K tej foto, tesne po žiadna nevznikla, a teraz po rôznych záchranných akciách sa dostávam do poriadku No zhrnula by som to do 3 slov- Ach tie tretry! Ale bolo mi povedané, že to čaká každého...Tak už to mám za sebou
Hmm. Na tretry nedám od nova dopustiť. Asi preto, že som začínal s klasickými košíkmi a remienkami na cestnom. Tie už by som pochopil ako stredobod sťažností. Stačilo si obuť na tréningtenisky so zubatou podrážkou! V potrebnom okamihu ich bol problém vytiahnuť bez povolenia remienka. Potom sa na tretry krásne zvykalo bez absolútne žiadneho problému Akurát, že sa v nich nedalo chodiť. (mám na mysli cestné - tam kufre trčia a veľmi sa v nich šmýka, horské su o niečom inom)
fajn, že bol niekto optimista, že sa táto téma uchytí, aj mne sa pozdáva, len mám pocit, že cyklo-pozitiv je nám vážnou konkurenciou čo tak vymyslieť novú tému: bikovanie v zrelom veku, to nemá žiadne mesto, sorry, ak máte 16 a viac hľadám totiž niekoho normálneho na trasy v okolí nededze, sedlo žiarce, lysica, horný vadičov, to sú moje srdcovky a zatiaľ som tam v májových víkendoch stretla len tých primitívnych motorkárov, sorry za dlhý text, som žena, tak preto
erzebed-ved si taku temu mozes zalozit. ale vekovy rozdiel sa na vyjazdoch neriesi. siel som so 17-rocnymi aj viac ako 50 rocnym. nevidim v tom ziadny problem.
a CPK konkurencia? tak to som neako nepochopil
to CPK som nemyslela ako urážku, ale mám pocit, že sú akísi aktívnejší...a asi aj navštevovanejší...no ja som rada, že mi niekto odpísal a potešil ma, že si mám založiť vlastnú tému...idem o tom intenzívne rozmýšľať, ps:cez víkend sa chystám do svojej lovely destinácie (nededza...) pridá sa niekto???????????????
Neviem čo mám rozumieť pod názvom žena, pridaj aspom kategóriu. Ja tej našej / 40+/ vravím kategória "staré vydry" Lebo žena...to môže byť aj 19 rokov a to sa nechytám.
Vidíš, tak to sme stejná kategória. A prečo staré vydry?? No lepšie by bolo mladé, no mladosť je definitívne v prdeli.
A ten výjazd si niekedy môžeme dohodnúť.
Jééééééééééééééééééj, teším sa, lebo furt chodím sama, čo má výhody, keď tlačím bike do kopca, nikto (muži) ma neserie (pardon za výraz) netaktnými poznámkami ale aj nevýhody, keď sa spustí búrka, čo je v lete úplne normálne (hlavne cez víkend, keď vyrážam za kyslíkom) nemám s kým ísť do najbližšej spádovej krčmy ukryť sa napr. aj za pohár s dobrou vychladenou 12-tkou. Chlapi s tým nemajú problém, začne liať a už sú v Gbeľanoch na pive a čo ja chuderka???????? Šľapem do pedálov, aby som bola čo najskôr na Vlčincoch.
K tomuto mam z vlastnej skusenosti takyto poznatok ( kedze som 40+ ) väcsina nam uz vyká preto VYDRA ak by nam ale tykali, tak by to bolo "stara TYDRA" Dievcata drzim vam palce lebo starych vydier je v lese na biku straaašne málo
Jééééééééééééééééééj, teším sa, lebo furt chodím sama, čo má výhody, keď tlačím bike do kopca, nikto (muži) ma neserie (pardon za výraz) netaktnými poznámkami ale aj nevýhody, keď sa spustí búrka, čo je v lete úplne normálne (hlavne cez víkend, keď vyrážam za kyslíkom) nemám s kým ísť do najbližšej spádovej krčmy ukryť sa napr. aj za pohár s dobrou vychladenou 12-tkou. Chlapi s tým nemajú problém, začne liať a už sú v Gbeľanoch na pive a čo ja chuderka???????? Šľapem do pedálov, aby som bola čo najskôr na Vlčincoch.
Nie vsetci chlapi su rovnaky, tiez tlacim do kopca a pivo nepijem
A to je problém Ja som v nedeľu pred maturou normálne hral ešte futbalový zápas. Vyvrtol som si ale na ňom koleno a ledva som na druhý deň na tie maturity došiel Takže ti odporúčam, zajtra sa ešte pouč a v nedeľu si daj od učenia pokoj, zajazdíš si, vyvetráš si hlavu a v pondelok môžeš ísť maturovať
teší ma, že sa do diskusie zapája aj mladá generácia, premýšľam, prečo všetci píšu o maturitách, o skúškach, prečo niekto nenapíše, že musí isť do roboty a dodržiavať 40 hod. týždenný prac. čas a so závisťou sleduje, keď ide na obedňajšiu prestávku mladých nadupaných bikerov ako vyrážajňu za zmyslom svojho života... ešte by ma potešilo, keby niekto napísal, že vypráža rezne, aby mala rodina čo jesť... takže sme pri mojom first príspevku... na mtbiker sú samé mladé šušne...čo je síce milé, ale potvrdzuje to teóriu o tom, že VYDRY patria do starého železa...ó, koľká nostalgia...to bude tým zamračeným dňom...kam sa vydať?????aby človek niečo aj zažil????nielen vytrpel
Nedeľa 17.5.2009 o 10h na vodnom diele pri bufete (blízko turbín) - bike trip.
Predpokladaná dĺžka: 80-100km, prevýšenie: 1800-2000m.
Trasa: ZA - Polom, sedlo Javorina (cez Strečno, alebo Stráňavy) - Saračníky - zvážnice, lesy, luky (kopírovanie trasy OMH s možnými drobnými úpravami) - Slovany rázc. - dolina - zel.zn. - rázc. Krčma - (pravdepodobne na modrú na sedlo Úplaz až po sedlo pod Hmilickou Kýčerou, varianta na zelenú priamo na sedlo Hnilickú Kýčeru) - Porubská dol. - Konštická dol. - Kunerad - popod les až ku chatkám v Medzihorskej - Čistiny - Turie - ZA
Najv. predpokladaný bod trasy: cca 1072m
Počasie: polooblačno, cca 19-26 C, vietor do 4 m/s Predbežná účasť: ja + iceman a všetci čo maju chuť absolvovať tento výjazd.. Premýšlajte..
Opakovanie je matkou múdrosti. Tak ak by mal niekto záujem, tak zajtra o 10:00 na VD. Počasie má byť pekné, tak škoda sedieť doma
Ja sa pripajam k Icemanovi a este doplnim aktualne pocasie na nedelu: jasno az polojasno, ojedinele prechodne zvacsena oblacnost (tipujem to na vychod) a teploty: 20 - 27, tu v okoli cca 23..takze prijemny den nas caka, uvidime sa zajtra o 10h na vodnom..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm. Na tretry nedám od nova dopustiť. Asi preto, že som začínal s klasickými košíkmi a remienkami na cestnom. Tie už by som pochopil ako stredobod sťažností. Stačilo si obuť na tréning tenisky so zubatou podrážkou! V potrebnom okamihu ich bol problém vytiahnuť bez povolenia remienka.
a CPK konkurencia? tak to som neako nepochopil
A ten výjazd si niekedy môžeme dohodnúť.
Nie vsetci chlapi su rovnaky, tiez tlacim do kopca a pivo nepijem
Predpokladaná dĺžka: 80-100km, prevýšenie: 1800-2000m.
Trasa: ZA - Polom, sedlo Javorina (cez Strečno, alebo Stráňavy) - Saračníky - zvážnice, lesy, luky (kopírovanie trasy OMH s možnými drobnými úpravami) - Slovany rázc. - dolina - zel.zn. - rázc. Krčma - (pravdepodobne na modrú na sedlo Úplaz až po sedlo pod Hmilickou Kýčerou, varianta na zelenú priamo na sedlo Hnilickú Kýčeru) - Porubská dol. - Konštická dol. - Kunerad - popod les až ku chatkám v Medzihorskej - Čistiny - Turie - ZA
Najv. predpokladaný bod trasy: cca 1072m
Počasie: polooblačno, cca 19-26 C, vietor do 4 m/s
Predbežná účasť: ja + iceman a všetci čo maju chuť absolvovať tento výjazd..
Premýšlajte..
Opakovanie je matkou múdrosti. Tak ak by mal niekto záujem, tak zajtra o 10:00 na VD. Počasie má byť pekné, tak škoda sedieť doma