dat extra vela, pozri napr. Nynu, Rogelli...
No, ja oblečenie na zimu zatiaľ len dolaďujem, keďže toto bola prvá zima, ktorú trochu jazdím. Zatiaľ sa mi osvedčila takáto kombinácia:
spodok: dlhé termospodky, krátke cyklogate, dlhé zateplené cyklogate vpredu s windstopperom, ak je veľká kosa, ešte na to zateplené šuštiaky dlhé, ale vyhrnuté po kolená
obutie: mám niečo ako "snehule", sú to také skoro obtiahnuté čižmičky s membránou, vnútri majú chlpinu (tretry zatiaľ nemám )
hore: termotričko dlhý rukáv naspodok, na to sportfullácky trikot (hreje ako besný), navrchu mikina Authority (neprefuk, nepremok), ak je veľká kosa, ešte medzivrstva dlhý zateplený dres od Sportfullu pod mikinu, pri absolútnej kose nie mikina, ale bunda (Authority)
a ešte horejšie: zateplená kukla Treksport, sportfullácka neprefúkacia žaluďovka, na krk dve šatky (Buff, Matt) a sexi helma, v ktorej vyzerám ako pako Ak je veľká kosa, namiesto prilby ča***** s windstopperom (osvedčila sa mi Kama).
No a samozrejme rukavice, neprefuk, nepremok, keď je veľká kosa, pod ne ešte také obtiahnuté pletené za euro od číňana.
Záver: niekedy sa cítim ako hastroš, ale to funkčné oblečko je na nezaplatenie, inak sa v tom jazdí ako v hnusnej bavlne, ktorá nasiaka, ešte keď ani oblečená nie je.
No a samozrejme rukavice, neprefuk, nepremok, keď je veľká kosa, pod ne ešte také obtiahnuté pletené za euro od číňana.
Rukavice tiež takto riešim...vždy mám so sebou aj rezervné pletené a keď ma oziaba na prsty tak si ich nandám na ruky a na ne ešte narvem cyklorukavice.Ak ich v ten deň sťahujem a naťahujem tak potom už naraz - an blok.
závisí od toho čo si predstavuješ pod pojmom zima...niekomu na jazdenie v nízkych teplotách stačí aj toto, ak ti býva kosa, kľudne si daj na seba ešte jedno funkčené triko s dlhým rukávom, prípadne zateplený dres s dlhým rukávom...
v zime sice nejazdim casto, ale velmi rad, najmä ked je tak do 10cm snehu. po 2 sezonach sa mi oblecenie vyseparovalo na:
- lyziarske podkolienky, letne(zial este stale ) tretry, neoprenove navleky - termogate, dlhe zimne nohavice s windstopper vrstvou na kolenach a na bokoch, "enduro" kratasy
- termotricko s dlhym rukavom, lyziarsky rolak (taky tenky), tenka softshellova bunda s windstopper upravou vpredu, pripadne pod nu dres s dlhym rukavom (podla teploty)
-zimny buff
-dlhoprste rukavice (LIDL + zimne BBB)
- fleecova zaludovka pod prilbu
najhorsie su na tom prsty na nohach, ale jezisko slubil zjednat napravu (dufam, ze nie tak, ze mi v oktobri schova kolesa az do aprila)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam podsedlovku arsenal a drhol mi suchy zips ktorym sa prichytavala okolo sedlovky.Len som to oblepil priesvitnou paskou ktora je hladka a problem je uz davno definitivne vyrieseny.Inak tie gate casom zoderies.
inak ďakujem všetkým za komenty...
Ten pán veterán ti dobre radil, ale v zlom čase... Silonky (pančuchy, nie pančuchové nohavice!) sa vozili na nohách skoro na jar alebo neskoro na jeseň v časoch, keď ešte neboli návleky na nohy (nohávky). A niektorí ich dávali aj pod vlnené čapáky - vtedy sa dlhé cyklogate nevyrábali z takých materiálov ako v súčasnosti.
Ja som na jeseň kupoval Kellys s gumennými popruhmi pod šlapu...čo sa mi zdá praktickejšie.Tým mám len jeden zips na venčenie môjho pindíka
Pančucháče a na ne leginy...
Daj foto.
spodok: dlhé termospodky, krátke cyklogate, dlhé zateplené cyklogate vpredu s windstopperom, ak je veľká kosa, ešte na to zateplené šuštiaky dlhé, ale vyhrnuté po kolená
obutie: mám niečo ako "snehule", sú to také skoro obtiahnuté čižmičky s membránou, vnútri majú chlpinu (tretry zatiaľ nemám
hore: termotričko dlhý rukáv naspodok, na to sportfullácky trikot (hreje ako besný), navrchu mikina Authority (neprefuk, nepremok), ak je veľká kosa, ešte medzivrstva dlhý zateplený dres od Sportfullu pod mikinu, pri absolútnej kose nie mikina, ale bunda (Authority)
a ešte horejšie: zateplená kukla Treksport, sportfullácka neprefúkacia žaluďovka, na krk dve šatky (Buff, Matt) a sexi helma, v ktorej vyzerám ako pako
Záver: niekedy sa cítim ako hastroš, ale to funkčné oblečko je na nezaplatenie, inak sa v tom jazdí ako v hnusnej bavlne, ktorá nasiaka, ešte keď ani oblečená nie je.
Rukavice tiež takto riešim...vždy mám so sebou aj rezervné pletené a keď ma oziaba na prsty tak si ich nandám na ruky a na ne ešte narvem cyklorukavice.Ak ich v ten deň sťahujem a naťahujem tak potom už naraz - an blok.
Mam funkcne dlhe tricko a windstoperovu bundu, ale co medzi to?
- lyziarske podkolienky, letne(zial este stale
- termotricko s dlhym rukavom, lyziarsky rolak (taky tenky), tenka softshellova bunda s windstopper upravou vpredu, pripadne pod nu dres s dlhym rukavom (podla teploty)
-zimny buff
-dlhoprste rukavice (LIDL + zimne BBB)
- fleecova zaludovka pod prilbu
najhorsie su na tom prsty na nohach, ale jezisko slubil zjednat napravu (dufam, ze nie tak, ze mi v oktobri schova kolesa az do aprila)