michalko...ja k tomu *****aniu na fakturach...ked mi pride faktura vyssia tak o 50 € a potom podla podrobneho vypisu ( ktory si nasledne musim zaplatit pretoze reklamacia je neuznana ) zistim ze "volavam" rano o tretej-stvrtej tak na hodinku niekam do prdele...to nepotesi nikoho...ale aspon mi pomaranc dokazal ze jeden mesiac v roku som bol namesacny ...a stalo ma to 50e...tak ale na druhu stranu som rad ze mozno aj kvoli takymto podnikatelskym vysledkom boli vyhlaseny za firmu roka
Nieco podobne sa stalo mame.Prisla jej faktura o cca 20 € vyssia ako vacsinou, tak si dala podrobny vypis (za ktory si tiez zaplatila) a jeden vecer sme sledovali telefonaty ktore uskutocnila po 18-tej (nakolko tie jej nemali byt zapocitane podla nejakej vtedy platnej akcie). Potom s tym isla naspat do pomarancu aoni ze sa na to pozru. Dalsie 2 faktury jej prisli vo vyske 2 €. Cista sranda
no mne u Tmobilu tlacia uz tak 1-2 mesiace pred skoncenim viazanosti dalsi telefon na viazanost..
..
Ano to robia uz treti rok. Viazanost sa tym ale neskrati ostane k datumu povodnej zmluvy. Mna zaraza nieco ine, väcsina akcii je orientovana na novych zakaznikov a starym zabehnutym toho ponukaju zalostne malo. Mam predplateny program 90 vsade + 90 do siete Tmobilu po prevolani. Platim cca 23 € ak si preratam spotrebu cez cenik O2 tak je tam sakra rozdiel. Otazkou je ale cena telefonu kedze telefon v dobrej kondicii vydrzi prave tak akurat dva roky. Myslim ze operatori maju trh zmapovany a v principe to vsetko vychadza na rovnako. Takze u mna jediny dovod na zmenu je ak telefon skonci svoju zivotnu put a je mi jedno ci je to pred vianocami alebo na Velku noc.
To s tou zmenou operátora zase aspon u mna nieje až taká jednoduchá vec keDže mám 95% tel. čísel orange tak keby mala konkurencia akú dobrú akciu , tak to so mnou nehne. A keby som chcel náhodou prejsť k O2 , tak za nový mobil ktorý mi vydrží ako píše drotar max dva roky a u modrých by som si ho musel kúpiť za plnú sumu tak zase nieje o čom
:P taketo ponuky si vzdy vychutnavam, necham ich predniest uzasnu vyhodnu ponuku a potom im zadelim svoj pausal pre zamestnancov firmy XXX
250min vsade, 100sms vsade, po prevolani vramci siete hovory zdarma, do ostatnych sieti 1kc/min = cele za 120kc mesacne.. nakoniec ostava len konstatovanie ze toto netromfnu
Práve som dovolal s nejakou pani od pomaranča (náhoda jak ho....) chceli mi nanútiť za príplatok nejaké hovory navyše - keby trošku sledovali čo potrebujem , tak by vedeli , že mám problém pretelefonovať aj tie minúty čo mám v paušále PS: katko dík za upratanie toho doublu - si proklate rýchly
Napriklad orange v AT ma volanie do EU tak ako keby volas do AT. To je buducnost a nie vikendove volania do vlastnej siete....
Tož, ja mám orange, nejaké podnikateľský paušál UNI 120 či tak nejako, a mám v predplatených minútach volania do všetkých sietí (pevných aj mobilných) na Slovensku, v EU, v USA, v Kanade a predpokladám, že aj Švajčiarsko a Nórsko. Pre mňa je to úplne šité, pretože mi to umožňuje pohodlne volať kolegom do krajín V4 + Nemecka a Rakuska bez toho, aby mi hlave pipal alarm a ešte to občas ponúknem klientom z Ameriky na zavolanie domov a tí na mňa kukajú ako puk, že také služby ešte nezažili. K tomu mám ešte nejaký program na de facto neobmedzené volanie do Orange 8-18 hod (cca 60-70% mojich volaní je do Orange)...
Takú kombináciu paušálov som dostal pred rokom a pol, práve mi končí viazanosť a ani si nejdem robiť nijakú novú, lebo momentálne takú vychytávku Orange neponúka. Ja som zatiaľ v Orange spokojný, ale je fakt, že si vždy prečítam a premyslím, čo podpisujem. Aj vo vianočných akciách sa nájdu dobré veci, len treba trošku premýšlať a poznať svoje potreby... Ani teraz nie je zlý ten paušál že 300 predplatených minút + de facto neobmedzené volania do Orange 8-18 + 1000 MB internetu + celkom slušné telefóny a to všetko za 55 EUR mesačne. To nie je zlé, len to nemá tie volania do zahraničia, to je škoda...
Vo volbe operatora je dolezite poznat svoje potreby ja som bola v Orangeu asi 8 rokov a viem o com hovorim , ked poviem, ze som vyskusala vseliake programy, ale stale som platila za to, co som nevyuzila naplno a platila navyse mimo pausal co som skutocne potrebovala. Teraz som asi pol roka v O2 a platim tolko kolko aj skutocne prevolam a presmskujem ..a na tie ich akciove mobily sa mozem zvysoka vykaslat . Kupim si radsej poriadny a nemusim ho menit kazde dva roky a nema ho kazdy okolo mna..A vysledok? Platim mesacne priemerne o 10 eur menej..ked sa to zozbiera za tie dva roky, tak je to celkom dost
Nech nikto nesudi, do kym nevyskusa...
Ja už na žiadne akcie nereagujem. Raz som sa nechal od nejakej cice zo "služieb" zákazníkom ukecať, po mesiaci som zistil, že platím viac ako predtým, tak som im zavolal naspäť, zvozil ich pod čiernu zem, a na druhý deň som mal svoj starý dobrý paušál (ktorý už vtedy ani neponúkali) späť. Som s ním spokojný, takže akcie už naozaj neriešim!
dobru vianocnu akciu robil eurotel, ked som si dobil EASY 1000,-Sk dostal som bonus 1000,- a to v pohode stacilo na rok.
prislo O2 kupil som O2 jednotku a umoznili mi s nou prejst na O2fér s tým, ze mi ostali volania na O2cisla za 2Sk za minutu, neni co riecit, eurotel teraz dobijam 9€-ciek na tri mesiace a uz ho vyuzivam len na prijmanie hovorov, kredit poslem darcovskou SMS... a po troch mesiacoch dobijam znova na udrzanie cisla. Pani zo sluchátka mi chcela nieco ponuknut ale za 9€ciek na tri mesiace nenasla v ponuke nic
mimochodom 9rokov mi k spokojnosti sluzi povodny telefon.
NOKIA 5110
som stretol minule spoluziacku zo zakladnej skoly vo vlaku, a sme si vymienali cisla, ked vytiahla taku istu, len v zltom, tak sme sa z chuti zasmiali.
na desiate vyrocie ho chcem vymenit za nieco trosku mensie a dufam rovnako odolne.
no ja som O2 navstivil vcera a uz som dal zbohom orange, ziadna viazanost, no a cuduj sa svete dnes mi zvoni telefon a na druhej strane pan z orange a uz sa zacal vypytovat ze preco a tak a ze mi vie ponuknut individualny program, hlavna vec ze este vcera ked som navstivil orange tak nic ine okrem ponuky vam nevieme ponuknut
Ja nemam velky paušál, iba 60 minut, stací. Cvakal som 15€ dva roky. Idem do O2, lebo, tam mam 60 minut za 7,80€ a rozdiel je 7,20€ v moj prospech. Ak to vynasobim krat 24, to je 173€ na kupu lubovolneho mobilneho telefonu, ktory sa mne páči (stary aj tak funguje, počkám). Ta ponuka viazanych MT je úbohá!
tiez nepotrebujem mat kazde dva roky novy mob. a s tym pausalom som bol podobne a navyse hovor z O2 do O2 nad 3minuty je zadarmo, akurat zaplatis 20eur ako zalohu (v 13mesiaci ti bude vratena) a potom ti este pride z orange poplatok 6,50eur za prenos cisla do inej siete (O2 ti ale vrati 16eur)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nieco podobne sa stalo mame.Prisla jej faktura o cca 20 € vyssia ako vacsinou, tak si dala podrobny vypis (za ktory si tiez zaplatila) a jeden vecer sme sledovali telefonaty ktore uskutocnila po 18-tej (nakolko tie jej nemali byt zapocitane podla nejakej vtedy platnej akcie). Potom s tym isla naspat do pomarancu aoni ze sa na to pozru. Dalsie 2 faktury jej prisli vo vyske 2 €. Cista sranda
..
250min vsade, 100sms vsade, po prevolani vramci siete hovory zdarma, do ostatnych sieti 1kc/min = cele za 120kc mesacne.. nakoniec ostava len konstatovanie ze toto netromfnu
počkaj až ťa pošlú do Rumunska
Tož, ja mám orange, nejaké podnikateľský paušál UNI 120 či tak nejako, a mám v predplatených minútach volania do všetkých sietí (pevných aj mobilných) na Slovensku, v EU, v USA, v Kanade a predpokladám, že aj Švajčiarsko a Nórsko. Pre mňa je to úplne šité, pretože mi to umožňuje pohodlne volať kolegom do krajín V4 + Nemecka a Rakuska bez toho, aby mi hlave pipal alarm a ešte to občas ponúknem klientom z Ameriky na zavolanie domov a tí na mňa kukajú ako puk, že také služby ešte nezažili. K tomu mám ešte nejaký program na de facto neobmedzené volanie do Orange 8-18 hod (cca 60-70% mojich volaní je do Orange)...
Takú kombináciu paušálov som dostal pred rokom a pol, práve mi končí viazanosť a ani si nejdem robiť nijakú novú, lebo momentálne takú vychytávku Orange neponúka. Ja som zatiaľ v Orange spokojný, ale je fakt, že si vždy prečítam a premyslím, čo podpisujem. Aj vo vianočných akciách sa nájdu dobré veci, len treba trošku premýšlať a poznať svoje potreby... Ani teraz nie je zlý ten paušál že 300 predplatených minút + de facto neobmedzené volania do Orange 8-18 + 1000 MB internetu + celkom slušné telefóny a to všetko za 55 EUR mesačne. To nie je zlé, len to nemá tie volania do zahraničia, to je škoda...
Nech nikto nesudi, do kym nevyskusa...
Ja už na žiadne akcie nereagujem. Raz som sa nechal od nejakej cice zo "služieb" zákazníkom ukecať, po mesiaci som zistil, že platím viac ako predtým, tak som im zavolal naspäť, zvozil ich pod čiernu zem, a na druhý deň som mal svoj starý dobrý paušál (ktorý už vtedy ani neponúkali) späť. Som s ním spokojný, takže akcie už naozaj neriešim!
Nie, platili mi ho rodicia, a stale mi nadavali, ze kde tolko vyvolavam
To má aj orange, volá sa to Majster Paušál, dal som to dcére a je to dobré.
prislo O2 kupil som O2 jednotku a umoznili mi s nou prejst na O2fér s tým, ze mi ostali volania na O2cisla za 2Sk za minutu, neni co riecit, eurotel teraz dobijam 9€-ciek na tri mesiace a uz ho vyuzivam len na prijmanie hovorov, kredit poslem darcovskou SMS... a po troch mesiacoch dobijam znova na udrzanie cisla. Pani zo sluchátka mi chcela nieco ponuknut ale za 9€ciek na tri mesiace nenasla v ponuke nic
mimochodom 9rokov mi k spokojnosti sluzi povodny telefon.
som stretol minule spoluziacku zo zakladnej skoly vo vlaku, a sme si vymienali cisla, ked vytiahla taku istu, len v zltom, tak sme sa z chuti zasmiali.
na desiate vyrocie ho chcem vymenit za nieco trosku mensie a dufam rovnako odolne.
No super clanok. Vcera mi skoncila viazanost, dnes navstivim O2 koli prenosu čisla. Už nikdy žiadna viazanosť.