Koho budete voliť za prezidenta SR?
Ivan Gašparovič 20% [ 20 ]
Iveta Radičová 58% [ 58 ]
prázdny lístok 1% [ 1 ]
nebudem voliť 11% [ 11 ]
nemôžem voliť 10% [ 10 ]
Celkový počet hlasov : 100
Kazdy narod ma vladu aku si zasluzi ... tak uvidime co si zasluzime.
01.04.2009 - 09:21:25
00
Vraj realna udalost.

Ivan Seatovič Gašparovič - Incheba
..jedna realna historka z prvej ruky, ziadny vymysel... ono sa to totiz pocas autosalonu (aj po nom) dost riesilo.
Takze: bratislavsky autosalon v Inchebe, prvy (tzv. "novinarsky") den. Po autosalone sa prechadza prezident so svojou suitou a ochrankou, Rozin ich sprevadza. Sem tam sa niekde pristavia, okolostojaci si ho pofotia, zase pokracuje dalej. Zastavi sa pri Mercedese, Skodovke, BMW, berie znacky vlastne rad za radom, sem tam v nejakom aute posedi, niektori vystavovatelia sa mu vylozene tlacia do zadku, niektori su vlaznejsi...

Na konci vystaviska expozicia obytnych aut a karavanov, Gasparovic zrejme prejavil zaujem pozriet sa do nejakeho karavanu, lebo z jeho suity jeden chlapik odbieha smerom k expozicii trnavskeho predajcu karavanov a vysvetluje nieco v tom zmysle, ze "..pride k vam za chvilu prezident, pripravte sa.." atd. Vystavovatel: "..ok, jasne, pripravim sa... "

Pripravil sa. Za tych par minut, kym prezident a jeho sprievod dokracali k jeho expozicii, pozatvaral a pozamykal dvere (dovtedy boli pootvarane dokoran) na vsetkych karavanoch , ktore vystavoval, prospekty zo stojanov poukladal na jednu kopu na stol .
Prisiel Gasparovic, presiel doprostred jeho expozicie, k vystavovatelovi, povedal nieco v zmysle, ze ake su tie karavany pekne, ze sa mu to vzdy pacilo, ze to je ako dom na kolesach a ktory by si teda mohol pozriet aj zvnutra. Predajca ani nemrkol obocim, a povedal : "Ziadny!"

Gasparovicovi skoro zabehlo.. "Prosim? !?"
A predajca zase zopakoval: "no ved vam hovorim ze ziadny. Mne sa karavany tiez vzdy pacili, ale za komunistov som si ich mohol tak akurat v kempe na Balatone zvonku obzerat, ked tam s nimi nemci a rakusaci kempovali. Tak sa popozerajte aj vy, ako som sa ja pozeral vtedy, nech sa paci."

Totalne dusna situacia - niekto z Incheby tlmenym hlasom ziadal vystavovatela, nech aspon jeden karavan odomkne, ze pan prezident by sa chcel pozriet dovnutra. Vystavovatel v klidku, stojac tak 2-3 metre od prezidenta, nahlas povedal: karavany su moje, otvaram ich pre koho ja uznam za vhodne, ja som tohto pana prezidenta nevolil, a za vystavu som riadne zaplatil, tu som panom ja.
Gasparovic zrazu nevedel, ci zostat alebo odist, alebo co ma vlastne povedat - doslovne mu zabehlo. A tak jeden z inchebakov , chcel zachranit situaciu, a vravi ze : takze pan prezident, bohuzial, karavany sa nedaju otvorit, pockajte aspon nejaky ten prospekt vam zoberiem, tam su urcite nejake fotky..
Vystavovatel sa k nemu ale otocil a vravi: bohuzial, prospekt vam dat nemozem, mam ich malo, ledva mi vystacia pre vaznych zakaznikov, ktori aj chcu naozaj kupit karavan, sorry , nemozem (mal ich velku kopu na stole aj na stolicke, vedla karavanov iba prazdne stojany na prospekty)

prezident a jeho suita , celi stuhnuti, postali este minutu, a potom odkracali zasa naspat, odkial prisli.

vystavovatela po odchode delegacie o nejaku hodinu prisli riesit inchebaci na stanok (karavany boli uz zase dokoran pootvarane), neviem ci ho nechceli z vystavy aj vyhodit, ale on zase kludny - ja som si tuto vystavnu plochu zaplatil, v zmluve nebolo, ze sa musim na prezidenta usmievat, ja som ho nevolil a ani na ulici, kebyze ho stretnem, ho nepozdravim a ani ruku mu nepodam. A kludne sa mozeme sudit o nahradu skody, ak ma vyhodite - a tak ho tam nechali, a vlastne nic sa neudialo, bol by to byval pekny skandal, keby to boli dalej rozmazavali..

...a tento vystavovatel o pol roka neskor zase vystavoval v Inchebe.. a bude urcite aj na buducom na autosalone ...
no proste moto: Myslím náhodne, jazdím závodne.....
01.04.2009 - 16:37:00
00
Uz zacina moratorium, takze ponechavam prejavenie nazoru na toho psa

http://www.flickr.com/photos/vader/3403110965/
01.04.2009 - 17:14:18
00
Pozeral som včera jediný súboj na stv a dovolím si povedať,že Gašp. bol výraznejší...Bola až moc uhladená.Keď niekto útočí tak nemôžeš ustupovať.
01.04.2009 - 19:08:33
00
Presne toto sa mi nepáči na Radičovej (nie že by sa mi páčilo vystupovanie Gašparoviča). Je taká "poviem to tak, ako to chcete počuť a ťuťuli muťuli". Preto môj hlas nedostala. Keď ju vidím, resp. počujem, nemám dobrý pocit.
01.04.2009 - 19:24:01
00
Radicova je tutuli mutuli a gaspar je vyrazny. Mate este nejaky dobry vtip?
01.04.2009 - 19:32:46
00
Načo si tie volby berieš osobne.Snáď to včera každý videl kto bol aký.Jednoducho keď nedokázala ponúknuť nejakú tému ktorá by aspoň zaujala a tak sa jasne vymedzila voči Gašpovi.
A nie tie kecy,že chcela koalíciu s Ficom.Ona je skôr lavicová ako pravicová.Aká by to asi tak bola vláda???
01.04.2009 - 19:49:18
00
Neviem, či sa to nehodí skôr do vtipkára, ale stojí to za to.

Tento "list" si dnes našla kamarátka v schránke :?
Aneb aj takto sa dá robiť kampaň ..

Prílohy:

list2.jpg
list2.jpg 628.68 KiB thumb_up0thumb_down

list1.jpg
list1.jpg 909.54 KiB thumb_up0thumb_down

01.04.2009 - 20:31:50
00
No nech voľby dopadnú akokoľvek. Akurát som prvýkrát pozeral tú ich debatu. A mám vyložene subjektívny pocit, že Gašparovič je sviňa. Nie zle som to napísal.
Gašparovič je sviňa podrazácka.
Taký istý pocit som mal svojho času z Močiara.
01.04.2009 - 20:39:04
00
nie nie....sviňa je predsa užitočné a milé zviaratko ... (hlavne na tanieri) :-)
on je obyčaný CHUDÁK, trasúci sa o svoju misku žrádla...
01.04.2009 - 21:07:26
00
Mňa osobne len doráža tá jej ľavo-pravá koalícia.Neviem či to myslí vážne,alebo to len hrá na Ficových voličov.
01.04.2009 - 21:10:02
00
Práveže mne sa veľmi páčila..ku všetkému sa zrozumiteľne vyjadrila,že by to pochopil aj malomocný,nekoktala,hovorila jasnou rečou..Gašparko len mekotal,opakoval sa,stále sa motal dokola,taký drbinko bez názoru.. 8)
01.04.2009 - 21:32:30
00
Pozeral som včera jediný súboj na stv a dovolím si povedať,že Gašp. bol výraznejší...Bola až moc uhladená.Keď niekto útočí tak nemôžeš ustupovať.

V sobotu volíme budúceho prezidenta a nie budúceho krikľúňa.
01.04.2009 - 22:20:21
00
Tuho budem musieť ja v sobotu porozmýšľať komu dám svoj hlas.

Prílohy:

shooty.jpg
shooty.jpg 350.05 KiB thumb_up0thumb_down

02.04.2009 - 15:10:12
00
Neviem, či sa to nehodí skôr do vtipkára, ale stojí to za to.

Tento "list" si dnes našla kamarátka v schránke :?
Aneb aj takto sa dá robiť kampaň ..

"paci" sa mi ta posledna veta aby sme mysleli my na svojich rodicov a starych rodicov, najhorsie je ze kopec dochodcov prave nemysli na nas mladych, ved predsa my tu budeme XY rokov a znasat nasledky toho co sa za predchadzajuce obdobie narobi, tak teraz vsetci hura podme volit Meciara, Fica a im podobnych k...tov
02.04.2009 - 15:17:56
00
keyboard_arrow_up