inak samozrejme pochvala za videjko, v duchu som to išiel s tebou... akurát nabudúce trochu lepšie natoč objektív. no a čomu teda pripisuješ tie pády okrem nedostatku jazdenia? ako to bolo s tým blatom?
veď hej, ten objektív som mohol viac dopredu natočiť, ale nemal som to vyskúšané.. nabudúce bude lepšie, dúfam, že aj s nejakým lead rajderom
Inak pády: blato ani nie, skôr ten môj semi-slickový highroller...
niekde som tu videl okrem ineho aj video z am.en-u Sulov. Mohol by mi niekto popisat kadial vedie trasa ? zatial mam po ruke turisticku mapu, a mapu Sulovskeho maratonu. Popripade keby mal niekto plt alebo gpx... Dakujem.
Ja to mozem doplnit textovym popisom...
Lietavska zavadka -> po zltej Pod Dubovcom -> po modrej Rohacske Sedlo -> cervena Rohac-Ciakov -> cely cerveny hreben popod hrad k chate Sulovcanka -> Hradna -> Sedlo Patuch (polna cesta) -> zelena znacka (tlacenie cca 40min) Zibrid -> miestne znacenie Kamenny diel -> zlta znacka Zbynov -> okolo MX trate Rekreacne stredisko -> Rajecke teplice
dik za info, este by som mal otazku ci by nebola nejaka varianta alebo modifikacia pre tych co pridu autom do Sulova... do Rohacskeho sedla sa da dostat na biku po modrej znacke, popripade po zltej na Rohac-Ciakov ovsem ten zaver bude asi husty.
Zo Zibridu po miestnej zelenej na Kamenny diel a po zltej nie do Zbynova ale spat do sedla Pastuch
A do tretice ma napada este zelena znacka zo sedla Rohac do sedla Pastuch, to je ake ? teda ak to niekto siel...
Ak je stanovisko v Sulove, tak jedina realna cesta na hreben je najprv do Rohacskeho sedla po modrej a odtial dalej. Zlta zo Sulova na Rohac-Ciakov je nepouzitelna, pretoze su tam rebriky a tiesnava. Zelena z Patucha na Rohacske sedlo je tiez nie "normalne" zjazdna. je to tak 50-50% tlacenie-vozenie a aj to vozenie je pomerne technicky narocne. Moc sa to nechodi ani na peso, chodnik je uzky zarezany v strani alebo na hranici zrazu hrebena. Navyse je tam jedno miesto ktore je pre bikera sameho tiez velmi tazko prestupne taka "tiesnavka". Uz som to pisal v teme "Bikovanie v okoli Ziliny" len je to tam zahrabane, nepodarilo sa mi to narychlo najst...
Z kamenneho dielu na patuch pohoda.
Tak, víkend na Donovaloch za nami. Výjazdy boli super, túto destináciu môžeme vrelo doporúčiť na AM.EN výjazdy, teda nájde sa aj z tvrdšieho súdka. Viac info > viewtopic.php?f=7&t=17250&p=308052#p308052
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak pády: blato ani nie, skôr ten môj semi-slickový highroller...
http://www.trm.sk/rides.php?action=view&id=16288
pre neTRMakov ciste data
http://www.trm.sk/user_data/tracklogs/16288/2008.09.14.plt
Report
staci?
Lietavska zavadka -> po zltej Pod Dubovcom -> po modrej Rohacske Sedlo -> cervena Rohac-Ciakov -> cely cerveny hreben popod hrad k chate Sulovcanka -> Hradna -> Sedlo Patuch (polna cesta) -> zelena znacka (tlacenie cca 40min) Zibrid -> miestne znacenie Kamenny diel -> zlta znacka Zbynov -> okolo MX trate Rekreacne stredisko -> Rajecke teplice
Zo Zibridu po miestnej zelenej na Kamenny diel a po zltej nie do Zbynova ale spat do sedla Pastuch
A do tretice ma napada este zelena znacka zo sedla Rohac do sedla Pastuch, to je ake ? teda ak to niekto siel...
Z kamenneho dielu na patuch pohoda.