Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Ak by sa stal čestným občanom Žiliny prečo nie
Otazocka: Da sa bikovat aj v Krivanskej casti Malej Fatry? Alebo tam je to cele chranene uzemie?
Otazocka: Da sa bikovat aj v Krivanskej casti Malej Fatry? Alebo tam je to cele chranene uzemie?
V Krivánskej časti je tiež niekoľko pekných trás aj keď na predlženie máme nachystanú aj túto stranu len pri akciach podobného typu do toho už zásadne vstupujú lesy a hlavne ochranári. Samozrejme na individuálnu cyklistiku je tam pár pekných miest na bikovanie...
Ja pivo rad
To bola otazocka "len tak pre istotu". O peniaz nejde... hlavne, ze si to tam uzijeme. Tesim sa na jun.
To bola otazocka "len tak pre istotu". O peniaz nejde... hlavne, ze si to tam uzijeme. Tesim sa na jun.
Teším sa a to pivo máš u mňa... tak sa prihlás...
Skicool, nádherný letecký (satelitný) obrázok. Už sa viem vžiť do pocitov na trati - v 1./5 trhačka pretekárov v stúpaní po štarte zo Stráňav. Nasleduje nádherný rýchly úsek k Trnovému (nie je označené na vrchu mapy) a povedľa Rosiny a Višňového. 2./5 až 4./5 bude pravé horské bikovanie - Turská dolina, Zdobiná, Dolná Roveň, zjazd Višňovská dolina, okolo Hoblíka, stúpanie Stráňavská dolina, sedlo Javorina, dole a hore na vrútocko-martinskú stranu. V poslednej časti viac zjazdu zo sedla Javorina do Strečna, 300 krokový výšľap, poza Kolibu a pre niektorých z posledných síl zo spodu do Stráňav.
Minuloročných 56 km úctyhodne narástlo na 75 km (prevýšenie zatiaľ 2222 m).
Bude to paráááda
tročlenné družstvo je zložené bez podmienky veku a pohlavia. Členovia družstva nebudú hodnotení ako
jednotlivci na trati Mediano.
Víťazným družstvom sa stáva družstvo s najnižším súčtom časov všetkých troch pretekárov.
Bude sa dokazovať firemná prislušnosť alebo môžeme vytvorit družstvo 3 ludí!!!!!
Dobrý postreh, mám novú prácu a kvôli nej som musel byť nejaký čas trvale mimo domov.
Celý čas mi pískalo okolo srdca za kamarátmi (kamarátkami) bikermi. Som ale späť v ringu a na jar ideme do toho
Dúfam, že ste už na maratón prihlásení! Nejaké mená mi tam chýbajú.
Chýbam tam asi ja
tročlenné družstvo je zložené bez podmienky veku a pohlavia. Členovia družstva nebudú hodnotení ako
jednotlivci na trati Mediano.
Víťazným družstvom sa stáva družstvo s najnižším súčtom časov všetkých troch pretekárov.
Bude sa dokazovať firemná prislušnosť alebo môžeme vytvorit družstvo 3 ludí!!!!!
SKICOOLKO pokial sa niekto zriekne hodnotenia ako jednotlivec a bude bojovať za firemnú prislušnosť je to na ňom... Táto požiadavka vyvstala hlavne od sponzorov. Takže žiadna kontrola prislušnosti k firme nehrozí. Však tu ide hlavne o dobrý pocit z krásne prežitého dňa Maratónu...
Chýbam tam asi ja
Mireček, rád vidím Tvoju rybičku na biku s hrotovými michelinkami (ak Ti ich Lord Klaymen požičia do snehu).
Skúmať mapu s trasami nemusíš, lebo hneď na jar idú tréningy.
Tebe "svedčí" BRUTALE, zapíš sa čo najskôr lebo neskôr bude nával
BERCO vďaka, dúfam že si tento rok všetci užijeme aj kopec srandy, TIR-áci boli príkladom
Jardo, už by sme sa mali spolu povoziť. Cnie sa mi za tvojou držkou.
jarko: dúfam, že dáš vedieť, kedy budú tie tréningy
a hlavne zožeňte čo najviac TIRákov, až to Berco nemá až také ľahké
Len papkaj
tak papaj a rozdame si to