Nazdar mam na vas bikerov jednu otazku mam ram DP dragstar 16" a chcel by som si kupit dvojkorunku vydlicu ale neviem po prve ci mi to ten ram vobec vydrzi a ak ano tak neviem aku vydlicu si kupit uvazoval som nad touto ale kazdy mi vravi ze by som zlomil ram...jazdim street..
Kludne si tam daj tu nepouzitelnu 3,3 kg vaziacu vidlu.
Co sa vlastne pytas?? Ajtak ti tuto hovadinu nevytlceme z hlavy, lebo zjavne nevies co chces a ani nevies co je to street. Ten kto jazdi street, by mal vediet ze dvojkoruna je na to maximanle nevhodna. A ram vydrzi pokial bude skladovany dobre aj 100 rokov, ked sa na to pytas.
preco myslis ze je nepouzitelna??? docela dobre sa mi na nej slo na kamaratovom bicykli tak preto som o nej uvazoval ale kazdy mi vravim ze zlomim ram ked aj z obrubnika zidem tak neviem co si mam o tom mysliet...
OMG, odkedy sa street jazdi s DH dvojkorunkou ? ved ten bike bude mat uplne dosratu geometriu a nebude taky hravy ako napr. s pevnou vidlou, pochybujem ze s tym vobec otocis nejaku 180 a pri manuale a bunnyhope ti ten zdvih bude tiez robit celkom velky problem
pisem ze ju chcem na image daval som street mam XCRku ale uz ma to nebavi a nemam ani cas vacsinou sa len tak vivazam po meste a tak takze len na okrasu...peniaze neriesim nie su problem mam na setrene ...len mi slo o to ze ci to ten ram vydrzi pretoze tato vydlica ma vysoky zdvyh
zjavne ani nevies, co je to street. na street ti v pohode staci xcr vlastne na street ti je jedno aku mas vidlu stance je pouzitelna na FR alebo DH aj to je asi ta najlacnejsia dvojkorunka, doripes si geometriu, a vyhodis peniaze na to, co nevyuzijes image je na nic
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na čo je dobrá takáto vidlica na street?
Co sa vlastne pytas?? Ajtak ti tuto hovadinu nevytlceme z hlavy, lebo zjavne nevies co chces a ani nevies co je to street. Ten kto jazdi street, by mal vediet ze dvojkoruna je na to maximanle nevhodna. A ram vydrzi pokial bude skladovany dobre aj 100 rokov, ked sa na to pytas.