Pozdravujem všetkých priaznivcov Čergovskej stopy.
Ja ako chlopec z východu by som na úvod napisal:
PO ROKOCH CICHOSTI NASTAVAJU NA ČERGOVE DNI RADOSCI.
Prví predbežný termín TRETIEHO ROČNÍKA je 06.02.2010. (sobota) zo štartom o 10:00.
Tak bajker/bajkerka týmto Vás všetkých oficiálne pozývam.
...bohužiaľ, Justy nekomunikuje už asi mesiac. Na osobné stretnutie sa nedostavil, ani sa neospravedlnil, ani nezavolal. na telefóny neodpovedal. Nechcel som robiť paniku, ale už je veľmi pokročilý čas na to, aby dal nejaké rozumné info. Ľudia by si to zaslúžili, Justy...............inak bude sľúbená guľovnica
rada by som vypadla z BA, ale uphill na lade sa mi moc nepozdava
Je to 16 km Uphill z toho cca 10 km po statnej udrziavanej ceste a 6 km po ceste, ktora sa len odhrna. Vzhladom k pocasiu to bude ok. Verim ze domaci nam daju aktualne info o stave cesty.
Priskoro riesite stav cesty... Kto si spomenie na predchadzajuci rok
tak vie, ze prave v noci pred Cergovskou stopou navalalo dobrych 20 centimetrov snehu a podmienky sa radikalne zmenili.
Hroty na plastoch dnes by si si iba znicil, na statnej ceste nie je sneh. Zatial je tu snehu velmi malo. Vsetko to druzglo na zem niekde v cechach a na juhozapade slovenska a pre nas akosi neostalo. Aj na chate uz sneh odhrnaju traktorom, takze odhrn (ked nasnezi) je ovela kvalitnejsi, niekedy dokonca az "na asfalt" co ale nevyhovuje na bezky (preto sa snazia odhrnat iba polovicu cesty) a urobilo by to Cergovsku stopu "prilis" jednoduchou. (niekedy to odhrnali iba drevenym pluhom tahanym za Ladou niva..)
To je fotka zo serie " Leharo kemping " som si ustlal do mäkkeho Stav cesty som myslel tak den pred pretekom. Je mi jasne ze sneh zatial nieje nikde, ale to sa moze rychlo zmenit. Minuly rok by na cerstvo odhrnutej ceste klince nepomohli. V 2008 ich ale Zusky so Zuzkou uzivili ( kde sa ti dvaja vytratili ) Kazdopadne sa necham prekvapit a uz teraz sa tesim na partiu co sa tam zide.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
si aj na bezky ?
U koho a do kedy si treba rezervovať chatu???
Jasty, kde si? Daj nove, hoc aj "nepekne" info.
Oficialne info od Tomasa O.
Pretek bude
Start 6.2. 2010 o 10.00 hod v Raslaviciach. Podrobnost da Tomas coskoro.
tak vie, ze prave v noci pred Cergovskou stopou navalalo dobrych 20 centimetrov snehu a podmienky sa radikalne zmenili.
Hroty na plastoch dnes by si si iba znicil, na statnej ceste nie je sneh. Zatial je tu snehu velmi malo. Vsetko to druzglo na zem niekde v cechach a na juhozapade slovenska a pre nas akosi neostalo. Aj na chate uz sneh odhrnaju traktorom, takze odhrn (ked nasnezi) je ovela kvalitnejsi, niekedy dokonca az "na asfalt" co ale nevyhovuje na bezky (preto sa snazia odhrnat iba polovicu cesty) a urobilo by to Cergovsku stopu "prilis" jednoduchou. (niekedy to odhrnali iba drevenym pluhom tahanym za Ladou niva..)
http://*****saweb.google.sk/Kubiak8888/CergovskaStopa2009Kajo#