Ako mozem zistit ked kupujem ojazdeny bike ci je lopka??...pocul som ze existuje nejaka medzinarodna databaza odcudzenych bikov...neviete nieco o tom???
Pri kúpe ojazdeného by mala stačiť požiadavka na niečo ako kúpna zmluva aj s patričnými údajmi. Legál s tým nemá problém a zlodej alebo priekupník sa bude určite vykrúcať.
A keď je reč o dokladoch, myslíte pokladničný blok a záručný list? Keď som napr. oňahdy kupoval bajk vo Viedni, tak mi prakticky všetky doklady ostali v kancelárii, kde vracali mwst.
Ako mozem zistit ked kupujem ojazdeny bike ci je lopka??...pocul som ze existuje nejaka medzinarodna databaza odcudzenych bikov...neviete nieco o tom???
asi tri roky dozadu som cital,ze ta databaza sa vola "Bike Guard" neviem teraz ci to prislo z nemecka,ale udajne sa to rozbiehalo aj v cechach.Inak policajtov to moc nezaujima.ved sa pozri kolko aut sa rocne najde.A na nejake bajky sa ti mozu vies co...
bike som kúpil v kamennom obchode a napriek tomu nemám papiere, lebo som radšej volil dohodu a nižšiu cenu. Je to lopata len preto, že nemám papiere?
Tak ta potom obabrali. Ked nie blocek ale aspon zarucak resp. list vlastnictva ti mali dat
A neviem ze ak by si chcel niekedy ten bike predat ci by ti kazdy zozral to ze je to kupovane v oficialnom obchode ale bez papierov No ja by som si pripadal strasne trapne
Ale zas jazdit na lopate to nie je ziadna tragedia. Ja som tiez jednu pred rokom mal ale na vykone mi to skor pridalo ako ubralo kedze to bol husty bike
Ale zas jazdit na lopate to nie je ziadna tragedia. Ja som tiez jednu pred rokom mal ale na vykone mi to skor pridalo ako ubralo kedze to bol husty bike
nooo prist na lopate na nejaku vacsiu akciu kde si ju majitel spozna musi byt celkom adrenalinovy zazitok
A keď je reč o dokladoch, myslíte pokladničný blok a záručný list? Keď som napr. oňahdy kupoval bajk vo Viedni, tak mi prakticky všetky doklady ostali v kancelárii, kde vracali mwst.
Ono by si asi stacilo tie doklady aspon ofotit pred odovzdanim panom v zelenom. Za par centov to stoji.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
I ked som pocul ze sa v pohode robia aj papiere k lopatam.
asi tri roky dozadu som cital,ze ta databaza sa vola "Bike Guard" neviem teraz ci to prislo z nemecka,ale udajne sa to rozbiehalo aj v cechach.Inak policajtov to moc nezaujima.ved sa pozri kolko aut sa rocne najde.A na nejake bajky sa ti mozu vies co...
Tak ta potom obabrali. Ked nie blocek ale aspon zarucak resp. list vlastnictva ti mali dat
A neviem ze ak by si chcel niekedy ten bike predat ci by ti kazdy zozral to ze je to kupovane v oficialnom obchode ale bez papierov
nooo prist na lopate na nejaku vacsiu akciu kde si ju majitel spozna musi byt celkom adrenalinovy zazitok
adrenalinovy a zaroven velmi neprijemny...ale byt kamosom toho lopatistu, tak by som sa pri pohlade na jeho chovanie urcite smial ako po trave
Ono by si asi stacilo tie doklady aspon ofotit pred odovzdanim panom v zelenom. Za par centov to stoji.
a originál papiere máš, kúpno predajná zmluva ti moc nepomôže.
a originál papiere máš, kúpno predajná zmluva ti moc nepomôže.
ale no tak katko nekaz mi radost