Podujatie vyslo super,ale clovek dostane proste strach ze mu niekto vleti pod kolesa ked dupes do ciela.Nik nechce nikomu ublizit,chapem tie telce proste niekomu je tazko vysvetlit cokolvek.Nepochopim co za rodic pusti bicyklovat deti pri dojazde.Co uz Ale nic sa nestalo,organizatori maju kopu starosti s vela vecami.Mozno by pomohli pasky a ohranicenie dojazdu tak nabuduce.Este raz dakujeme
ahoj

k vydaju stravy, zial kapacita jedalne je obmedzena a et robia ako robia:(..k dojazdu , ludom 100 x mozete povedat a pojdu jak telce, usporiadatel nie je policajt. snahou bolo urobit pekne podujatie!

Dakujeme BBB, COOLBIKE, MERIDE, KOMPAVE, MOTOR CAR BB, DAVIS (napoje Phoenix), RAUCH, A ONE, VEOLIA VODA, WITZENMANN NADACII EKOPOLIS, PPI, SPORTFUL, LOTTO - GLAMOUR a Najma TJ VIBRAMA MALACHOV..a Inym sponzorom...
08.05.2009 - 20:58:58
00
co k tomu povedat, maraton fajny, ludia fajny, organizacia fajna, trat fajna, moj vykon opisem asi takto... :
prve kolo uplne v pohode, rychlo, lahko, jednoducho, necitil som ziadnu potrebu stat na obcerstvovackach, islo to ako po masle. v hronseku som predsalen zastavil a hodil do seba iontak, pokracoval dalej. po asi 1 km na mna prisla brutalna neschopnost, absolutna unava, nevladal som slapat po rovinke, rozmyslat, horekopcom sa mi plietlo predne koleso, pri zjazdoch som videl kusok rozmazane... tak to islo asi 20km (zatial ma predbehlo snad 50 bikerov, ak nie viac, mali ste moznost vidiet ma stat nad bikom a opierat hlavu o rajdy ked uz to fakt neslo :lol: ), nuz a 7km pred cielom zrazu (tak ako prislo), toto vsetko odislo, a citil som sa ako na zaciatku (ok, trosicku horsie), ale to ma velmi rychlo preslo ked som dostal neprijemne krce do oboch noh, ktore nastastie netrvali dlho, posledne km do ciela uz bola pohodka, ale vzhladom na to ze som sa tych 20km flakal dosiel som do ciela pomerne plny sil, mizerny cas to uz ale nezachranilo. nuz ale, ajtak som rad ze som isiel a najviac rad som, ze som vobec dosiel do ciela. a dufam, ze uz budem aspon na jednej normalnej fotke! :lol:

//sasovcan : netusim, len viem, ze sa nieco velmi posralo :) nabuduce si dam vacsi pozor co jem a pijem...


Naposledy upravil Steju dňa 08.05.2009 - 21:40:23, celkovo upravené 1 krát.

08.05.2009 - 21:12:37
00
[quote=""]co k tomu povedat, maraton fajny, ludia fajny, organizacia fajna, trat fajna, moj vykon opisem asi takto... :

nechybal ti cukor?
08.05.2009 - 21:16:26
00
Dnes celkom spokojnost. Organizacia , pocasie aj strava OK. Ale vsetko dobre je na nieco zle (ci naopak ?). V prvom kole som si ustlal a ohol prehadzvacku. Zvysok trate som mal moznost radit o 4 kolecka menej.

Len taka pripomienka. Nemohol by organizator rano prejst trat s cisternou :D a trochu ju pokropit? Zajtra idem na plucne nech mi trochu precistia vnutornosti. Vonkajsiu stranu cloveka som zvladol precistit aj sam.
08.05.2009 - 21:34:26
00
trat super,
jedlo sa dalo

Ale cakanie na vyhodnotenie a tombolu nekonecne! Nikde na ziadnom maratone sa tak dlho necaka, nechapem co tak dlho robili s vysledkami. Minuly rok to bolo rovanake ale to sme zase cakali na Barana kym pride z preteku v BB aby si mohol prevziat cenu osobne vo Vlkanovej ale teraz nic nebolo, tak som dufal, ze vysledky budu skorej.
08.05.2009 - 21:37:13
00
Je pravda, ze by dazd den pred pretekom bol super, no pocasie sa naozaj neda ovplyvnit ;) Fotky budu aspon pekne zaprasene :lol: Jedlo sme dostali bez cakania, no to bolo tym, ze sme jedli medzi prvymi.. Polo, dakujem, a aj mna tesilo!
Pridavam jednu fotku, moju jedinu z celeho preteku :P

Prílohy:

IMG_4634.JPG
IMG_4634.JPG 188.7 KiB thumb_up0thumb_down

08.05.2009 - 21:41:27
00
Rychost vysledkov zavisi:
od poctu ucastnikov (vysoky)
odstup pretekarov ..
rychlost spracovania: casomiera, rozhodcovia !!!!!!!..kto to robi, kde sa registrujes atd atd...
tieto veci logicky organizator nevie urychlit..alebo si nebodaj myslis ze som s papierom este siel na pivko??:D
08.05.2009 - 22:01:26
00
trat super,
jedlo sa dalo

Ale cakanie na vyhodnotenie a tombolu nekonecne! Nikde na ziadnom maratone sa tak dlho necaka, nechapem co tak dlho robili s vysledkami. Minuly rok to bolo rovanake ale to sme zase cakali na Barana kym pride z preteku v BB aby si mohol prevziat cenu osobne vo Vlkanovej ale teraz nic nebolo, tak som dufal, ze vysledky budu skorej.


cakanie na tombolu a vysledky nekonecne? na Sele si nebol?:D:D zo sely sme odchadzali tusim o pol osmej...
08.05.2009 - 22:10:32
00
cakanie na tombolu a vysledky nekonecne? na Sele si nebol?:D:D zo sely sme odchadzali tusim o pol osmej...

Stic má pravdu o 19.30 veru...
08.05.2009 - 22:13:31
00
Na Sele som na vysledky nacakal a ani na tombolu lebo mojmu odvozu sa nechcelo platit vstupne na hrad kde bolo vyhodnotenie.
A na inych Slov. maratonoch mi to nepripada take dlhe ako tu.
08.05.2009 - 22:19:39
00
Maraton bol pekny, trat je ozaj vystavna a skutocnejne jej nie je co vytknut. Mate asi v okolo miestneho neprajnika, lebo trat bola kus naklincovana, viem o 4 defektoch o skoro navlas rovnake klince - hrdzave cca 60-tky :shock: (ked som videl co mi trci z kolesa som bol paf)

Dalej ma mrzi, ze napriek tomu ze som zaplatil dost nacas v marci, neusla sa na mna taska s tymi volovinkami od sponzorov - na ponozky som sa tesil, je to prijemny suvenir. Na prezentacii si zapisali startovne cislo (62) s tym ze po preteku mam prist - a ked som prisiel tak nikde nikdo :|
Normalne je tato zalezitost spajana so startovnym cislom takze by sa nemala stat, neviem kde je zadrhel. Mozno vacsia ucast nez bola planovana?

Motorkarom treba povedat ze maju robit zabezpecenie trate, nie znebezpecenie trate. Asi oslovit starsich jazdcov, tymto mladasom asi dobre robilo predvazdat sa na trati, tolko prachu som uz davno pokope nevidel ked predo mnou presli.

Okrem tychto drobnosti ostava len chvalit, Vlkanova je velmi prijemne zastavenie v serii. Prajem vela uspechov v dalsom roku.
08.05.2009 - 22:24:44
00
Som rád, že partia chalanov Robo, Tonko, Majo, Bruno a Jaro z Cyklopozitív klubu zo Žiliny dnes úspešne absolvovala maratón. Zhodli sme sa, že nám nevadili okruhy. Značenie trate až na 1 - 2 miesta výborné vrátane práce traťových komisárov. V cieli chutné jedlo a veľká porcia. Tombola ako taká bola organizovaná perfektne a rýchlo.
V cieli po dojazde bolo správne, že keď vznikla živelná tlačenica pri občerstvovačke za oblúkom, nabehol tam z organizátorov Mirko Vaculčiak a tlačil nás von z tohoto priestoru.
Ostatné už bolo napísané predo mnou.

Vďaka a uvidíme sa o rok.
08.05.2009 - 22:25:45
00
A na inych Slov. maratonoch mi to nepripada take dlhe ako tu.

skus lepsie zalovit v pamati, lebo take su. teda boli v serii...
08.05.2009 - 22:33:18
00
Ale cakanie na vyhodnotenie a tombolu nekonecne! Nikde na ziadnom maratone sa tak dlho necaka, nechapem co tak dlho robili s vysledkami...

Jakub, Jakub, trochu viac tolerancie, to mas za to, ze jazdis kratke... cakalo sa napr. aj na tretiu babu z dlhej trate, ktora si tiez zasluzi byt na bedni, rovnako ako ostatni vitazi... :roll:

pri vjazde do tretieho kola som mal v priestore ciela koliziu s par bajkermi, co tam stali ako tlci, napriek tomu sa im ospravedlnujem... veducemu preteku som uz odporucil, vypravat do mikrofonu nestaci, treba napaskovat priestor pre stojacich a priestor pre pokracujucich...

pytlik so suvenirmi som tiez nedostal, predpokladam, ze mi pride domov postou, to je snad samozrejme... alebo sa mylim? :shock:

pretek vyborny, aj organizacne aj prostredim, trat jalova, ale kedze je maj, tak mi stacila... jednotka s hviezdickou :wink:
08.05.2009 - 22:53:16
00
Ja len tolko. Trat pekna, prasna, rychla, kamenista, travnata, lesna co viac si mozeme zelat. Stax dik za 10 km peknej jazdy ale na tu "brčkavu" nemame :lol: ja som si to uzil maximalne aj vdaka pocasiu ale hlavne partii ( ak na niekoho zabudnem tak :roll: ) Matthus, janka, evka, vilo, marek, vladika, dudo, heňa, saldi, lagonda, lapaloma, mirec, livia, dana, matt a jeho fotografka :wink: , danka s polovickou :lol: , zusky, zuzka, lakko, stax atd atd. A vysledky ? Boli nejake :mrgreen: a hlavne som nepichol :lol: K organizacii len tolko : znacenie bez problemu a ak mal niekto problem treba pozerat viac ako 1 m pred seba. Akurat bufet po dojazde do ciela nebol stastnym riesenim pre kolizne situacie ktore tam vznikali. V rebricku od 1 do 1000 davam 2 :lol: A foto len symbolicky tie dve najkrajsie :wink:

Prílohy:

Komentár súboru: extaza
DSC_0088kopia.JPG
DSC_0088kopia.JPG 498.37 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: bikerka Katka
DSC_0058kopia.JPG
DSC_0058kopia.JPG 464.29 KiB thumb_up0thumb_down

08.05.2009 - 23:12:17
00
keyboard_arrow_up