Lokalizácia
Formulár sa odosiela
az taka hracka to zas nie je ... :(
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 18:49:01
00
Lesy SR, podobne ako Železnice SR a pod. su stat v state,
ale ide to, aky je osobny kontakt
idealny je pomer: + ku - (prislusne symboly sa mi nechcelo vyhladavat)
nie, vazne, ked pridete k uradnikovy statnych lesov alebo obvodneho lesneho uradu - najprv ma taky ostrazity vyraz v tvari - ked pochopi, ze mu z vasej strany nehrozi existencne nebezpecie - uvolni sa - a je nas !!!
potom uz je to len hracka

Gejza, kde si bol, ked sme posielali ziadost o vyznacenie zltej znacky? :) Mozno mas zazracny vplyv na lesakov-uradnikov.
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 19:55:24
00
hmm nato ze su to lesy slovenskej republiky s tym robia nejake drahoty nie ? keby sukromne lesy nic nepoviem ale ak su to statne lesy mali by snad byt pristupnejsi k obcanom tohoto statu ci nie ?
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 22:22:21
00
no ved prave...na to ze su to lesy sr,sa spravaju ako lesy USA na uzemy SR...aj ked pardon,lesy USA podla novych pravidiel nerobia rozdiel v pohybe cyklistu a chodca na trasach v ich uzemy..takze je to fakt hanba. co je tiez hanba je,ze to upratovanie tam bolo planovane najme koli ich bezohladnej tazbe,ktora po sebe okrem zelenych cisel na vyrocnej sprave zanechala aj celkom nepekny bordel...
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 23:51:34
00
tá tazba no,fakt nedokazem ako mozu byt Lesy SR tak....
http://jurajlukac.blog.sme.sk/c/34919/Lesne-referendum.html :/
a dost sa hanbim zato ze prave aj moj oco bol medzi tými ktori pod oblíkom "kosili"....
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 00:28:02
00
bohuzial stat je asi naozaj zly vlastnik alebo ich uz davno zapredal nejakym peniazohrabom alebo si to proste neviem alebo nechce ustrazit , vzdy a v kazdej vlade sa najde niekto kto si rad prilepsi a nic mu nie je svate ..... to referendum by som bral , len ci je to realne ...
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 18:53:18
00
Chcel by som sa spytat a ujasnit si je medzi singletrailom a singltrekom nejaky rozdiel? Pokusame sa o vystavbu trailu na ktorom budu klopenky,skocky atd podla slomby by som to zaradil do high tech singletrek ale niesom si isty... za odpovede dakujem
Zobraziť komentár 01.06.2009 - 17:40:25
00
podla mojho nazoru medzi tym nie je ziaden rozdiel. Pokial ides pisat ziadost o stavbu, tak tam proste uved singletrack (+ vysvetlenie pojmu) s umelymi prekazkami, vhodny pre zdatnych horskych cyklistov
Zobraziť komentár 01.06.2009 - 23:47:53
00
Okej takym nejakym stilom je to aj napisane...dik moc
Zobraziť komentár 02.06.2009 - 17:14:23
00
viac info mozes najst napr tu
http://slomba.sk/clanky.php?set=1&id=40

pripadne, ak to chces viest cez SloMBu, tak tu je hlavicky papier aj s malym navovodm http://slomba.sk/poradna.php?set=1&id=39
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 23:16:03
00
SLOMBisti,davam do pozornosti nemilu vec-vystavbu asfaltky z turistickeho singla pri Trencianskych Tepliciach :evil: Taky krasny usek idu zhovadit :cry:
viewtopic.php?f=7&t=15577&start=2985
Zobraziť komentár 06.06.2009 - 11:59:29
00
hm... smutné na tom je, že s tým nemáme šancu nič urobiť, zvlášť v prípade, kedy je to už vybagrované a vysypané mcadamom. ja osobne takéto míňanie peňazí veľmi nechápem. určite je v trenčianskom kraji dosť ciest prvej/druhej triedy, ktoré sú po zime v katastrofálnom stave... ale miesto opravy vyťažených úsekov sa radšej vybuduje nová asfaltka na mieste, kde ju možno vôbec netreba.
Zobraziť komentár 06.06.2009 - 12:46:45
00
Ale treba treba to isté sa robí aj u nás aby sa zelenáčom dobre zvážalo drevo dole.
Hentaká asfaltka je vzdy predzvesť začiatku zvýšeného vyrubu.
Vcelkovom dôsldku je to celé na ****t
Zobraziť komentár 06.06.2009 - 12:55:36
00
najhorsie na tom je to ze niekto si moze postavit do lesa asfaltku aby mal kadial zvazat vytazene drevo a ty ked chces spravit v lesoparku trail tak je to naramny problem. Pritom nic nevyrezes, nezabetonujes, len trochu hliny a volne pohodeneho dreva popresuvas...

Napadol ma jeden paradox, ked to globalne vezmeme nebyt tazby dreva tak XCckari sa nemaju kde bicyklovat.
Zobraziť komentár 06.06.2009 - 21:50:47
00
je to fakt o krk sa vozit po cestach od lesakov ak sa to cestami da nazvat , na jednom peknom kopci v rovnom v jeden krasny den lesaci dali vysipat 5 km usek makadamom . S kamaratmi sme sa cudovali ze co sa robi a o tyzden bolo po makadame ostali iba 2 metrove jamy od traktorov . Tak sme si povedalli ze ked lesaci takto ku*via les ze preco si nemozme postavit paru jumpov a vycistit uzku cesticku od tony orezanych konarov pricom ta cesticka tam bola roky . Raz nas tam videli lesaci a povedali nam ze mame vypadnut , skoky na dalsi den tam neboli a cesta bola pokryta hrubou vrstvou smreciny tak sme to vzdali . Skoda , starosta dal peniaze na vybudovanie motokrosovej drahy , tak preco nemoze dat aspon povolenie na maly dual ktory si s kamaratmi chceme postavit na mieste kde teraz su same kriky a bordel ... bez toho aby sme ziadali nieco , iba jedno blbe povolenie
Zobraziť komentár 22.11.2009 - 21:00:31
00
keyboard_arrow_up