Odpásol som tachometer a mám dilemu čo teraz kúpiť. Vyhliadol som si cyklocomputer Sigma BC 2006 MHR alebo GPS-ko GARMIN eTrex H . Neviem či sa mi vyplatí kupovať ten garmin jednak ohladom funkcí a či mi vôbec pomôže v tejto lokalite.
Sigma BC 2006 MHR - na tento zabudni co najskor. Uz dlho som sa nestretol sa takym nepodarkom. Najdi si tu vlakno o skusenostiach s nim. Nikdy viac.
Moja 2006 je v zaruke do 21.5. tak ju stiham vratit na reklamaciu. Nejde na nej svetlo, vypadava rychlost, prenos HR skratka je to smejd ked to nevydrzalo ani dva roky.
V cene tychto elektronickych hraciek je uz aj Polar CS 400 ( 150 € ) takze ak uz tam nebude kvalita tak nikde.
K teme : je to dost nezmyselny vyber pretoze u Compu si cenim HF funkcie + vyskove a HF ti garmin neposkytne. Dalsi podstatny nedostatok je velkost a vaha Garminu a samozrejme obmedzenie kvality prijmu signalu a tym aj skreslene udaje o odjazdenej trase. Takze ak viac preferujes trening tak radsej comp s funkciami HF a vyskomerom a ak mapovanie a ukladanie prejdenych tras tak radsej GPS.
V tej cene asi len Sigma 2006 za cca 73 €, Cyklosport CM4.4.A HR za cca 118 €, VDO MC 1,0 plus za 109 €, Blackburn DELPHI 6.0 za 120 € a ako som hore pisal POLAR 150 €.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS. Ja som v tejto kategorii fakt magor
K teme : je to dost nezmyselny vyber pretoze u Compu si cenim HF funkcie + vyskove a HF ti garmin neposkytne. Dalsi podstatny nedostatok je velkost a vaha Garminu a samozrejme obmedzenie kvality prijmu signalu a tym aj skreslene udaje o odjazdenej trase. Takze ak viac preferujes trening tak radsej comp s funkciami HF a vyskomerom a ak mapovanie a ukladanie prejdenych tras tak radsej GPS.
PS. Ja som v tejto kategorii fakt magor
chcel za polovicu