Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Posledná Skicoolova fotka proti smeru jazdy bikerov na jesen roku 2008. Toto bude nový úsek na trase DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU. Prichádzať sa bude z Turskej doliny zprava na fotke, nádherným stúpaním s rôznymi horskými povrchmi až k Dolnej Rovni vo výške 950 m n m.
Páni bikeri, ale viete, že časť trasy Zdobiné (od chatky vyššie) - Dolná Roveň je najmä na jar výrazne atakovaná medvedmi?! Nad poľ.chatkou Zdobiné v skalách su dokonca rysy. Kedysi sa tu jeden môj známi ocitol zoči-voči medveďovi, pozreli sa na seba a naštastie medved ustúpil..
Pekne fotky ste urobili, poznám celú tú trasu, ale sám by som tam asi nešiel a najmä posledný výstup na sedlo medzi višnovskou a turskou stranou je šťavnatý..ale pekný..
Jedinú časť ktorú nepoznám je od Strečna (zjazd z Polomu) po Stráňavy (okolo lomu Kosová), ide sa tam nejako po lúkach?
Kedy robite treningy na maratón?
Keď budeš losovať tak vieš ako to dopadne. A hlavne nezabudni že jedine víťaz je vylosovaný ten už nemá koho ďalšieho losovať. Takže radšej sa nechaj vylosovať to bude istejšie
Duracer ani prstom nepohol a videl si to....
Nikdy som sa nezúčastnil tohto maratónu a preto ma laka premierovo sa zucastnit, no i tak by som chcel si ho v pokoji prejst..preto sa pytam kompetentnych: je okrem mapy (na stranke cyklopozitivu) aj nejaky popis kadial ist? Zaujima ma trasa stredna: 46km, mediano a to najma usek, ktory nepoznam dopodrobna..ide o usek
1. od parkoviska Strecno po krizovatku s lanopasom pri Stranavach (ako a kam ist od strecna, kde po lukach, nejaky popis, priblizne vzdialenosti na odbocenie)
2. úsek medzi Svrcinnikom (za svrcinnikom lukami cez potok to poznam..dalej neviem kadial a dostanem sa na asfalt pri vodarni nad rosinou, vstupim do lesa opat neviem kadial ist až som na konci visnoveho, opat neviem kadial ist a prejdem do Turia k horarni...
3. usek je kratky od sedla nad dolnou rovnou (krizovatka ciest do turia zdobina a na hornu roven) ide nejako trasa k vlekom vo visnovom...
najlepsi by bol popis alebo nejake usmernenie kudy kam..diky moc
hehe, ze vikendovy pobyt v hotely diplomat... bol som tam ked bol este rozostavany. pri tom chaose, aky tam bol, sa cudujem, ze to aj otvorili. a vikendovy pobyt tam, pre dve osoby, za 200 E? to nie je nejako malo? sa mi to nezda, hlavne ked som im robil do recepcie taky dotykovy terminal pre hosti a tam boli teda ine palky
hehe, ze vikendovy pobyt v hotely diplomat... bol som tam ked bol este rozostavany. pri tom chaose, aky tam bol, sa cudujem, ze to aj otvorili. a vikendovy pobyt tam, pre dve osoby, za 200 E? to nie je nejako malo? sa mi to nezda, hlavne ked som im robil do recepcie taky dotykovy terminal pre hosti a tam boli teda ine palky
cena je orientačná od sponzora ale v každom prípade máš pravdu ide o pekný luxus. Takže povedzme že mysleli cenu za osobu a víkend. Podstatné je že tento pobyt je v tombole....
cena je orientačná od sponzora ale v každom prípade máš pravdu ide o pekný luxus. Takže povedzme že mysleli cenu za osobu a víkend. Podstatné je že tento pobyt je v tombole.... :D
z vykladu si vyberam cukrovinky cierny princ , vikendovy pobyt , bajk a lyze:D
Osobne po sretnutí s "chlpáčom" netúžim, ale od bajkovania ma neodradia. Posielam fotku spomínanej chaty od Zdobinej po Roveň na trase Fatranského MTB maratónu.
Nikdy som sa nezúčastnil tohto maratónu a preto ma laka premierovo sa zucastnit, no i tak by som chcel si ho v pokoji prejst..preto sa pytam kompetentnych: je okrem mapy (na stranke cyklopozitivu) aj nejaky popis kadial ist? Zaujima ma trasa stredna: 46km, mediano a to najma usek, ktory nepoznam dopodrobna..ide o usek
1. od parkoviska Strecno po krizovatku s lanopasom pri Stranavach (ako a kam ist od strecna, kde po lukach, nejaky popis, priblizne vzdialenosti na odbocenie)
2. úsek medzi Svrcinnikom (za svrcinnikom lukami cez potok to poznam..dalej neviem kadial a dostanem sa na asfalt pri vodarni nad rosinou, vstupim do lesa opat neviem kadial ist až som na konci visnoveho, opat neviem kadial ist a prejdem do Turia k horarni...
3. usek je kratky od sedla nad dolnou rovnou (krizovatka ciest do turia zdobina a na hornu roven) ide nejako trasa k vlekom vo visnovom...
Minulý rok som celú trasu nafotil, vo fóre popísal a bolo to aj na stránke klubu. Treba pozrieť v tejto téme dozadu - preto sme dali + staršie ročníky.
Tréningy budú asi sobotu, nedeľu pokiaľ nebude pretek MTB na Slovensku. Všetko bude v tejto téme. Teraz piatok alebo sobotu by som rád išiel Stráňavy, kopce Trnové, Višňové, okolo Bukovca, Turská, Zdobiná, Dolná Roveň, zjazdovka, Višňovská, Hoblík,... a uvidí sa, stačí poslať e-mail.
to jaroza: Celkom rad by som sa niekedy pridal. Akym tempom jazdite? Bo ja som sa pravidelne umiestnoval na poslednych miestach minuly rok a od decembra som nesedel na biku, tak by som nechcel zomriet niekde v divocine, sam ako prst
A k tym chlpacom. V sobotu nad Visnovym sme narazili na paradnu stopu...
to jaroza: i ja sa niekedy pridam, ked pojdete viaceri, i mna zaujima tempo, hoci uz mam tento rok nieco za seboum, takze a tak tragicke na zahynutie v divocie to nie je
K tej stope: vyzera to na macka, uz im zateka do brlohov, idu von...
Prelistujem forum a skusim si teda najst foto z trasy, len 69 stran je dost hladania, ale mrknem...
Bikeri assouvi a sylvatic a iní - prvý oficiálny tréning (výjazd) je teraz v sobotu. Zraz o 13:00 z detského areálu Lesopark nad Solinkami vyrážame smer hory na niektorú z trás Dema fatranského MTB maratónu. Tempo tréningové, treba mať už v nohách nejaké kilometre, inak to bude trápenie. Trasu dohodneme na mieste, príde aj Terry. Zatiaľ sa nedá ísť pre množstvo snehu iba do sedla Javorina (Polom), na Saračníky a na vrútocko-martinskú stranu. Všetko ostatné je už prejazdné. Zobrať si treba náhradné oblečenie, pitie a niečo pod zub.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pekne fotky ste urobili, poznám celú tú trasu, ale sám by som tam asi nešiel a najmä posledný výstup na sedlo medzi višnovskou a turskou stranou je šťavnatý..ale pekný..
Jedinú časť ktorú nepoznám je od Strečna (zjazd z Polomu) po Stráňavy (okolo lomu Kosová), ide sa tam nejako po lúkach?
Kedy robite treningy na maratón?
Ale šlapať sa dalo !
http://wdr.sk/images/stories/terry/tombola.pdf
Tie lyže pre prípad, že by počasie neposlúchalo
Keď budeš losovať tak vieš ako to dopadne. A hlavne nezabudni že jedine víťaz je vylosovaný ten už nemá koho ďalšieho losovať. Takže radšej sa nechaj vylosovať to bude istejšie
Duracer ani prstom nepohol a videl si to....
cena je orientačná od sponzora ale v každom prípade máš pravdu ide o pekný luxus. Takže povedzme že mysleli cenu za osobu a víkend. Podstatné je že tento pobyt je v tombole....
z vykladu si vyberam cukrovinky cierny princ , vikendovy pobyt , bajk a lyze:D
Minulý rok som celú trasu nafotil, vo fóre popísal a bolo to aj na stránke klubu. Treba pozrieť v tejto téme dozadu - preto sme dali + staršie ročníky.
Tréningy budú asi sobotu, nedeľu pokiaľ nebude pretek MTB na Slovensku. Všetko bude v tejto téme. Teraz piatok alebo sobotu by som rád išiel Stráňavy, kopce Trnové, Višňové, okolo Bukovca, Turská, Zdobiná, Dolná Roveň, zjazdovka, Višňovská, Hoblík,... a uvidí sa, stačí poslať e-mail.
A k tym chlpacom. V sobotu nad Visnovym sme narazili na paradnu stopu...
K tej stope: vyzera to na macka, uz im zateka do brlohov, idu von...
Prelistujem forum a skusim si teda najst foto z trasy, len 69 stran je dost hladania, ale mrknem...