Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ták problém číslo
:arrow: 1 ... na doplnenie kvapaliny do Avidov a dobré odvzdušnenie bŕzd potrebuješ špeciálnu odvzdušňovaciu sadu ktorú pravdepodobne nemáš ..čiže vidím to na servis
:arrow: 2 .. piestiky sa dajú od seba odtlačiť silou najlepšie nejaký plochý predmet aby si nepoškodil platničky (ak ich máš v strmeni) ak si vytiahol platničky len sa neboj a pritlač
:arrow: 3 .. povolíš imbusy pár krát postláčaš páčku a potom pri stlačenej páke postupne uťahuješ oba imbusy najprv jeden potom druhý aj na viac krát postupne ...potom by malo byť prasa v strede čiže aj doštičky ... problém môže nastať ak máš krivý rotor
:arrow: 4 .. ak cítiš že brzda zaberá ale koleso pretočíš aj napriek tomu kvapalina ti pravdepodobne zamastila doštičky ... mohlo sa ešte stať že máš ten čistiaci prostriedok v platničkách ..čiže ho treba jednoducho vybrzdiť a možno sa ešte platničky chytia

.... brzdeniu zdar 8)
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 17:04:24
00
Doliatim brzdovej kvapaliny brzdy neodvzdusnis.
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/odvzdu ... ckych-brzd

tak tak ..problém číslo 1 :)
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 17:05:44
00
Inak na vycentrovanie prasaťa musíš povoliť tieto 2 imbusy.

To len tak pre istotu, keby si náhodou myslel nejaké iné :wink:

Prílohy:

juicy.jpg
juicy.jpg 11.82 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 07.06.2008 - 17:12:33
00
super, vdaka takze centrovanie uz chapem :roll:

a co sa tyka toho ze sa pretaca keleso aj ked naplno zabrzdim tak to nebude preto ze je mastny kotuc lebo tej kvapaliny vytieklo len par kvapiek a vtedy som tam ani nemal koleso takze na kotuc nic nekvaplo... skor to vidim na to ze aj ked to bolo len par kvapiek bolo ich dost na to aby mi klesol tlak o tolko ze aj ked stlacim paku naplno (myslim tym ze az k riaditkam) stale sa da tocit kolesom... takze asi servis hmm no parada som zvedavy kolko si vypytaju za to ze mi odvzdusnia a doleju kvapalinu...

ale este raz vdaka lebo #1 to centrovanie, tym som si nebol isty ci too chapem spravne a #2 nedokazal som si predstavit ako by sa dali roztiahnut strmene... :oops:
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 17:28:50
00
podla toho čo píšeš stačí brzdu naplniť a odvzdušniť :wink:
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 17:36:17
00
vyzeera to tak, skoda ze som sa skor nespytal ako sa daju rotiahnut piestiky, nemusel som skusat sam a mohol som mat o 1 problem menej... nuz clovek sa uci na vlastnych chybach a vzdy plati pravidlo RTFM alebo dnes skor UTFG :roll:
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 17:43:56
00
Sry za možno blbú otázku, ale J3 sú moje prvé hydry a veľa toho o nich neviem. Idem ich namontovať na bike ale mám problém s uchytením hadičky zadnej brzdy na bike. Musím odpojiť hadičku napr. od prasiatka a prepchať ju cez úchyt kde bol predtým bowden a potom zas zapojiť? Nezavzdušnila by sa potom brzda? Ako to máte vyriešené vy? :?: :(
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 12:21:16
00
Žiadne odpajánie hadice nerob. Je veľmi pravdepodobné že sa tam nejaký vzducho dostane a potom nebude brzda fungovať dobre. Prípadne rozpojiť a potom odvzdušniť, no to asi doma nespravíš, takže s tým do servisu. Príde mi však nepraktické, keď je brzda prevlečená nejakým miestom rámu a nejde bez rozpojenia hadice zhodiť.
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 15:01:22
00
ja som ich kupil cisto new aj z obalom za 2500sk :D a este tam bola cedulka ze kde boli kupene:D a kupoval som to zadnu
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 15:33:33
00
Sry za možno blbú otázku, ale J3 sú moje prvé hydry a veľa toho o nich neviem. Idem ich namontovať na bike ale mám problém s uchytením hadičky zadnej brzdy na bike. Musím odpojiť hadičku napr. od prasiatka a prepchať ju cez úchyt kde bol predtým bowden a potom zas zapojiť? Nezavzdušnila by sa potom brzda? Ako to máte vyriešené vy? :?: :(

si kup taky uchyt na hadicu je to samolepiaci takze to iba nalepis na ram a drzi :) aj ja som to tak vyriesil:) a tam kde si mal bolden tak tam hadicu nedas.....
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 15:35:29
00
Vďaka za rady, buď si skúsim zohnať ten samolepiaci úchyt alebo tú hadičku pripevním eska-páskou (neviem ako sa to volá spisovne).

A ešte jedna vec, na onlinesporte alebo už ani neviem kde som čítal o funkciách Juicy 5 (Tri-Align Caliper Positioning System, Power Reserve Geometry a ďalšie), neviete čo z toho je aj na Juicy 3 (je stará 2 roky)?
Zobraziť komentár 14.07.2009 - 11:10:34
00
keyboard_arrow_up