myslim zeby uz trebalo nove. no ja pouzivam bike len ako dopravny prostriedok, sem tam taky 10km vylet. ake by ste mi odporucili. nejake lacnejsie.neviem nasiel som take za 300sk aj menej o tom si co myslite? dakujem
tak presmykuje jedna matica ta spodna v tvare zvonu pod ktorou je to koliesko s gulickami a ta presmykuje mozem ju utiahnut ako chcem staci maly naraz a zase je uvolnena
co mam vycistit? blizsie pls povedz. neviem ale mne sa to zda na zlomeny zavit preto chcem nove kupit taze ake by ste mi odporucili? pripominam ze ho velmi narocne nevyuzivam ten bike. ja len ako dopravny prostriedok a sem tam taky 15km vylet
To máš asi šroubovacie zloženie, nie A-head, však?
Ak máš naozaj strhnutý závit, tak to je prúser a nemusí byť strhnutý závit na miske ale aj na krku... ale to by som sa divil, lebo strhnúť ten závit sa mi javí byť ako dosť veľký problém. Ale ak sa ti to uvoľňuje, tak môže byť problém v tom, že to máš zle zakontrované.
Myslím, že to rozoznáš aj bez fotiek. A-head nemá závit na krku vidly a hlavové zloženie drží v pracovnej polohe pokope predstavec, nasunutý na krk vidly zvonku, a tento sa na krk fixuje spravidla dvoma imbusovými skrutkami.
Šroubovacie zloženie na rozdiel od a-head potrebuje aby mal krk vidly závit. Zloženie potom drží pokope tým, že je horná miska našroubovaná na krk a potom zhora zakontrovaná kontramatkou. Dôležité je, že medzi hornou miskou a kontramatkou je podložka s takým caplíkom, ktorý zabraňuje tomu, aby sa pri uťahovaní kontramatky točila aj miska hlavového. Predstavec sa potom do vidly strká zhora zvnútra a fixuje sa utiahnutím jednej skrutuky, ktorá je z hornej strany predstavca.
Takže jednotlivé zloženia na prvý pohľad rozoznáš podľa toho, aký máš predstavec a ako ho máš nainštalovaný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak máš naozaj strhnutý závit, tak to je prúser a nemusí byť strhnutý závit na miske ale aj na krku... ale to by som sa divil, lebo strhnúť ten závit sa mi javí byť ako dosť veľký problém. Ale ak sa ti to uvoľňuje, tak môže byť problém v tom, že to máš zle zakontrované.
Šroubovacie zloženie na rozdiel od a-head potrebuje aby mal krk vidly závit. Zloženie potom drží pokope tým, že je horná miska našroubovaná na krk a potom zhora zakontrovaná kontramatkou. Dôležité je, že medzi hornou miskou a kontramatkou je podložka s takým caplíkom, ktorý zabraňuje tomu, aby sa pri uťahovaní kontramatky točila aj miska hlavového. Predstavec sa potom do vidly strká zhora zvnútra a fixuje sa utiahnutím jednej skrutuky, ktorá je z hornej strany predstavca.
Takže jednotlivé zloženia na prvý pohľad rozoznáš podľa toho, aký máš predstavec a ako ho máš nainštalovaný.
http://www.slovkolex.sk/index.php?modul=tovar&id=742&PHPSESSID=c67b1b9e77b641804c81b913029ee71c&PHPSESSID=c67b1b9e77b641804c81b913029ee71c
myslite ze moze byt?
to som necakal ze take este existuje..