Odporúčam prezrieť posledné tri strany v tej téme a pokračovať tu.
napiste sem svoje skusenosti a aj nejake programy alebo hry ktore nejdu
Mám Windows Se7en nainštalovaný v dualboote (počítač nepoužívam len ja), osobne ho spúšťam len keď idem hrať (ciže skoro nikdy). Oproti Vista je to podľa mňa slušný pokrok, s XP sa to asi nedá porovnávať (keďže ten systém ťahá už ťahá ôsmy rok života). Kopa vecí je stále nedotiahnutý (predsa len je to stále beta), takže sem - tam sa to zrúti aj pri bežných operáciách (napríklad zatváranie VLC Playera). Za vyskúšanie to asi stojí, neviem či už dnes, ale do vydania RC verzie to ešte chvíľku potrvá. Toľko z mojich postrehov, aj tak odporúčam nainštalovať radšej niektorú distribúciu Linuxu
tot aj moje hobby spolu so sietarinou
Prežitok ako pre koho
Prepáč marecej.
Hoci si osobne myslím, že OSX je kvalitnejší systém ako Windows, no stále je tu problém s rozšírenosťou a teda kompatibilitou a podobnými záležitosťami.
aj win a linux je pekny ked sa chce..cize argument 0 bodov
ja som myslel aj hardware
a to ze to pre vas nie je argument mi je sumafuk
mysho: Nemyslím si, podľa mňa sú Macy veľmi kvalitné a ich cena je primeraná.
radsej by som investoval napr. do toshiby portege M/R xxx, pripadne starej dobrej Xkovej rady od IBM
Tuleň: Ď. Inak x86 aplikácie bežia pod Vistou x64 poslušne?
kazdu chvilu vychadza novy OS ? a ty kde zijes... ze u vas ide cas tak rychlo ?
a co ked mala Vista u niekoho neuspech ? preto teraz vsekty OS co vyjdu po viste budu na hovno ?
zober si XP, dobre si pamatam ked prislo XP na trhn, a ludia pizzovali ze kto to kedy videl, aby OS zral 1Gb z HDD, a dobrych 128MB z operacnej pamate!!! ved to bolo nemozne, ked Win 98 mal horkotazko 300Mb na HDD, a stacila tomu 64MB RAM.... a pozri sa aky maju na to nazor dnes...
preto by som o reciah ohladom uspechu/neuspechu win7 bol trosku zdrzanlivejsi...
osobne uz teraz nevidim dovod, nepouzivat Vistu, pripadne aj neskor Win7 ...
Tuleň: Ď. Inak x86 aplikácie bežia pod Vistou x64 poslušne?
x86 aplikacie pod x64 vistou bezia, aspon mne osobne, vsetky na 100%. Vista to zvlada a napr. mas 2x Program files. jedno mas normalne program files a druhe mas Program files(x86). Takze OS ma v sebe integrovany nejaky simulator na x86 system a vsetky programy z Program Files(x86) spusta s tym simulatorom. ale to su len moje domienky
okrem image, ma nic ine nenapada
keby to stalo tolko co PC, tak nad tym rozmyslam.. ale vyvalit prachy za nieco co je pekne, a ludia budu hovorit wooow on ma Apple... to nepotrbeujem
ked viem, ze PC za polovicnu cenu mi spravi presne taku istu robotu za presnet aky isty cas ako Apple....
ale kto na to ma... tak nech si kupi
A este k Maku, je tu problem s kompatibilitou tak isto ako v tucnakoch. Ale osobne sa mi paci OS (dizajnovo) a Makovebooky sa mi tiez veeelmi pacia az na tu cenu.
meka som skusal maximalne tak v predajni a necitim sa byt kvoli tomu menejcenny : ), no ale ked niekto na otazku "preco mek" zareaguje "lebo je pekný", tak by sa mal nad sebou zamysliet
ps: ubuntu je stare africke slovo, ktore v preklade znamena neviem nakonfigurovat debian