toto mi zavitalo do mailboxu. prva 120minutova lekcia bola velmi ok na profil 200km Salzkammergut trophy... uvidime co to da v piatok.
ahoj,
motiv tretej megalekcie je POKUS O REKORD V TECHNIKE KOPEC!
skusime vydrzat v indoorcyclingovom kopci 61 MINUT! podla mojich zisteni sa nikde nikdy tu v okoli - a to ani teroreticky - nesiel kopec dlhsi ako 60 minut.
pisem pokusime sa o rekord, pretoze to bude opat obrovska vyzva, ale nic nasilu! budem peloton empaticky sledovat a ak zasadnejsi pocet slapanie do kopca vzda - kopec zrusime. tomu kopcisku predchadza poriadne zahriatie, zvysok lekcie je potom recovery jazda.
ahojte všetci.
@sogi - hej, som pri tom furt, skrátenie megalekcie bolo v pláne, trochu sme síce pridali, ale stále je to o vytrvalosti tú 120 minútovku sa mi tam kde to bolo predtým podarilo dohodnúť za cenu 90 minútovej tak že som obetoval časť honoráru, he. tuto je to obdobne, cena by bola zrejme vyššia. toto fitko je ok, lepšie bajky a lepší zvuk a parkovanie dva metre od vchodu . keďže je fitness sezóna, je problém zohnať adekvátny priestor s dobrými bajkami na tak dlho, všetko je plné a aj tak všetci pýtajú zhruba rovnako.
@rasto, večer pozajtra po robote dať hoďku a pol na bajku vonku je o kus komplikovanejšie ako oddupať to na trenažéri osobne preferujem jazdenie vonku, stax určite detto, toť sme túto sobotu dávali v tom snehu na kolibe, v nedeľu zasa mi úplne zamrzlo radenie pri kilometroch na hrádzi, ale cez týždeň, večer, je to problém. doma sám na magnetickom trenažéri toľko nevydržím - je to trochu na palicu.
@rasto, večer pozajtra po robote dať hoďku a pol na bajku vonku je o kus komplikovanejšie ako oddupať to na trenažéri osobne preferujem jazdenie vonku, stax určite detto, toť sme túto sobotu dávali v tom snehu na kolibe, v nedeľu zasa mi úplne zamrzlo radenie pri kilometroch na hrádzi, ale cez týždeň, večer, je to problém. doma sám na magnetickom trenažéri toľko nevydržím - je to trochu na palicu.
presne tak. ale uz sa to blizi aby to bolo jednoduchsie ist von. este nech sa posunie cas a seecko bude v poraadku
stax: a aspon 5 stupnov .. aby sa dalo v kratkych
jasopeto: nechcem rypat .. ale 90 minut , nastupy na spinningu, a vytrvalost su veci, ktore su uplne odlisne ... zakladna vytrvalost .. 2-3 minut 5x tyzdenne v 50-55% max. tepovky, intenzivna vytrvalost , 1-2hod 2-3x tyzdenne 65% maximalky ... jazdenie zakladnej az intenzivnej vytrvalosti je nutne min. 3 mesiace pred zacatim jazdenia na max. ... 3 mesiace cca je doba, kedy sa vytvaraju nove cervene krvinky na zaklade treningu... spinning je fajn, a hodne pomoze, ale nezamienaj prosim vytrvalost so silou .. su to naprosto odlisne veci ...
romax: ja dneska uz som nad tym dumal .. kedy zase pojdeme prejazdit ten trial. Kedy zase budem drat gumy na asfalte na objemoch a kukat po vtacikoch v lese. Neznasam zimu. Hnus, fujtajbl. Chcem vecnu jar .. na 2 mesiace krasne sfarbenu jesen, 3 tyzdne sneh, a zbytok len jar a 25 stupnov ....
... zakladna vytrvalost .. 2-3 minut 5x tyzdenne v 50-55% max. tepovky ... ale nezamienaj prosim vytrvalost so silou .. su to naprosto odlisne veci ...
50-55% max tf mam ked chodim. na tento trening nepotrebujem fitko ani bike
cokolvek co je tesne pod anaerobnym prahom nazyvame "intenzivní aerobní vytrvalosti" (Vojtechovsky) takze ESTE STALE JE TO VYTRVALOST (a ani zdaleka to nie je 65%max TF)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Streda 19.50 v Danubii - Family Fit - 1h30min - vytrvalostna priprava nech pre/na nas SvatoJursky maraton nie je kruty
10 bikov - treba sa objednat dopredu aby sa smutne nestepovalo ze uz nie je miesto.
s tou cenou sa neda nieco spravit este?
nie ze by ma to zruinovalo, ale v celku dost ked je to iba hodka a pol
@sogi - hej, som pri tom furt, skrátenie megalekcie bolo v pláne, trochu sme síce pridali, ale stále je to o vytrvalosti
@rasto, večer pozajtra po robote dať hoďku a pol na bajku vonku je o kus komplikovanejšie ako oddupať to na trenažéri
ta streda je dost neskoro ale mozno sa hecnem a zostanem v praci a rovno pridem tam
chcelo by to lepsie - teplejsie pocasie konecne
presne tak. ale uz sa to blizi aby to bolo jednoduchsie ist von. este nech sa posunie cas a seecko bude v poraadku
jasopeto: nechcem rypat .. ale 90 minut , nastupy na spinningu, a vytrvalost su veci, ktore su uplne odlisne
ani neviete ako sa tesim, ked ten biely humus zlezie. Davam mu bilemu bolsevikovi takovej 1 mesic..
ale viem, aky ma vztah k enduru a chrteniu ;o((((
50-55% max tf mam ked chodim. na tento trening nepotrebujem fitko ani bike
cokolvek co je tesne pod anaerobnym prahom nazyvame "intenzivní aerobní vytrvalosti" (Vojtechovsky) takze ESTE STALE JE TO VYTRVALOST