... a dneskaj pohodica . Teplice - Slatina - Baske - Omšenie kade tade - Teplice.
Baske je bez sňahu.
Btw: šeckým čo budete na Baske a myslíte si že sa viete bicyklovať pustite sa po modrej okolo chaty dole
Ak som to dobre pochopil klasika z Bolesova hore k horarni a odtial ste to rubali hore po znacke. Urcite aj toto ma svoje caro ale my sme uprednostili pokracovat dalej este asi 1.5km po asfaltke a potom sme odbocili prudko dolava hore na prvu zvaznicu, ta ide pekne viac menej po vrstevnici az k hotelu na Vrsatci presnejsie vyjdes na lokalnom smetisku hotela a popri rozvesanom pradle prejdes na terasu. Ta znacka co ste sli vy sa jazdi tiez ale v opacnom smere...
Na Vršatci som bol v sobotu, šli sme z Lednice po modrej smerom na červeny kamen a potom na Vršatec. Z červeneho kamena na Vršatec je spravena pekna asfaltka.
Ked sme šli spat trošku sme uvažovali, že by sme si to dali po žltej do červeneho kamena, ale ked som videl na mape vyzeralo to dost prudké, nešiel tuto trasu už niekto?
Bobor jo šak som videl z tej našej trasy dole luxusnú polnú cestu preto som aj nadával nó pustiť to po tej našej opačne by bola iná káva.
Mrssti modrá je dobrá Keď to dáš máš môj ryšpekt.
cute tak tutom par fotos
dal som to od tN-nemsova-antostal-hrebenom po cervenej na moravsku stranu na motorest rasova-mikulcin vrch- kykula- machnac-zlab-drietoma-tn---cca80km bohuzial sam... nikomu sa sobotu nechcelo alebo nemohli
.. pozerám, tu sa bikovalo vo velkom štýle .....ja som bol v nedelu zlahka kubra(kostol) -popri muničaku - kusok po starej želez- chata pod ostrym - lučky - svitavy( tiez dobra stojka ) - na druhej zelenej šup dolu, hned na cervenú -teplice -NDCA.
......vsade pekne sucho a kopec tepličárov na bikoch.
hla tutok este pondelkovy vybeh na inovec a do selca
tam teda bolo neuuurekom ludi, az sme sa zlakli a krutili rovno hore bez zastavky pri chate..na kote to iste az sa buggy zlakol a 100m pod vrcholom utrhol salter kazdy rok jeden
Bobor jo šak som videl z tej našej trasy dole luxusnú polnú cestu preto som aj nadával nó pustiť to po tej našej opačne by bola iná káva.
Mrssti modrá je dobrá Keď to dáš máš môj ryšpekt.
mam pocit ze Mrssti to myslel vydupat hore a ty skor dole nie ? Mam pocit ze som to siel smerom hore kedysi davno peso a matne si spominam na nejake strkove serpentiny. AK je to o drzku tal dat to smerom dole je vyzva aj pre mna
My sme to aj dupali hore ehm oprava Buo dupal a čo sa nedalo to bežal !!! Pochopitelne že by som radšej dral platničky ako mal pichnuté sedlo v zadku Opačne opačne by to bolo zaujimavejšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Dvaja jazdci z rovnakeho tymu:
Baske je bez sňahu.
Btw: šeckým čo budete na Baske a myslíte si že sa viete bicyklovať pustite sa po modrej okolo chaty dole
Ak som to dobre pochopil klasika z Bolesova hore k horarni a odtial ste to rubali hore po znacke. Urcite aj toto ma svoje caro ale my sme uprednostili pokracovat dalej este asi 1.5km po asfaltke a potom sme odbocili prudko dolava hore na prvu zvaznicu, ta ide pekne viac menej po vrstevnici az k hotelu na Vrsatci presnejsie vyjdes na lokalnom smetisku hotela a popri rozvesanom pradle prejdes na terasu. Ta znacka co ste sli vy sa jazdi tiez ale v opacnom smere...
Na Vršatci som bol v sobotu, šli sme z Lednice po modrej smerom na červeny kamen a potom na Vršatec. Z červeneho kamena na Vršatec je spravena pekna asfaltka.
Ked sme šli spat trošku sme uvažovali, že by sme si to dali po žltej do červeneho kamena, ale ked som videl na mape vyzeralo to dost prudké, nešiel tuto trasu už niekto?
Mrssti modrá je dobrá
dal som to od tN-nemsova-antostal-hrebenom po cervenej na moravsku stranu na motorest rasova-mikulcin vrch- kykula- machnac-zlab-drietoma-tn---cca80km bohuzial sam... nikomu sa sobotu nechcelo alebo nemohli
......vsade pekne sucho a kopec tepličárov na bikoch.
vydla otestovana
tam teda bolo neuuurekom ludi, az sme sa zlakli a krutili rovno hore bez zastavky pri chate..na kote to iste az sa buggy zlakol a 100m pod vrcholom utrhol salter
....inac na tom inovci to musela byt riadna premavka.
Mrssti modrá je dobrá
mam pocit ze Mrssti to myslel vydupat hore a ty skor dole nie ? Mam pocit ze som to siel smerom hore kedysi davno peso a matne si spominam na nejake strkove serpentiny. AK je to o drzku tal dat to smerom dole je vyzva aj pre mna