este si dovolim pamiatku ktoru som si doviezol zo slovenskuho raja
pocuj sak to sa da spravit len neviem kolko to bude stat... raz som bol zo svojou macochou vo velosprinte (nitra) a povedali mi ze to vedia spravit...tak sa skus poinformovat urcite to nieje jediny servis co to dokaze.
dik za info, ale zase zily mi to netrha. vidla beha furt rovnako. ale v zime ju aj tak budem posielat na reklamacku takze mozno ruka v ruke s tym to necham spravit ak to nebude drahe
preco ju posielas na reklamacku??? hmmm...mas nieco poskodene???
2riso a pointer: celkom ma prekvapujete, o vele som vedel , foto som tam posielal ale o cykloturistike neviem nic... vazne pointer, robis si srandu ? Uz som viackrat musel riesit ukradnutie fotky :/
2riso a pointer: celkom ma prekvapujete, o vele som vedel , foto som tam posielal ale o cykloturistike neviem nic... vazne pointer, robis si srandu ? Uz som viackrat musel riesit ukradnutie fotky :/
Velo a Cykloturistika je v podstate ten isty vydavatel, tak mozno preto.
Prepáč, zradila ma pamäť. Až teraz som to radšej porovnal s tvojou fotkou na internete a pomýlil som sa. Bola tam veľmi podobná fotka ako je táto tvoja:
http://dijck.trolej.sk/male.php?id=6&kat=sport akurát tam boli na tej fotke 3-ja bajkery a miesto kríža taký pahýľ alebo čo.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.