Chcel by som sa spytat,pred 1,5rokom som kupil bike,komplet zaruka na 2 roky no ale samozrejme som upgradol nejake veci a tie stare mi tu doma lezia a uplne zbytocne.Mam na mysli vidlu,tu by som rad predal,ale neviem,ze ci mi bude dalej pokracovat zaruka...Ak mam doma staru,tak ju viem na bike nahodit za 10min a bike vyzera ako keby som sa ho ani nedotkol,ale zaujima ma to,ze ci mi zaruka pokracuje aj ked som si par komponentov upgradol diki
bike kupuješ ako celok a záruka platí na všetky jeho časti...ale nikdy nereklamuješ bike ako celok predsa, ale len určitú jeho časť...ak si nejaké tie veci upgrejdol, tak vieš kde si ich kúpil a reklamáciu riešiš tam...všetko je to o človeku...a to s tou vidlicou je snáď vtip, nechápem, že sa za ten čas čo si tu na fóre dokážeš takéto niečo opýtať...
ved do servisu nenosis cely bike.. teda aspon ja nezvyknem, a castokrat ani servisaci niesu nadseny, pretoze im to tam mesiac zabera len miesto kym napr vidlu riesi dovozca kam ju oni poslali..
kludne ju predaj..
v podstate jedine co sa ti moze pokazit a vyreklamovat je ta vidla/tlmic, pripadne ram pri materialnej chybe.. ostatne ti uz povedia ze bezne opotrebenie..
zarucna prehliadka? to co je? si standart servis za ktory platis?
lebo bike kupis, ides po par km na garancku ci vsetko sedi a dalej predajca na teba .... kym sa nieco nedolame
jak u auta
a pomaha ti to v com? dostanes vdaka tomu nejaku predlzenu zaruku, alebo je to podmienka predajcu alebo ako? toto su nejake nadstandartne sposoby, takze prekonzultuj s nimi ako (ale aj tak som si isty ze to nebude problem)
Hehe aké srandy. Koľko máš už tých pečiatok machře?
Winprogdel ty ma vždy prekvapíš nejakou cocotinou. Len neviem či z dlhodobého hľadiska je to odpustiteľné kvôli tvojmu veku. hehe
Skutočne, majú výborné ceny...
cestné kolo, hliníkový rám, na Sore:CENA s DPH: 27990.00 EUR / 843226.74 Sk
a samozrejme, na Tiagre je trochu drahšie: CENA s DPH: 39990.00 EUR / 1204738.74 Sk
A teraz mam hlavu v smutku
V 11/2008 som kupil bike zo suncycle. Co myslite mam ist na garancnu prehliadku ? Pretoze nemam v zarucaku ziadnu peciatku A co v pripade reklamacie ked som vymenil lanka ? A aj platnicky uz
PS 1 : ak by sa niekto ozval ze si robim srandu, tak podotykam , ze ja som nezacal
PS 2 : vadne sedlo mi bolo k plnej spokojnosti vyreklamovane aj napriek vymenenym dielom a absentujucim peciatkam
Ma niekto tuším včera zmazal. hehe
Dve pečiatky sú štandardom. Jedna pri kúpe, jedna pri garančnej prehliadke. Čiže milý Winprogdel má zatiaľ len štandardné množstvo pečiatok. Ďalšie isto nie su potrebné, ale možné je získať ďalšiu pri reklamácii. Pezinek zdraví Čaňu. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kludne ju predaj..
v podstate jedine co sa ti moze pokazit a vyreklamovat je ta vidla/tlmic, pripadne ram pri materialnej chybe.. ostatne ti uz povedia ze bezne opotrebenie..
lebo bike kupis, ides po par km na garancku ci vsetko sedi a dalej predajca na teba .... kym sa nieco nedolame
a pomaha ti to v com? dostanes vdaka tomu nejaku predlzenu zaruku, alebo je to podmienka predajcu alebo ako? toto su nejake nadstandartne sposoby, takze prekonzultuj s nimi ako (ale aj tak som si isty ze to nebude problem)
pokial plati tak
Winprogdel ty ma vždy prekvapíš nejakou cocotinou. Len neviem či z dlhodobého hľadiska je to odpustiteľné kvôli tvojmu veku. hehe
cestné kolo, hliníkový rám, na Sore: CENA s DPH: 27990.00 EUR / 843226.74 Sk
a samozrejme, na Tiagre je trochu drahšie: CENA s DPH: 39990.00 EUR / 1204738.74 Sk
To šme še pobavili...
V 11/2008 som kupil bike zo suncycle. Co myslite mam ist na garancnu prehliadku ? Pretoze nemam v zarucaku ziadnu peciatku
PS 1 : ak by sa niekto ozval ze si robim srandu, tak podotykam , ze ja som nezacal
PS 2 : vadne sedlo mi bolo k plnej spokojnosti vyreklamovane aj napriek vymenenym dielom
Dve pečiatky sú štandardom. Jedna pri kúpe, jedna pri garančnej prehliadke. Čiže milý Winprogdel má zatiaľ len štandardné množstvo pečiatok. Ďalšie isto nie su potrebné, ale možné je získať ďalšiu pri reklamácii. Pezinek zdraví Čaňu. hehe