Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
lapaloma --> kruhove slapanie je ale ovela efektivnejsie
Junáčik, nepochopením signálu, ktorý som ti vyslal v odpovedi, si ma presvedčil, že ešte musíš pojesť veľa kapusty, aby si vedel, ako a kedy rýpať do starých vlčákov tohto fóra.
je to celkom sranda citat ta
ach jaj ... ale ty si takyto aj v reala, uz sme sa par krat rozpravali .. ale ty vlastne ani nevies, kto som
Ale junáčik, viem... Možno sa ťa raz niekedy nečakane opýtam, či si ideš na trhovisko kúpiť tú kapustu...
spytaj ...
Cica v nedelu sa zase chystáme? hehe /Pokial nám Jezus nenaloží znova fujak s vodou. Furt na nás ští z nebes to asi za tú nepojazdnú Konu a otrasnú favoRITku. hehe/
Teraz možno vyzerám ako starý "bručoun", no ja len nechcem, aby táto téma dopadla tak, že keď niekedy napíšem, že chcem ísť na výjazd, nikto si to neprečíta, lebo si povie: To sa tam zase dohadujú o pííípčovinách!
gemyny: o používaní "hehe" som ti už písal PM
all: na používanie "hehe" v tejto téme ma výsadné a výhradné právo Turbi!
Turbi: Jasné, že ideme, teda ak ti vyhovuje 14:00.
P.S. Dnes idem na večerné lyžovanie /snowboardovanie/ na Babu. Nepridá sa niekto?
Ale naco si spinit bike, ked je vsade tolko snehu? Co takto bezky?
Na Babe su uz par tyzdnov skvele podmienky. Jak sa tak pozeram z okna snehu zase pripadne tak cez vikend (v sobotu) by som rad zopakoval cast cervenej magistraly sedlo Baba - Konske Hlavy - Tri Kamenne Kopce - Somar - Kozi Chrbat & back. Ak by niekto mal zaujem sa pridat budem rad
buko: bežky sú super, len škoda, že momentálne žiadne nemám
Bike nevytiahnem kym sa posledny sneh na Babe neroztopi
V stredu na večernom sa snowboardujemmm/e/. Tešim