ten nájner bol bezkonkurečne geniálne fantastický :l: :l: :l:


Mrsti dík za defekt :rofl:
06.09.2009 - 12:42:18
00
eej veru dobry maratom ,trat len klassik ale stacil :rock: ,celkom som si uzil lietania a mam uz vychytanu techniku odstranovania blata palickou. :whew: prvy polet som zaznamenal nadomsenim tesne nad lukou v jarku mi uslo predne tak som skakal cez predne...nastastie na nohy :tmi: po trapeniach s blatkom a travou na zaciatku velkych luk,kde sme si viaceri spolocne zanadavali..to uz celkom svizne odsypalo na baske a homolku...zjazd fajnovy az kusok nad homolku v tom hlbokom blate po pilcikoch sa mi zablokovalo predne a uz som letel nastasie do makeho..a v malej rychlosti :hai: ..dalej uz pohodicka po tu strmu spojku na zvaznicu nad dolnou kde som si to pustil a opat predne a jemne poretie do trnoveho kriku... :drunk: potom uz bez padov v sviznom tempe,do hornej poruby kde som dal servis prevodov a obcerstvenie,nechal som tam 1kg blata a vyslap bol prekvapivo lahky pred iliavkou ma zacal bolet chrbat a koleno tak som uz stojku po luke tlacil,,,neskor este prisli krce do stehna, tak som sa do ciela trapil :worried: zaver bol fajn ,konecne spestrenie nudneho zaveru,,len sa tam nedalo moc obiehat a sil po asfalte uz nebolo,
aj tak super akcia...znacenie-aj ked trat poznam ,bolo vyborne,organizacia a super toho gulasa by som zozral za kotol... :!:
klobuk dole hardisti.... :clap:
06.09.2009 - 13:07:33
00
tak som hodil foto na web... moc som to netriedil, ani sa s tym nejak nehral :)
pouzitie na ine ucely ako sukromne treba dohodnut somnou vopred. dakujem.

http://www.kimlo.sk/dubnica09/ - je tam aj zip subor so vsetkymi foto (uplne hore)
06.09.2009 - 13:27:19
00
pozná niekto tohto chalana s 10tkou? na štarte sme sa bavili o tom, že má dámskeho Sparka snáď v XL-kovej veľkosti a na nešťastie hneď v prvom stúpaní v lese urval šalter...vo výsledkoch ani v štartovke nie je..

www.kimlo.sk
06.09.2009 - 13:40:47
00
No mozno sestra nemohla startovat tak to zobral za nu..aj s jej bikom :lol:
06.09.2009 - 14:15:03
00
Inak by ma aj zujimalo kde mal nejake veci ako jedlo a pod, kedze nema ani dres s vreckami a ani camel...
06.09.2009 - 14:16:32
00
super maraton...s klasickym scenarom...ved to bol KLASIK :) vybrony zaciatok...strasna kriza okolo 45...a od 50 ako keby mi niketo pluca a nohy vymenil :) ...az na ten zaver...ktory bol super ale nejak sa mi uz nechcelo velmi nahanat sa :) inac kopec srandy...super som si pokecal...zanadaval so spolutlaciacimi viac ako obvykle...zjazdy boli naozaj fun...jedine zistujem ze moj pad na drevenom moste (alebo teda nastastie hned za nim) boli nejak viac ako som cakal...velka poklona vsetkym z basic...stacilo jedno hop a hned bola stopa volna :) a takisto vsetkym ktori mi dali odpit z flase kedze som ju stratil niekde na 20 km :y: organizacia perfektna...znacenie bezchybne...jedine co mi vcera nesadlo...bolo to pivo vecer :)
06.09.2009 - 14:16:51
00
...pridam aj ja kus slova...po dobrom odpocinku (spal som 12h-vcera som zalomil po vecernom pifku o 21.00 a zobudil sa o 9tej.. :lol: to sa mi uz dlho nestalo :clap: ) som si precital konecne dojmy ostatnych spolubojovnikov :rofl:
co sa mna tyka tak hard bol tento rok superhard, ale nelutujem ani jedineho metra! 8)
pocasie sa trosku pohralo s tratou, ale asi vdaka tomu , ze som na teplickej slucke stratil nejaku hodinu oproti min.rocnikom ta zvysok trate bol uz pekne prejazdeny a islo sa super (relativne-s prihliadnutim k podmienkam :lol: ) az som bol na niektorych usekoch prijemne prekvapeny!..diky tym stovkam drtivych cisticov trate s klasika a basica :D ...velke prekvapenie pre mna nastalo na homolke kde som prisiel ca. o 14:00 a zistil,ze tam sa chystaju uz "zatvarat"..vraj maju nejaky limit.. a min.rok uz o 2ej koncili...ja som im len ,ze tam je este kopa bajkerov na trati..podmienky su omnoho tazsie ako ine roky..nech neblaznia..homolka je dolezita "cerpacia stanica"...
tam som mal sklz uz ca.2hodky oproti inym rokom, a to som v omseni vyzieral iba nejakych 10minut a na baskom sa zastavil len "na poharik" (jontaku :lol: )..nie ako min.rok ked som tam s marecejom lehnil polhodinu pri nealkopifkuu :P ...hreben baskeho som iba preletel, kedze uz som bol sam a nejak sa mi nezdalo, ze klasikov je tam velmi poriedko-obehol som mozno 10-20 kuskov...co ine roky bola aspon stovka |( ...moj najväcsi postrach zjazd zo zrazoveho vrchu som zozjazdoval lepsie ako za sucha aj ked so zatatymi zubami uuuf :sweat: ...a potom to uz odsypalo az po homolku..aj ked som sa natlacil viac ako som zvyknuty ;) ...aj moj novy strojik nie je az taky drvic ako som ocakaval..predosly majitel (lisiak) mal lepsie nohy :rofl: ..ale zato technicke pasaze boli lahodky na bolesti v krizoch uz pomali len spominam...
pocasicko bolo paradne-sviezi mix medzi slnieckom a tuhym studenym vetrom...vyhlady prekrasne ...a tak nelutujem ani kuska oblecenia co som mal na sebe-aj ked bola chvilka kedy som to chcel zahodit do krikov a vratit sa po to o par dni :D ..dobre , ze som to vydrzal..az tak dlho som sa nepotil :mm:
...od homolky vdaka limitu som uz nastolil tvrde tempo a tak som bol zachvilu v porube kde som zistil, ze budem rad ak stihnem vobec limit-17:15 na iliavke-18:00 ciel...mal som pocit,ze ilavska slucka je tak na 1-1,5 hodiny...to bolo nastastie o moc menej..ale aj tak mi nedalo a na porube som spapkal kopec korbacikov, nejake tie obl.zemle,kolaciky,banany,pomarance..no vsetko co ponukali..velmi si pochvalujem tvarohovo-lekvarovy kolacik, ktorych som vsade zjedol zopar! ;)
od iliavky to bola uz dupacka ako som zvyknuty-vidina ciela je pre mna ako magnet..a vsetky usetrene sily som mohol dospokojnosti vyuzit!...novy zaver trate som si uzil s velkou radostou a mozem povedat, ze to podla mna bol super krok organizatorov k 15.vyrociu! super vyjazdeny zjazd z kam.vrat ci od grofovca, bike eldorado medzi stromami ...skakal som ako maly chlapec a vytesoval sa...a nakoniec krasny a rychly zjazdik po lukach...nic krajsie si neviem na zaver takejto namahavej trati predstavit...pre mna totiz bol stary zjazd "stale suter a asfalt" so zabijackou zakrutou ku koncu a nechutnou zaverecnou rovinkou od kolacina naozaj utrpenim..aj ked vidim , ze pre ostatnych to bolo inak :clap: :hai: ...paradicka.
som rad , ze som to stihol v limite..co sa mi sice stalo 1krat,ale aj tak zmena je zivot..aj tak som si to naozaj zivo uzil! ;) ..kedze som bol medzi poslednymi dvojita porcia gulasu vyplnila vsetky volne miesta v mojom brusku :D ...stretol som este vsetkych pri tombole a uzil tak zaver tohoto pre mna zaverecneho maratonu sezony :hai: ...
organizacne super :y: ..ziadne bludenie,super obcerstvovacky , regulovcici vsade kde bolo treba az do konca!... :y: ..skratka na vybornu...
pre mna je hard naozaj a stale najtazsi na slovensku a co sa tyka dubnicaku tak si neviem predstavit ist nieco kratsie..skratka by mi nieco chybalo..nieco co sa da este prejst..a v tom su slucky naozaj super bonusy..klasik je klasik,basic pre zaciatocnikov, ale hard-je hard..pre naozajstnych bajkerov! :muscle: \o/ ;) ..takze vsetkym gratulujem co to vydrzali az do konca!..
s umiestnenim som maximalne spokojny-25.-min.rok to bola 30tka :P ..aj ked 2hodiny som stravil viac na trati-to co ma delilo od prveho ..ale aj tomu-Kajovi Hartlovi to tentokrat trvalo o viac ako hodinu dlhsie ako min.rok ;)
s uplnou spokojnostou a pocitom v nohach moze zacat jesen takze o rok s radostou znova! ;)
..superhard koniec maratonskej sezony..najlepsie na koniec ! \o/ :party: ^_^

Prílohy:

Komentár súboru: foto roku 2009
IMG_1033.jpg
IMG_1033.jpg 74.93 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: skodoradost...eno na amenku?!"
P9050728.JPG
P9050728.JPG 65.16 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: cisty na starte..skoro ako v cieli ;)
P1040415.JPG
P1040415.JPG 82.89 KiB thumb_up0thumb_down

06.09.2009 - 15:03:29
00
Tak ten minimálne 60% "jonťák" na Baske som si dal aj ja, síce mi slzy vyhŕkli a vyrazilo dych, ale na môj boľavý žalúdok to bol ten najlepší liek.
06.09.2009 - 15:13:40
00
tak som hodil foto na web... moc som to netriedil, ani sa s tym nejak nehral :)
pouzitie na ine ucely ako sukromne treba dohodnut somnou vopred. dakujem.

http://www.kimlo.sk/dubnica09/ - je tam aj zip subor so vsetkymi foto (uplne hore)


dakujem za pekne foto mojej rodiny na podiu.deti mali z toho nesmiernu radost.inak ten novy dojazd bol paradny.lepsie ako ta derava asfaltka. :y:
06.09.2009 - 15:19:12
00
...este chcem osobitne poďakovať elitnému jazdcovi jančimu alias "škorčákovi" z traťe KING z roku 2000, ktorý počas tohto maratónu plnil dôležitú funkciu :clap: - roztláčača bikerov, ktorí si to "ustlali" v blate hned v prvom kopečku za omšením v smere na baske.... :)...janči dobre si tlačil, teraz mas isto taketo svaly :muscle: :D
06.09.2009 - 15:26:51
00
dakujem za pekne foto mojej rodiny na podiu.deti mali z toho nesmiernu radost.inak ten novy dojazd bol paradny.lepsie ako ta derava asfaltka. :y:


niet za co, aj na buduce ;)
peknu bikersku rodinku mas ;)
06.09.2009 - 17:14:18
00
pozná niekto tohto chalana s 10tkou? na štarte sme sa bavili o tom, že má dámskeho Sparka snáď v XL-kovej veľkosti a na nešťastie hneď v prvom stúpaní v lese urval šalter...vo výsledkoch ani v štartovke nie je..

ta 10-tka,,,,Tomaš Jemelka,,,
06.09.2009 - 17:27:01
00
kimlo dik za fotos ;) ,citim sa jak medialna hviezda :hai: aj vsetkym ostatnym fotiacim na trati a v cieli...
podakovanie aj skorcakovi, ktory ma huzevnatym tlacenim nad omsenim,homolkou,a povzbudenim v tazkych chvilach v iliavke dokopal do ciela :clap:
06.09.2009 - 17:39:52
00
Upol som fotky na sendspace - kvalita je super ked prižmúrite jedno oko nájdete sa na nich úplne že všetci aj tí čo ste tam vôbec neboli :-D
Serioznejšie info 49 fotiek klasikov- DH v kvalite ako popisujem vyššie fotene krabičkou od mydla ... 12.75mb ,800x600 , lokalita z Kamenné vráta . Fotky ako cvak a na displeji nikdo som vyhodil 8)
http://www.sendspace.com/file/k88q32
06.09.2009 - 20:08:29
00
keyboard_arrow_up