myslite, ze uz je cas na kupu novej kazety, ked to zacalo po vymene novej
retaze (a orecha) preskakovat, no len na posl. 3. past. ?
predchadzajuca
retaz (druha v poradi kazety) vytahana podla mierky - 1%,
kazeta ma cca 6tis. km.
moze byt pricinou nespravna dlzka retaze, al.vymena orecha ?
vs. popisane rady ohladne dorazov, radenia, necistot etc. som skusal.
kazeta XT, retaz/e XTR
dakujem

Aby sme to tu uviedli trosku na pravu mieru. Podla fotiek kazeta vykazuje normalnu mieru opotrebovanie, tz. ze v tomto stave aj pri nasadeni novej retaze sa da ocakavat, ze retaz bude strielat. Moja skusenost je, ze po cca 50 - 100 km si sadne. AK sa to nestane tak kazeta je zrela na vymenu a s tym uz nenarobis nic. Uvadzas, ze si retaz menil pri opotrebovani 1%. Nova retaz ma 132,2 mm a opotrebovana 132,8 mm. Pri opotrebovani 1% je to vsak 133,5 co je davno po limite. Ak si takto na kazete vyjazdil retazi viac, tak predpokldam ze pri 6000 km uz bude out. Nespravna dlzka retaze sa moze prejavit zlym radenim ( ak je kratka ) ak je dlha tak kladky ju nedosponuju dostatocne a retaz mlati o zadnu stavbu. Vymena orecha nama vplyv na zivotnost retaze ani kazety. Takze do buducna ,retaz merat radsej kalibrovanou mierkou alebo posuvnym meradlom a nekompromisne pri natiahnuti na 132,8 ju vymenit. Inac riskujes poskodenie celej sustavy prevodniky, retaz a kazeta. A k tym cislam ktore tu padli. Na retazi HG 73 som nikdy neurobil viac ako 1200 km. Kazeta ma cca 6000 km a predpokladam ze este dalsich 1000 km vydrzi bez problemu. Vymena bude po dotoceni poslednych dvoch retazi, ktore menim po 500 km.