Tak bude to asi Rock Psylo Race
http://www.nsmb.com/product_reviews/show.php?id=116 a toto Psylo SL U-turn
http://www.dirtworld.com/productreviews ... &rn=0&rt=0 a tej hrubej oske sa hovori skor pevna(teda aspon ja som tak zvyknuty) alebo u rock shoxu tulio. Na novom piku uz funguje trochu inak a vola sa zas maxle.
No ja sa nevyznam do cyklistickej terminologie tak neviem ako sa tomu hovori ja viac jazdim ako o tom debatujem,su to tie vidli ale obe su aj na pakove
brzdy a moje su len na kotucovky:(Su tie vidli kvalitne?aku maju hodnotu???

NO yahman to s tym tvojim vyrokom: JA VIAC JAZDIM AKO O TOM DEBATUJEM si dobre pokaslal. Mna sa to tiez dotklo.

Mozno sa pravidelne aktivne nezapajam do diskusie na tomto fore, lebo nemam tolko skusenosti s jednotlivymi komponetami
biku a tolko vedomosti o
bikoch ako iní, ale o to pravidelnejsie citam toto forum, aby som nejaké tie informacie nacerpal a mohol ich pouzit vo svoj prospech a tiez ich mozem posunut dalej svojim bikerskym kamosom.

Som rad, ze je vobec niekto ochotny debatovat v slovencine o horskych bikoch, aby som vedel na com jazdim alebo co kupit a co radsej nie, co ako opravit ak sa da a podobne.....

A o tom to je.

A inak takych bikerov ako ty, co si do usi zalozia sluchatka, pustia hudbu na plne pecky mam najradsej - ste hluchí a slepí. Fantastická kombinacia pre bikera. A naco sa trepes do hor, ked ty vobec nevnimas prirodu. Priroda ma tiez svoju hudbu.......

A to nieze by som ja nepocuval hudbu, tu si radsej necham k pocitacu alebo do postele.............

A inak naco potrebujes vediet ceny tych vidiel. Chces ich predat, vsak ????

Len nevies co za ne pytat.............. NO COMMENT[/quote
Tym ze som napisal ze viac jazdim ako debatujem som myslel ze nemozem o tom pisat a mudrovat ked o tom tak moc neviem.Nechcel som sa tym nikoho dotknut.
jazdil som tri roky zavodne a denne trenoval tak som si tej prirody uzil dost preto teraz tie sluchatka a hluchy a slepy urcite nie som.
Na hodnotu tych vidiel som sa pytal pre to lebo sa chcem dohodnut s predajcom ze mu dam jednu z vidiel a on mi za to da nejaku kotucovku aby som na tej druhej mohol jazdit,nechcem z toho tazit ziadne prachy...