Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
jaro, aké vodné dielo...pekne po teréne sme sa vozili niektorí...
Tomáš, po teréne som bol oba víkendy, ale asi v nesprávnych končinách, vždy ma zastavil sneh, kde to nešlo ďalej - sedlo Javorina a ani na Straník sa nedalo
Áááááááá Jaro nesfajnovel. V týždni som kúpil kvalitné blatníčky, dnes som ich dal na bike, nahodil tretry, zacvakol kufry a frnk ho do blatka a kopcov - Trnové, Mojšová Lúčka, Stráňavy a tretí pokus vyšplhať sa do sedla Javorina. Od rampy pri múzeu s delom + 2 km. Vyššie to nešlo, opäť súvislá mäkká snehová pokrývka.
aký to má význam ísť na Polom keď vieš že ten sneh tam je...a len tak rýchlo nezmizne...
Viem, že ten stupák moc nemusíš, ale asi som si ho obľúbil.
Dva týždne dozadu so sa dostal iba k rampe, dalej sneh.
Týždeň dozadu k chate o niekoľko sto metrov vyššie.
Dnes mi také pekné babenky povedali, že sa dá ísť až hore, no a prečo by som to nevyšľapal...
Ostatné už poznáš.
Dážď a teraz nastupujúce teplé počasie určite poriadne "načali "zvyšky snehu.
Takže začínajú prvé tréningy na DEMA FATRANSKÝ MTB MARATÓN. Prvý neoficiálny tréning je teraz v stredu, väčší v sobotu, prípadne v nedeľu. Kontakt cez túto tému alebo mne osobne.
Trénovať sa dá na podstatnej časti trás DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU. Neprístupné sú vyššie horské úseky pre väčšie množstvo snehu - Dolná Roveň nad Višňovskou a Turskou dolinou, asi kilometer od sedla Javorina aj zo strany Stráňav aj zo strany Strečna a samozrejme aj časť od Saračníkov do Vrútok.
Je už prejazdný aj krásny úsek listnatým lesom okolo Hoblíka z Višňového smerom do sedla Javorina, Skicool išiel k Trnovému a ďalšia partia z Cyklopozitívneho klubu išla v nedeľu.
Trénovať sa dá na podstatnej časti trás DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU. Neprístupné sú vyššie horské úseky pre väčšie množstvo snehu - Dolná Roveň nad Višňovskou a Turskou dolinou, asi kilometer od sedla Javorina aj zo strany Stráňav aj zo strany Strečna a samozrejme aj časť od Saračníkov do Vrútok.
Je už prejazdný aj krásny úsek listnatým lesom okolo Hoblíka z Višňového smerom do sedla Javorina, Skicool išiel k Trnovému a ďalšia partia z Cyklopozitívneho klubu išla v nedeľu.
Včera to bola paráda a hlavne počasie super. Dnes som prebehol spojovačku medzi Višňovým a Turím a už je to v pohode. Jarko a ty pekne trénuj... Ku drobným zmenám dôjde vo Višňovom a bude to hlavne kvôli bezpečnosti bikerov.
Včera to bola paráda a hlavne počasie super. Dnes som prebehol spojovačku medzi Višňovým a Turím a už je to v pohode. Jarko a ty pekne trénuj... Ku drobným zmenám dôjde vo Višňovom a bude to hlavne kvôli bezpečnosti bikerov.
Dúfam, že si nemyslel spojovačku Turie, Zdobiná, výšľap, Dolná Roveň, zjazdovka, Višňové - to asi ťažko .
Ak myslíš vrstevničku cez potôčik, tak asi blatko - mokro - blatko.
Neozval sa ani Skicool ako bolo na kopčekoch okolo Trnového a neviem, kde bol Milan Nemček a s kým. Nafotil niekto niečo ?
Dúfam, že si nemyslel spojovačku Turie, Zdobiná, výšľap, Dolná Roveň, zjazdovka, Višňové - to asi ťažko .
Neozval sa ani Skicool ako bolo na kopčekoch okolo Trnového a neviem, kde bol Milan Nemček a s kým. Nafotil niekto niečo ?
Na rovni je ešte stále sneh... Ale vrstevnička je už úplne v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak pojdes, pozyvam ta po pretekoch na pivo a ak ma predbehnes, aj na dve
Tomáš, po teréne som bol oba víkendy, ale asi v nesprávnych končinách, vždy ma zastavil sneh, kde to nešlo ďalej - sedlo Javorina a ani na Straník sa nedalo
Áááááááá Jaro nesfajnovel. V týždni som kúpil kvalitné blatníčky, dnes som ich dal na bike, nahodil tretry, zacvakol kufry a frnk ho do blatka a kopcov - Trnové, Mojšová Lúčka, Stráňavy a tretí pokus vyšplhať sa do sedla Javorina. Od rampy pri múzeu s delom + 2 km. Vyššie to nešlo, opäť súvislá mäkká snehová pokrývka.
Viem, že ten stupák moc nemusíš, ale asi som si ho obľúbil.
Dva týždne dozadu so sa dostal iba k rampe, dalej sneh.
Týždeň dozadu k chate o niekoľko sto metrov vyššie.
Dnes mi také pekné babenky povedali, že sa dá ísť až hore, no a prečo by som to nevyšľapal...
Ostatné už poznáš.
len zhanaj. mne to nevadi. prave naopak.
Bruško aj mne akosi začalo tento rok rásť. Ak vydržíš s bikovaním aspoň 10 rokov, tak sa možno aj ja prekotúľam do kategórie T.I.R
NEMOŽNE
Takže začínajú prvé tréningy na DEMA FATRANSKÝ MTB MARATÓN. Prvý neoficiálny tréning je teraz v stredu, väčší v sobotu, prípadne v nedeľu. Kontakt cez túto tému alebo mne osobne.
Dúfam, že si nemyslel spojovačku Turie, Zdobiná, výšľap, Dolná Roveň, zjazdovka, Višňové - to asi ťažko
Na rovni je ešte stále sneh...
Dnes prejdené no proste parada foto mobil!!!!Úplne celé je to zjazdné a bez snehu !!!!
Š*****vé fotky - je to séria na trase Turie, Zdobiná, Roveň, Višňovská ?