Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
palota-cisna-baligrod-zagorz-komancza-ML a domov.chcel som solinske,ale zle som odbocil bo ma rozculil jeden dedko na takej malej fiatke najprv vybehol rovno z dvora na hlavnu to som este ubrzdil potom v meste na krizovatke prudko zabrzdil a ked som mu nechcel vyletiet aj s bikom na strechu(ubrzdit sa uz nedalo)ostavalo iba jedine,stocit bike naklonit nechat predbehnut zadne koleso a nohou som sa mu oprel o zadne sklo-kufor nepovedal nic este uz len to by mu chybalo dost som bol nastartovany.lesko:kolona aj 1km komancza:nasiel som ich,chlapcov z ML isiel som sice proti vetru ale co uz solinske dam nabuduce,stejne tam nic extra minuly rok som tam bol dvakrat.isiel som z 5litrami vody(ako vzdy)a este som aj 2l priniesol spat,ani hlad nebol,prve phm v hoczew a nasilu som jedol aj v volici bo ma dozralo trepat sa domov s paradajkami fajn vylet dnes som spokojny len zase som skoro prisiel.zajtra neviem kam
ma byt horuco asi pojdem aj dnes niekam do PL to je jedno kam v komanczi je aj dnes dajaka akcia podla toho co si sem dal tu foto..nuda,nuda nudim sa vcera dole kopcom z hranice a pred palotou ti mi dve macky/kocury? vyleteli doprostred cesty hryzli sa a zmizli spat za krajnicu mal som co robit aby som to ubrzdil a vyhol som sa im stacilo ist o sekundu skor z vrchu a mohlo to dopadnut velmi zle preto nerad"letim dole kopcom co to da"nikdy nevies co ti vyleti z hustiny.tak ake bolo umiestnenie?tak o hodinku padam...caff.
ahoj, ja len tak na rychlo lebo ideme k babke na bicykli..takze na poslednu chviľu som sa včera rozhodol že idem na ten maraton. Na umiestnenie sa radšej nepytaj konkurencia bola dosť dobrá. Ja som rád, že som preteky dokončil a že to môj bajk vydržal aj keď trochu štrajkoval. Páčilo sa mi, bol to super športový zážitok. Možno neskôr dam nejake fotky
v krasnom brode ma dnes vasi predbiehali autom.na konci solinskeho som bol o 11.00 tak som isiel dalej tam nic zaujimave tak som sa aspon napapkal.isiel tade okolo nejaky na oktavii z ML.13.30 som bol v radoszyciach domov sa mi zdalo skoro tak som este vybehol hore do komancze a zbytocne.prezdnota zopar stankov ta nafukovacia smykalka pre deti a polska diskoteka v ML som si kupil zmrzlinu 15sk ale taky smejd az strach sama pena onicom
Dneška paradny vyjazd (81,2km) , išli sme kuknuc sninsku bandu (Ondrej Bača, Jonsak a Petrik) do Osadnoho ... ML-Vyrava-N.Jablonka-Hostovice-Osadné-Hostovice hospoda -Zbojné-Jabloň-Zb.Dlhé-Radvaň-tam uz bola dosť tma a zima, tak sme pokračovali autom MX 55,3km/h , AVS 21,9 (bars vichor dul oproci ale inakše dobre) TM 3:42:49 hod .... kez budzem birovac ta pridam aj dajake foto, ked ne ta som zaspal
Bodka hej naši hovorili že ťa stretli . A kde pri Solinskom jazere si bol? Aj hore pri hrádzi či ne? Pekne fotky, pozeram že dajak malo vody tam
Ano, dnes bol skvelý výlet, alebo skôr tréning jak pozerám na tie čísla z computra Pôvodný zámer bol len Zbudské Dlhé, no počas cesty sme sa rozhodli zmeniť kurz cez Ňagov a keďže sme vedeli že chlapci zo Sniny sa budú z výjazdu vracať cez Osadné tak sme sa rozhodli ich trochu prekvapiť Ondrejovi sme potom zavolali aby sme sa uistili že sme sa už neminuli. Takže v Osadnom stretko, v Hostoviciach sme pokecali pri kofole a pive. Fajne bolo Za Hostovicami nás zase prekvapili otec kde nás čakal s dedom a našou sesterničkou Katkou. Doviezli nám sľúbenú pečenú klobásku z rodinnej párty tak sme sa posilnili a za ich sprievodu makali slušným tepom (30-40 km/h, v stúpaní samozrejme menej ) do Zbudského Dlhého a potom do Radvani nad Laborcom kde sme už bajky vyložili na auto.
hej vody malo a z kraju spinava mutna kopa blata...zopar clnkov ale na foto ich nevidno aj ja som mal protivietortak (jak vcera)idem tam fuka idem spat otoci sa certisko a zase fuka ale dojt domov musim samy poliak stanuju vsade..popri rieke na poli pod lesom kde ich napadne bolo dobre kopcov vela takze ste to zmakli tie hostovice a snina boli len dvaja?mal som v plane ich prekvapit hore na ruskom sedle ale iba by som ich zdrziaval po tych rozbitych kamenistych cestach tak som zmenil trasu.zatim je pekne tak idem niekam hore PL..burky mi nevadia ked je to rychle a obschne to..stve ma dlhotrvajuci dazd sak uvidim..chcem sanok-rymanow a dole.uvidim co stihnem.caff
dobre bolo fajne bolo nehoruco vyskusal som vsetky tipy pocasia tam ma hnalo fajne.jedna polka sa nadomnou zlutovala ked som cakal kym prestane prsat pozvala ma na kavu v dalsej dedine zase jeden poliak na kozi syr..vsetko zle je na nieco dobre takze aj ked som prisiel domov trochu prechladnuty nuda nebola pred sanokom som sa dostal do kolony vytlacili ma(za bielu ciaru)z nej az daleko za mestom tak isli pomaly aj potom sa to tahalo..ci uz prekazky opravy zeleznicne prechody kamiony do kopca..kym ma tento "vlacik" predbehol tak som ho zase ja neskor dobehol(po vonkajsej strane)a tiez predbehol tahali sme sa az skoro po rymanow cesty niekde suche inde vlhke.cez komarnik spat predsa len skor na slovensku jak cez palotu aj vela hodin bolo musel som pomaly aby ma prilis neospliechalo hoci som mal komplet supravu na sebe.zajtra asi nikam hlasia dazd iba ak zrana.
tak to je dobre ked si sa nenudil...taze uz vies kde na kavu zajst nabuduce? My sme dnes odychovali, este furt ma bolia nohy po dvoch dnoch intenzivneho bicyklovania
herlany2 a cez dargov domov vecer naberiem odvahu a pozriem ako je na tom digi fotak,mp3..vcera zmokli tak susim uz by mohlo aj zacat prsat tiez si potrebujem oddychnut inak nic nove sa nudim.
dnes strazske ani som nepocital s tym ze uz dnes sa bude dat jazdit tak len taka kratka rozcvicka pred zajtrajsim vyjazdom.chcel by som uz konecne tu zl.banu-slanec dufam ze uz to vyjde konecne a vy co planujete na vikend ja asi PL leto sa nam krati
cauko, no my ešte nevieme čo cez víkend, záleží od počasia a či budeme vôbec doma lebo chceme isť na pár dní k rodine. Pred chvíľou som sa bol previezť za Vydraňou smed Danova, ale začal som chytať neprijemný kŕč na pravom chodidle neviem prečo. Radšej som to otočil Tak nech ti to zajtra vyjde
no dufam ze hej minule som chcel ta bola silna hmla rano..som zvedavy co zajtra ale silny severny vietor domov ma neminie dufam ze ma romales neokradnu len aby rano este neprsalo slabo inak to zase budem musiet otocit hore niekam
dnes strazske ani som nepocital s tym ze uz dnes sa bude dat jazdit tak len taka kratka rozcvicka...|
kua chlape ta len do Strazskeho? to by som ani nepisal, ved jazdis davky, ze mna by to zabilo...a este na takom biku co mas mozno aj 2x
My dnes aspon 50km spravili. Do Radvane sme dosli s kamaratom, tam fukal hnusny protivietor (severní vítr je krutý) a nazad nam prevody nestacili, tak sme makali , aj premier bol slusny... skoro 36km/h
cauko, no my ešte nevieme čo cez víkend, záleží od počasia a či budeme vôbec doma lebo chceme isť na pár dní k rodine. Pred chvíľou som sa bol previezť za Vydraňou smed Danova, ale začal som chytať neprijemný kŕč na pravom chodidle neviem prečo. Radšej som to otočil Tak nech ti to zajtra vyjde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, dnes bol skvelý výlet, alebo skôr tréning jak pozerám na tie čísla z computra
este je tu jedna moznost...dat bike na stojan do izby a krutit a krutit
kua chlape ta len do Strazskeho?
My dnes aspon 50km spravili. Do Radvane sme dosli s kamaratom, tam fukal hnusny protivietor (severní vítr je krutý) a nazad nam prevody nestacili, tak sme makali
a ta az dneska je pekne pocasie a newiem ako su na tom bluebikerovci
taze cez víkend tu nebudete?