Keď sa vyjadril aj Kimlo, tak sa aj ja teda Na mňa trošku oblé a farebné. Osadenie by som tiež inak pokombinoval. Ja som dosť konzervatívny čo sa rámovej grafiky týka. Rámu dávam 3 body z piatich.
S heslom "cim viac pokrutene, tym skaredsie", prichadza kazdy rok coraz viac znaciek. O chvilu bude uz len par peknych ramov s cistym dizajnom a to je dobre.
@MarianSUP sedlo na fotce je přesně uprostřed
ale není to podstatné kolo se pořád ještě skládá, posez se řeší a doskládáno bude do jara
jinak je to velikost L - 18,75" a já mám 183cm
Lyžiny v tom prípade dosť klamú. Neviem či je to trubkami, ale vyzerá väčší ako je. Na 183 cm je 18,75" zaujímavá veľkosť, z kopca to bude pekelne hravé
Napríklad ja som vysoký rovnako, a 20" rám s geometriou Superioru je mi tak akurát. (sedlovka 20cm a predstavec 10cm). Skúšal som aj 19,5" rám inej značky, ale necítil som sa dobre. Som asi trošku divný, telu sa asi páčia bajky s dĺžkou autbusu.
já ještě kdž sem závodil vozi taky delší rám - Scalpela s 63cm 11 a pak 10cm představec.
když na Merlina dám 11cm představec tak to není zase tak dramatický rozdíl, případně se dá dát 12cm, ale podle mě je velikost naprosto akorát
hlavne sa treba konecne uvedomit, ze "velkost" ramu v palcoch vobec nic nehovori o tom, ci ti ram sadne alebo nie. O tom hovoria uplne ine udaje geometrie...
OK, vahadlo tam je. Akurat ze to bola zla fotka. Inak velmi by ma zaujimala vaha ramu bez tlmica - odhadom by mal mat okolo 2-2,1 kg a to je na Al velmi slusne. Tak ci tak je podla mna pri tychto ultralite ramoch vhodnejsia volba kompozit, lebo AL uz ma tak stencovane trubky, ze staci mensie buchnutie a preliacenie je na svete...
Váha rámu SUNN SHAMANN – 2250g , cena rámu z tlmičom RS MONARCH 4.2 je – 31199Kč (len neviem ci ta vaha je z tlmicom alebo bez)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zmenil by som len kolesa s plastami
tak zatial som tusim prvy komu sa nepaci
sny se mají plnit
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-7885.html
Takto nejako si predstavujem designovo cisty, velmi funkcny a hlavne neokukany hardtail ram.
ale není to podstatné kolo se pořád ještě skládá, posez se řeší a doskládáno bude do jara
jinak je to velikost L - 18,75" a já mám 183cm
navíc sem už toho vyzkoušel dost tak vím co potřebuju
když na Merlina dám 11cm představec tak to není zase tak dramatický rozdíl, případně se dá dát 12cm, ale podle mě je velikost naprosto akorát
Váha rámu SUNN SHAMANN – 2250g , cena rámu z tlmičom RS MONARCH 4.2 je – 31199Kč (len neviem ci ta vaha je z tlmicom alebo bez)