Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute borci,

som zaciatocnik, a tak by som sa rad spytal Vas - skusenejsich. V dohladnej dobe si chcem kupit bike a podla toho co som si tu precital by to mal byt zrejme Trekovy.

Mal by byt sposobily na jazdy v takomto terene: viacmenej cesta a rozbite asfaltky (viac ako 50%), prasna cesta, sem-tam lesne chodniky a mierny teren (menej ako 50%). Frekvencia jazd by mala byt cca aspon tak 3x tyzdenne na take 2-3 hodky a casom mozno frekvencia stupne snad, cielom je zlepsit si kondiciu bo na stacionari ma to fakt nebavi.

Moja vyska je 178 cm, vaha cca 83 kg. Cenova hranica je tak 350-400 eur. Od znacky by som ocakaval aj nenarocnu dostupnost servisu a nahradnych dielov. Zatial co som pozeral mi do oka padol Trek 7.1 FX, avsak tu prave niesom si naistom ako to s tym servisom a dostupnostou je.

odkaz> http://www.sportservis.sk/product/trek-71-fx-6479/

Vdaka sa za kazdu jednu radu a nasmerovanie. Sportu zdar.

Naposledy upravil hippoxion dňa 17.04.2009 - 11:22:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.04.2009 - 11:05:06
00
vekost ramu medzi 19-20palcov co je L-ko
podla toho co si napisal- 3krat za tyz.tak na nom najazdis celkom slusne km..mal by mat kvalitnejsie prevody ktore sa daju potom casom vymenit.inac volba toho treku je ceklom v poriadku
este skus sadnut na net a pozriet ine znacky v rovnakej cenovej hladine...odporucal by som tak do 500e servis ti urobia v kazdom rozumnom cykle.zarucny len tam kde ho kupis...
potom zaves linky a my zhodnotime nejlepsiu moznost
skus sa poobzerat aj po predajniach v okoli a poskusat si velkosti a obzriet znacky:mrgreen:
Zobraziť komentár 17.04.2009 - 11:20:28
00
keyboard_arrow_up