cavte ludia , som tu novy a rad by som vas seckych pozdravil . ale k veci , takze mam 5 rocny bike "Kellys leopard K4000" a chcem ho predat . lenze problenje ze neviem za kolko ...bike je v skvelej forme plne funkcny trochu dooskierany ale nie moc ... sem tam daky ten skrabncek od stromov ... za kolko by ste povedali ze by som ho mohol strelit ? tak realne ...
no zatial len tychto par nie moc detailnych co mam v kompe , lebo bike mam na chate a tam idem az v sobotu ... sorry za zlu kvalitu , je to fotene cez mobil.
Sorry chlape ze ti do toho vstupujem, ale tiez mam tu istu dilemu Vlastnim Trek 4400 vidla new Tora 302 jazdena cca pol roka, V-brzdy, presmyk. Acera, vzadu Deore to iste kazeta Deore 8, tanier FC-MC08, Ak by niekto mal zaujem foto poslem
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.