Bol som teraz o 20:00 kuknut este v Karlovke, ostalo tam asi 5 baleni tych reflexnych tyciniek a 3 sady na opravu (nie naradie), uz tam neboli ani regale v ktorych boli rano ostatne veci
Marek65: treba tie spice nalepkou olepit, je to trochu babracka. Alebo nalepit na rafik, ale to zase casom sa odlepi. Tie regale sa tiez predali ?
Btw, ak by niekto videl vlozky do topanok CoolMax , tak mesiac dozadu to mali, tak mi dajte vediet, su dobre (lepsie ako tie, co maju teraz), napokon Coolmax, ja som kupil jedny ale zle trochu som ich orezal
No spice mozes olepit nalepkou, ale je to dost mala plocha podla mna, nemalo by to taky dobry ucinok. A navyse tie samolepky su dost hrube a pevne, aj ked viem ze sa daju teplom tvarovat.
A regale? Neviem, mozno si ich zobral nejaky dochodca na tie veci co v lidli nakupil a nevyuzije ich
Mala je, ale staci na svetelny kolotoc .. ale ak je hruba tak to asi moc nepojde ... hmmm, tak uz je jasne, preco tak vykupuju vsetko. Mozno si potom otvoria obchod .. ked som videl porozhadzovane rukavice, ktorym chybali stitky (na 8parov rukavic pripadlui 2 stitky volne pohodene), vybrakovane obaly na triko, sortky .. ako banda divych svin .. asi podla hesla, ked je nieco lacne, tak toho treba nakupit kvantum. Alebo typicke .. ak je jedlo zdarma, tak hoci nech bachor praskne
4 Ito ... alebo znicit vsetko co je lacne
Takto som dnes nasiel cierne cyklogate pohodene bez obalu vsetkeho ale tak co uz lepsie ako nic.A ostava len rozum stat
Lubo, tiez som ju pozeral, bolo tusim pisane, ze je teflonova, bola velmi lahka a vyzerala na slusnej urovni a bola za cca tri stovky, este po starom teda ;o)
Ano, teflon od fy. Dupont. Inak ta firma Crisic alebo co to je. Svy nic moc, nie su zalepovane, ale ma odvetravacie diery (kryte). V podstate kvalita ako sije Nyna (Axon). Nic moc, ale za tu cenu potesi (Nyna naopak je draha jak das). Inak vetrovka vazi 267g
LidL Banska Bystrica bol so vcera po 19tej, mali naradie, gate, 2tricka, odrazky na spice, pracky retaze a par tachacov, chybali cyklovaky. Tak som si kupil nohavie celkosti L su mi sice na dlzku dobre aj na sed, len cinan to vyrobil tak na 100kg chlapa teda siroke ja mam 75kg. Nastastie je tam stahovacia snurka, tak sa to da uvidime ked to otestujem v sedle ci to nestratim, ak to bude volne sijaci stoj a svokra poriesia. kupil som ja pracku an retaz, chystam dnes testovat a tiez sadu naradia, material tych veci je mozno blato a na obcasne pouzivanie mozno postaci.
jaaj tak som dnes kupil ze Mka gate a smutne povedat musim ze v pase dobre ale inak male takze keby niekdo chcel mozem predat..ked ne tak ostanu fotrovy..
aha dobre... ja len ze keby niekdo chcel lebo uz ich malokde dostat ale mozno sa vyuziju aj unas ..za tu cenu aj kedy som toi len sezonu mal nosit..v lamaci mali neake veci este
Dnes som bol v PB. Nasiel som tam veci este z minulej cykloakcie. Z novej tam bolo este relativne dost tachacov (20?), jedna sada naradia, do 10 sad na opravu, reflexky, aj nejake gate a tricka myslim.
ja som v piatok taktiež kúpil moju prvú práčku, som zvedavý ako to bude z účinnosťou, viem, že sa to štetcu v rukách nevyrovná, ale po každom zablatenom a prašnom výjazde prechádzať článok po šlánku ..
za 6evri, no nekúpiť by bol hriech
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw, ak by niekto videl vlozky do topanok CoolMax , tak mesiac dozadu to mali, tak mi dajte vediet, su dobre (lepsie ako tie, co maju teraz), napokon Coolmax, ja som kupil jedny ale zle trochu som ich orezal
A regale? Neviem, mozno si ich zobral nejaky dochodca na tie veci co v lidli nakupil a nevyuzije ich
Takto som dnes nasiel cierne cyklogate pohodene bez obalu vsetkeho ale tak co uz lepsie ako nic.A ostava len rozum stat
za 6evri, no nekúpiť by bol hriech