Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Výpredaj -15% Alpinestars Paragon Pro chrániče kolien, čierna
66,99 €
-15%
MOC 83,99 €
savings POC Joint VPD Air chrániče kolien, uranium black
od 61,99 €
savings
MOC 108 €
clovek ma cas popremyslat , nic ho nerusi...
zaujimalo by ma ci stihol potom vystriet ruky a ci zdruzgotal priamo kvalitka...
EDIIIT: kua kua toto som samozrejme myslel k tej fotke z druhej temy
snazim si to predstavit uz hodnu chvilu...
Sa tu rehnim .... no ja to prezivam este stale, take sa mi stalo na posledno vyjazde asi tri krat ... kua - ale mal som moc utiahnute SPD - uz som to napravil ... DUFAM ...
Aby som prispel k padom - bracho vola, ja vytahujem telefon zo zadnej kapsicky a zrazu rana, ja na zemi, bike nalepeny na aute, prerazene predne kolo .... celkom sok ...
sme sa vracali s kamosom z biku uz len po hradzi sme ficali pomaly a zazvonil mu mobil,tak reku ze zastaneme nech si to vybavi a jak som zacal brzdit tak kamos krici NEBRZDIIIIME!!! zacal volat a za 3 sekundy drrrb...a z panasonicu V-ecka boli zrazu dve I-cka
podobne sa stalo aj mojmu bratrancovi uz davnejsie. isiel v sere a nejako nedaval pozor - narazil zozadu do stojaceho auta a cele ho preletel - rozbity nos, ksicht, mensi otraz mozgu, dobuchany...
a plati to aj na bike?
a plati to aj na bike?
V meste po chodniku mi siel naproti biker co telefonoval za jazdy. Teda chcel ale mu mobil vyklzol z ruky. Dovtedu som netusil z kolkych casti sa taky mobil sklada.
na nete toho popisu...
obrik ma speci edition siemens na bajk (ma to mat nejake super vlastnosti , merat rychlost mozno aj GPS a co javiem co este) a ten mobil je teraz v supliku nefunkcny preotze nevydrzal jeden kupel v kofole... to si potom nechcem predstavit ako dlho by vydrzal na riadidlach vykonavat vsetky funkcie ktore su na bajnom nete spomenute...
a plati to aj na bike?
obrik ma speci edition siemens na bajk (ma to mat nejake super vlastnosti , merat rychlost mozno aj GPS a co javiem co este) a ten mobil je teraz v supliku nefunkcny preotze nevydrzal jeden kupel v kofole... to si potom nechcem predstavit ako dlho by vydrzal na riadidlach vykonavat vsetky funkcie ktore su na bajnom nete spomenute...
ja si len dovolim pripomenut, ze kofola je extremne agresivny napoj...ak nebol vyslovene vodotesny, tak mu akakolvek odolnost a otrasu vzdornost nepomoze....som videl par plosakov z vyhernych automatov obliatych kofolou a vyzeralo to ako po kyseline, ujo ich opravoval a vravel, ze kofola je total sajrajt co sa tohto tyka...
kofola je napoj zdravy, zenam svira, muzum stavi....