Trojzmesove su trojfarebne ale su z dvoch zmesi. Kellys brzdia rovnako dobre za sucha ale za mokra brzdia lepsie. Lepsi odvod vody do rafiku. Dolozene meraniami. Mam ich uz nejaky ten cas a lepsie som nemal. Nepiskaju a rozdiel mokro/sucho takmer nemeratelny. Preco hned tie predsudky?
PS. Na mokro potrebujes tvrdsiu zmes ako na sucho. Avsak keby bola gumka iba z tvrdej zmesi tak znizi zivotnost rafiku.
Co hovorite na znacku http://www.extend.sk/ . Rozmyslam od nich kupit spalky asi trojzmesove i ked za dazda moc nechodim, ale nechcem zbrusovat rafik spalkami od shimana. Aky je rozdiel medzi dvoj-zmesovymi a troj-zmesovymi vseobecne. Ist radsej do BBB alebo Authora?
Kellys brzdia rovnako dobre za sucha ale za mokra brzdia lepsie. Lepsi odvod vody do rafiku. Dolozene meraniami. Mam ich uz nejaky ten cas a lepsie som nemal. Nepiskaju a rozdiel mokro/sucho takmer nemeratelny. Preco hned tie predsudky?
Davnejsie som mal jednozmesove BBB. Mozno si nesadli s rafkom, tazko povedat, ale po prejdeni kaluze blata potrebovali zopar otociek kym zacali ako tak brzdit. Navyse bolo potrebne vyvinut ovela vyssiu silu na paku (aj za sucha).
Tie viaczmesove su predvidatelnejsie, brzdna sila je lepsie davkovatelna. A pri brzdeni nevydavaju zvuk pava v "ruji" (co ja viem ako sa to vola u pavov? )
Dobre, prehnal som to, ale stava sa. Predpokladal by si ze v zjazde po uzkej ceste najdes za neprehladnou zakrutou ucupenu starsiu damu vykonavajucu svoju potrebu akurat v strede chodnika? Ja tiez nie, ale mat mokre rafky a nafigu gumky tak neviem, neviem Som este nikdy nevidel tak rychlo niekoho utekat s nohavicami na pol zrde.
Cez vikend som namontoval tie trojfarebne BBB. Predtym som bol velmi spokojny, ako mi to brzdi, ale predsa len, cakal som posun este k lepsiemu. A som dost nemilo prekvapeny, ze predtym original Tektro jednozmesove a aj viditelne kratsie brzdili ovela lepsie. Nemohol som ich dat naopak? Ta biela farba ma byt vraj ako nabeh, aby nepiskali, takze som ich dal tak, ze v smere otacania kolesa to ide najprv do tejto bielej zmesi. Ale sipka na gumicke je prave tu, nad bielou castou, lenze je otocena opacne a je nad nou napisane "limit". Mam to dobre, abo som to zmotal?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozem potvrdiť, tiež mám 3 béčka
PS. Na mokro potrebujes tvrdsiu zmes ako na sucho. Avsak keby bola gumka iba z tvrdej zmesi tak znizi zivotnost rafiku.
ake predsudky a preco?
Ja pisat reakcia na tuto tento nazor
Si este nestretol v lese mlaku aj ked neprsalo? Jedna hlbsia mlaka a v nasledujucom suchom zjazde mozes byt neprijemne zaskoceny.
Potvrdim ze brzdia vyborne za sucha aj mokra v blate tiez zabrzdia velmi dobre.
Tie viaczmesove su predvidatelnejsie, brzdna sila je lepsie davkovatelna. A pri brzdeni nevydavaju zvuk pava v "ruji" (co ja viem ako sa to vola u pavov?
Dobre, prehnal som to, ale stava sa. Predpokladal by si ze v zjazde po uzkej ceste najdes za neprehladnou zakrutou ucupenu starsiu damu vykonavajucu svoju potrebu akurat v strede chodnika? Ja tiez nie, ale mat mokre rafky a nafigu gumky tak neviem, neviem