Lokalizácia
Formulár sa odosiela
:oops: Ďalší problémos.

:lol: Viem, že to nie je bohvie aká vidlička, ale je na moju hmotnosť (cez 90 kg) celkom tvrdá a nepoloží sa keď vypnem Lockout.

:roll: Problém mám s tým Lockout-om. Zapnúť pruženie tlačidlom ide bez problémov, ale horšie je to, keď chcem vypnúť pruženie. Stlačím tlačidlo a nič – vidla pruží ďalej. To tlačidlo na pravej nohe ostane zatlačené a len pri ďalších otrasoch horko-ťažko vylezie hore a vypne sa pruženie.
:roll: Ešte pred 3 mesiacmi vidla počúvala na slovo, no teraz robí problémy.

:wink: Rozobral som celú pravú nohu vidly. Ale moc som toho neporiešil. Vnútornosti pravej nohy boli absolútne čisté a premazané mazadlom. Je tam olejový tlmič, ktorý je zalisovaný do jedného konštrukčného celku, takže akákoľvek ďalšia pitva je nemožná. :x
Z toho tlmiča ide hore trupka v ktorej je tyčka, ktorá pravdepodobne ovláda zapínanie/vypínanie LOCKOUTu. Snažil som sa tú tyčku premazať olejničkou s minerál. olejom. ALE nepomohlo. Poskladal som to naspäť a správa sa to rovnako.
Tak veru už neviem.
:roll: Je to vôbec reklamovateľná vec, keď raz LOCKOUT zaberie na prvý krát, a inokedy sa LOCKOUT zapne neskoršie???????

:evil: Poviem Vám na pretekoch to ide pekne na nervy, keď potrebujete zapnúť Lockout a on nezaberie........

:cry: Poraďte prosím zúfalému bikerovi, čo s tým. (Len mi prosím neraďte, že ju mám pichnúť do hrachu).

:?: Existuje vôbec na Slovensku servis na vidly značky RST?????????
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 06:52:56
00
no osobne by som ti poradil ak ju mas v zaruke este, skocit s nou tam, kde si ju kupoval, alebo ak nemas tak skoc do ktoreho kolvek servisu, kde robia aj vidly a ked uz nic ine, tak sa aspon spytaj tam, cim by to mohlo byt....to by bol asi moj postup :wink:
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 08:22:38
00
Vobec sa necudujem. Je to RST. V servise nepochodis. Tak ako si to nerozobral ty, to nerozoberie nikto. Je to reklamovatelna zavada. Vymenia ti tu olejovu patronu, alebo celu vidlu. Nic ine s tym neporiesis.
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 10:38:37
00
Vďaka chlapi,

8) pôjdem ju reklamovať predajcovi, ale až po sezóne.
Október sa ešte s ňou potrápim.
Keď ju dajú do poriadku, hneď ju aj šupnem do inzerátu za pár koruniek a kúpim SUNTOUR-ku.
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 11:14:42
00
8) pôjdem ju reklamovať predajcovi, ale až po sezóne.

len aby po sezone nebolo neskoro :roll: inak co cakas od RST - 100% spolahlivost? to musis pozerat ine znacky :wink:

PS btw nemohol by si trochu krotit smajlov?
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 14:47:06
00
hm a ktore konkretne mas na mysli (tie znacky)?
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 15:37:39
00
Rock Shox, Manitou, Fox, Marzcocchi daktore modely od Suntouru
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 16:31:02
00
:-)
na kazdej vidle sa da nieco najst, ja by som si urcite netrufol tvrdit, ze su 100 % spolahlive...

a z tych co si menoval napr manitou uz vobec nie (vakel na novom blacku atd)...

vzdy zalezi, ci mas smolu na kus, ktory sa pokazi, alebo stastie na bezchybnu vidlu...
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 19:53:43
00
samozrejme, ze tych 100% bolo len-tak. ale myslel som na to, co za mna napisal geroy.
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 15:23:17
00
Rock Shox, Manitou, Fox, Marzcocchi daktore modely od Suntouru

:wink: Suhlasím s Martinom, záleží kus od kusu. Nejazdím na biku sám, kamoši majú aj lepšie vybavené biky než mám ja a by si sa čudoval aké majú problémos so svojimi vidlami.
A konkrétne MANITOU by som nechcel. Jeden z kamošov ju má a už ju bol dvakrát reklamovať a aj tak nie je s ňom spokojný.Požičal mi jeho bike, nech si ju vyskúšam a poviem Vám za tie peniaze by som čakal niečo viac a pohodlnejšie a že MANITOU.
A jednu MACOCHU, ktorá plakala olejom sa mi tiež podarilo vidieť, a len som sa čudoval čo ten chlap s ňou musel robiť keď tak plače po 2500 km. A on že nič, že len jazdí a jazdí...
Zobraziť komentár 13.10.2006 - 06:52:05
00
keyboard_arrow_up