tak jasne, viem, Skalnata :D
ale vies kazdy den tam nejazdim ;)
13.07.2009 - 09:19:40
00
prave som docitala report od Obra :D . musim sa zasmiat, pekne napisane :D .
kamene boli ozaj na drzku niekedy, ale dalo sa to prejst aj s HT, aj ked som si niekedy myslela, ze toto uz isto moj bike nerozchodi. od druhej obcestvovacky mi preskakoval prehadzovac tak, ze som niektore zabery preslapla stvrt obratky naprazdno a lamalo sa to tam ako suche vetvicky. myslela som, ze to je nasledok padu v zjazde, kedy mi vyplo tretru a ja som s jednou nohou vo vzduchu vyletela z takych priecnych kolaji (kolmo na trat isla z lesa lesna cesta rozjazdena od traktorov). dufala som ze dojdem do ciela, lebo to by ma velmi stvalo. tak som posledne kilometre od druhej obcerstvovacky uz nedupala, prvy a druhy pastorok som vobec nemohla zaradit, ale verila som si, ze to nejak doklepem. len aby som neroztrhla retaz...
ten technicky usek som sa tento rok trochu viac vytrapila ako som predpokladala, ale zbytok stal za vsetko. nadhera!! take cesticky/single, to bolo neuveritelne. opat ma prijemne prekvapili chalani organizatori stojaci na tazkych a nebezpecnych usekoch a pripraveni sanitaci. za to vseobecne velka vdaka.
nakoniec doma som objavila ze problem bol v retazi. este kilometer a roztrhnem ju. na maderu :D . prehadzovac pad prezil v poho, moja noha trochu modra ale inak OK. a tak to ma byt :wink: .
vysledky a cakanie, no prislo mi to uplne v poho, mali sme s kym a o com pokecat, cas sme nestihli sledovat :oops: . takze za tento pretek, ktory ma tratou uz neprekvapil, teda azda len pozitivne lebo bola uplne sucha az sa prasilo, a organizaciu davam 1+. pozivitne bolo, ze prislo tak malo ludi - ziadne stuplne, ziadne zavadzacky, ziaden problem :wink:
13.07.2009 - 09:43:16
00
fotky niekde nejake niesu? ;-]
13.07.2009 - 10:29:27
00
Vsak kukajte niekedy aj na titulku :)

Moj report aj nejake fotky: http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1202

13.07.2009 - 10:43:54
00
no dokelu ;-] mal som moznost spoznat cloveka ktoremu to za to vdacime a nevedel som to ;-] .. sakra

este ked cervo pripomenul reklamne stanky .. chcem sa touto cestou podakovat za pristup chlapika zo stanku hydrapack-u ... ktory mi bol ochotny zbehnut pre priamu spojku naustku a hadice (ako nahradu za 2 prasknute lomene ) a dal mi zdarmo 2 ks .... takto si predstavujem pristup obchodnikov na slovensku
13.07.2009 - 11:13:35
00
Čo sa trate týka najlepší cyklomaratón. Ešte dnes som plný zážitkov.
Tomáš Višňovský - klobúk dolu chlapče.
13.07.2009 - 15:05:26
00
Som zvedavy na fotky, par mojich nahodim asi az zajtra. Tentoraz nemam odfotene vitazky.

Nebolo mi vsetko jedno pri smyklavom blatistom zjazde (myslim ze to bol prvy "smrtak"). Zadne koleso v smyku, predne brzdilo ako mohlo. Ale nemohol som to pustit rychlejsie, lebo sa tam smykali aj tlaciaci (presnejsie tahani svojim bikom). Mohol som nieco povedat, ale bolo vidno ze sami maju problem sa udrzat.

Inak som rad ze poznam 2 ludi co som stretol na trati. Obor bol jediny co (okrem Lapalomu) siel v druhej casti trate rychlejsie dolekopcom ako ja. :) No a DancuZV som predbiehal pred vjazdom do lesa (tam sa opat oddelovala Elementare)
13.07.2009 - 21:19:15
00
obor napísal:
Co ma nastvalo dost, ze tie vetsie kamene boli usporiadatelm aj oznacene farebne, ale problem bol ten, ze farba bola uz na 90% zodrata, a to som siel tak na konci prvej 1/3 start. pola.

cim to je, ze v druhom kole bolo farebne znacenie kamenov normalne viditelne?
tiez som isiel vo Zvolene pomalsie ako po rovnej luke, ale to kluckovanie a hladanie cesticky medzi nimi je zazitok:)

Uz beztak som toho dost popisal, ale nedaju sa popisat vsetky nuance. Ale aspon trosku este pre upresnenie. Jedine som skucal na to jedine jedinke miestecko kde som dostal defekt na obe kolesa. Aj tak nebolo znacene vsetko, ovela nebezpecnejsie zavadzajúce kmene ci konáriská trčiace do jazdnej drahy neboli na mnohych miestach oznacne, ale ved to ani nie je v ludskych silach to pooznacovat aj keby ako velmi chceli, to je v poriadku, kazdy ma ist tak ako dokaze sledovat teren. Ale toto bola vylozene pasca v rovinatej pasazi kde sa slo cca 15km/h s vyvalenym jazykom po predchadzajucom stupaku a tesne predchadzajucej prvemu smrtkou oznacenemu zjazdu, kde boli tie kamene zarastene travou a vyzeralo to obrazne ako pas s klincami co davaju policajti na cestu so snahou zastavit zlocinca unikajuceho na aute. Nikde inde sa toto nevyskytovalo !!!
obor napísal:Tu by som poprosil organizatorov, aby nabuduce pred taketo nieco dali rovno nejaku zabranu.
zabranu? nerozumiem. hovoris o tom kamenovom zjazdiku co koncil na asfaltke pred obcerstvovackou? tam predsa usporiadatelia vraveli, ze je nebezpecny, a ludia co si nan netrufali zosadali z bicykla a tlacili

Vsak ako pisem vyssie. Zjazdy boli ok, akurat o drzku doslova, ja som si to uzil, ale moj AM-800 ... no nechcel by som pocut tie jeho kometare :mrgreen:
obor napísal:
Na prvy pohlad super organizacia by zniesla aj 1000 ucastnikov. Samozrejme okrem tych latrin tam vonku ;-))).
Ktovie cim to je, ved sa siel niekolkaty rocnik, takze za tu dobu sa o tomto podujati mohlo uz dozvediet dost ludi.
Nebude to tou prilisnou technickosotu trate? Ono vsetkeho, aj dobreho
vela skodi, to vie kazdy. Ako som pisal tuna vyssie, Brezno je jeden extrem a Zvolen opacny.
No ale, kym do Brezna uz nabuduce nepojdem, do Zvolena sa o rok a just! urcite vratim, aby som si to skusil znova a tentoraz bez defektov, ale beriem 4 duse a velku hustilku do ruksaku.
Dovtedy dufam ze nezabudnem na inkriminovane miesto, alebo usporiadatel tam da rovno nejaku zatarasu ;-).
vsetko chce cas, ked sa ludia naucia bicyklovat, budu chodit jazdit aj na narocnejsie trate :)
ked na buduci rok pojdes aj druhe kolo, cakaju Ta tam este dalsie chodnicky, ktore sa na kratkej nejazdia. Vo Zvolene je druhe kolo za odmenu:)

No, to by som musel najprv vládať. Zatial trpím aj na stredných tratiach :oops:
13.07.2009 - 22:09:22
00
toto toto .. konare boli horsie ako kamene .. jeden - ked som kluckoval pomedzi kamene - sa mi pokusil vziat prst ... ale nakoniec sa uspokojil s troskou rukavice

Nooo, tak konare, tolko krat som po kotrbe nedostal ani ked som robil onakvejsie capiny este v socialistickej ZDŠ :mrgreen:
13.07.2009 - 22:13:17
00
Obor bol jediny co (okrem Lapalomu) siel v druhej casti trate rychlejsie dolekopcom ako ja. :)

A to si ako zistil?
13.07.2009 - 22:18:47
00
nechcem sa nikoho dotknúť ale dnes tú trať prešiel aj môj 13 ročný syn, toto má byť ťažký horský maratón najťažší proste hardcore lúčnych maratónov je po okolí až až bez urážky rád si prejdem aj iné trate a na ten úsek s ostrými kameňmi sa pozrieme každý názor sa cení defektov bolo fakt privela
13.07.2009 - 22:37:34
00
nechcem sa nikoho dotknúť ale dnes tú trať prešiel aj môj 13 ročný syn, toto má byť ťažký horský maratón najťažší proste hardcore lúčnych maratónov je po okolí až až bez urážky rád si prejdem aj iné trate a na ten úsek s ostrými kameňmi sa pozrieme každý názor sa cení defektov bolo fakt privela

No, ono zalezi ako rychlo sa snazis tu trat prejst. Je rozdiel to ist vyletnym tempom oproti tomu, ked si vyhecovany v pretekarskom poli, aj ked hobby.
Urcite tazsi, no skor sedi termin narocnejsi, maraton bol pre mna vo Visegrade co som siel 65km trat, nielen kondickou ale aj technicky. Akurat ze som tam nedostal defekt, to by som pisal onakvejsie elaboraty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Urcite sa nielen mne, pacia vyvazene trate, takze zatial top ten su pre mna Partizanske, Stranavy a Vysegrad. Zvolensky zanechal vo mne nazor, ze je fakt o tom, pokope dojst do ciela aj clovek aj technika :oops:, ako som pisal vyssie, trosku rezkejsim tempom. Ale ludia su vselijaky, tuna zrejme vetsine zo 170-tich ucastnikov urobil boj o prezitie dobre :mrgreen: A kde kto si radsej zopakuje Zvolen ako zablateny Sulov, aspon by som teda odporucal.
13.07.2009 - 23:00:31
00
nechcem sa nikoho dotknúť ale dnes tú trať prešiel aj môj 13 ročný syn, toto má byť ťažký horský maratón najťažší proste hardcore lúčnych maratónov je po okolí až až bez urážky rád si prejdem aj iné trate a na ten úsek s ostrými kameňmi sa pozrieme každý názor sa cení defektov bolo fakt privela


Naozaj si sa nechcel nikoho dotknut? Hmmm...
Zvolensku trat som si presiel uz 3x a stale vie prekvapit. Jednoznacne najtechnickejsia trat, aku poznam. A to som uz nejaky ten maraton absolvoval.
Zvlastne, ze defekty sa mi vzdy vyhli a to to dost pustam.
13.07.2009 - 23:25:41
00
Naozaj si sa nechcel nikoho dotknut? Hmmm...
Zvolensku trat som si presiel uz 3x a stale vie prekvapit. Jednoznacne najtechnickejsia trat, aku poznam. A to som uz nejaky ten maraton absolvoval.
Zvlastne, ze defekty sa mi vzdy vyhli a to to dost pustam.

Ono defekt dostat na nahustenej pneumatike na 3atm nie je az take lahke, ked si pripraveny, sledujes teren a pruzis koncatinami a mas spravne posadene tazisko v danom momente.
13.07.2009 - 23:45:53
00
trefne si to nazval boj o prežitie :lol: aspoň pre mňa čo jazdím stred pola výhrou je prísť do ciela a ubrať nejakú minútku oproti vlaňajšku
14.07.2009 - 06:57:14
00
keyboard_arrow_up