Zdravim......Nejak ma chytila cyklistika a tak zvazujem ze by som o rok aj na nejake preteky MTB zbehol... len neviem aky bicykel ci hardtail alebo celoodpruzeny... bicykel bude skladany s komponentov Mavic, Fox, Shimano XTR, Ritchey......poradte aky ...ci celoodpruzeny alebo hardtail..???
Este raz na jar si dam vyrobit cestny v cene cca 3500 euro.. a v tom sa ako tak vyznam tak tam radu nepotrebujem .....ale chcel by som neskor na jesen buduci rok ked budu peniazky kupit aj horsky tak preto som dal tu otazku ci full alebo hard....
riesit teraz otazku bajku ktory chces kupit o rok nema vyznam...a rok je podla mna dost dlha doba na to aby si sa rozhodol pre full alebo HT...a ak mas moznost...pozicaj si...pojazdi...nie je nad osobny pocit...
HT Ak casto jazdis na cestaku a mas aj nejake zavodne ambicie, tak je to podla mna jasne. A co sa skladania tyka, tak myslim, ze je to blbost. U lepsich ramov je MOC ramu vacsinou skoro rovnaka, ako cena bajku s danym ramom na najnizsej vybave.
ak mozem trosku poradit ja by som kupil rasej full.aj ked som zacal s mtb este len tento rok kupil som celopero s propedalom a musim uznat ze pre mna je to lepsie,lebo som skusil par jazd s hard , aj ked som bol na nom trochu rychlejsi tak ten pocit z jazdy na fulle bol lepsi.
a mne sa zda ze baik za 4000 musi ist sam!!!
ja som za full určite si to teraz viac užívam niežeby predtým nie ale technickejšie traily stoja za to a jazdim sem tam aj maratony
Vyskúšaj na niekoľko výjazdov jedno a druhé nech vieš o čom to je - teraz nie je problém požičať testovacie biky
Kúp si určite celoodpružený s nejakým dobrým tlmičom. Teraz mám KONA FOUR . Teraz je v Kaktus Biku za 700 Eur a za tu cenu to stojí. . Má uzamykateľnú vidlicu, ale tlmič nie(ale je vzduchový). Predtým som mal hardtail, ale ten dáva do zadku také šupy, že som mal vždy na druhý deň modriny. Kúp si Author alebo Konu, tí majú najlepší pomer cena/značka. A keď chceš FOX vidlicu aj tlmič, kúp si Konu four Supreme. Ale tam už je cena nejakých 2000 euro vyššie . Ale keď na to máš, všetko je OK.
jammin ja si myslim ze ked si ho clovek posklada ma vacsiu moznost najst to co chce....a co mi nemoze sediet nechapem..... kolesa dam mavic crossmax slr,komplet xtr, vidlu fox, sedlo selle italia sedlovku riaditka predstavec Ritchey carbon.......a dobry ram.......a potom uz len trenovat...... nechapem co mi nemoze sediet???? max vymenit sedlo alebo predstavec....
jammin ja si myslim ze ked si ho clovek posklada ma vacsiu moznost najst to co chce....a co mi nemoze sediet nechapem..... kolesa dam mavic crossmax slr,komplet xtr, vidlu fox, sedlo selle italia sedlovku riaditka predstavec Ritchey carbon.......a dobry ram.......a potom uz len trenovat...... nechapem co mi nemoze sediet???? max vymenit sedlo alebo predstavec....
keby som mal ten cas a chcelo sa mi tak ti najdem presne taky bajk ako popisujes len tam nebude sediet mozno jeden komponent...ten predas a vymenis...za ten co chces...a budes to mat ovela lacnejsie ako ked si budes kupovat komponenty jednotlivo...ohladom toho co ti sedi a co nie...ved to uvidis ked zacnes jazdit co vsetko moze nesediet ale pravdaze mozes sa aj trafit...ja som rozmyslal UPLNE rovnako ako ty...a spravil som PRESNE to co chces spravit ty...ale dnes ked uz to mam za sebou tak to povazujem za chybu (ja osobne) a chcel som sa s tym s tebou podelit...
bike sa skladá vtedy keď máš dostatok love a chceš si vyskladať niečo podla seba čo sa moc neobjavuje sériovo na biku ináč je to hlúposť treba kupiť nový a postupne upgradovat ale samozrejme každého vec ja som mal seriovku 2x v živote a to v 91 a 2001 ináč všetko vyskladané podla seba.
Rasto to znamena, ze v roku 1991 a 2001 si mal financnu krizu??? Teraz ked si uz "za vodou" uz len skladacky
Ja som kupil GT Force v najlacnejsej verzii "3" a ako komponenty odchadzali tak som ich menil a zaroven bike odlahcoval. Nieco som kupil z druhej ruky zhodene z noveho biku, nieco nove z e-obchodu. Momentalne mam bike s lepsou vybavou ako Force 1 a celkova suma bola nizsia ako keby som rovno kupil Force1.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Merida O-nine so Sramom XX
a mne sa zda ze baik za 4000 musi ist sam!!!
hardtail
Vyskúšaj na niekoľko výjazdov jedno a druhé nech vieš o čom to je - teraz nie je problém požičať testovacie biky
Omg, najskôr to asi chce naučiť sa jazdiť, až potom radiť...
keby som mal ten cas a chcelo sa mi tak ti najdem presne taky bajk ako popisujes len tam nebude sediet mozno jeden komponent...ten predas a vymenis...za ten co chces...a budes to mat ovela lacnejsie ako ked si budes kupovat komponenty jednotlivo...ohladom toho co ti sedi a co nie...ved to uvidis ked zacnes jazdit co vsetko moze nesediet
Ja som kupil GT Force v najlacnejsej verzii "3" a ako komponenty odchadzali tak som ich menil a zaroven bike odlahcoval. Nieco som kupil z druhej ruky zhodene z noveho biku, nieco nove z e-obchodu. Momentalne mam bike s lepsou vybavou ako Force 1 a celkova suma bola nizsia ako keby som rovno kupil Force1.