Velmi by mi pomohli aj typy,kde sa da tato vidla zohnat u nas za rozumnu cenu.Nasiel som ju v nejakych ceskych E-shopoch,takze ked na nic lepsie nepridem,objednam ju odtial. dik
posledný komentár: 7. 10. 2014 o 13:56
posledný komentár: 7. 10. 2014 o 13:56
tu mas link na manual, najdi si to podla roku, zrejme to bude 2003 alebo 2004, nie?
http://www.foxracingshox.com/fox_tech_center/index.htm
tam najdes vsetky potrebne informacie o tlaku a podobne...
btw, kolko ta stala?
to mar tin:
Trafil si to uplne presne...Je to Float RL 100. Sorry, ze som to nenapisal hned. Vyzera byt naozaj v dobrom stave.Dal som za nu rovnych 12. Za ten manual mooooooooc dakujem. Keby sa tu dala dat karma,hned ti ju tam hodim
Mam par otazok: Ked mam 70 kg na aky tlak ju mam nafukat? ..este som vzduch nevozil. Ked ju zatlacim nieco v nej trosku spliecha ...dufam,ze to je OK...asi to bude olej ,ci nie? Krk ma 22cm, moja stara mala 21 ..mam to o ten cm spilit,alebo dat podlozku do predstavca?....Uz sa neviem dockat,kedy si na nej zajazdim
Treba si najprv v prvom rade zmeriať koľko ma vidlica od osi naboja po korunku vidlice a porovnať zo starou a až potom rozmýšlať či ten krk piliť.
a to uz preco????
a to uz preco????
Pretože tam môže byť rozdiel v cm. porovnaj si napr. ROCK SHOX a MARZZOCHI. Može sa stať že ty si spíliš ten centimeter ale aj tak budeš tam kde si bol alebo nie? M"žeš byť aj nižšie.
ale inak suhlasim s tym, ze nerezat. 1cm je v pohode. da podlozku nad predstavec a v pripade, ze nebude s vidlou spokojny, tak s dlhsim krkom ma vacsiu sancu ju predat...
ale inak suhlasim s tym, ze nerezat. 1cm je v pohode. da podlozku nad predstavec a v pripade, ze nebude s vidlou spokojny, tak s dlhsim krkom ma vacsiu sancu ju predat...
Ano presne tak lebo krk bude mať sice taky istí ale samotná vidla mu naruši geometriu a bude ako na Harley- Davidson.
Servis je, otazka je ci sa ti to bude chciet platit, nechci vediet ceny servisu fox shox..a vlastne celkovo ceny autorizovaneho servisu akejkolvek znacky. Pokial to nieje v zaruke, tak sa kazda vidlica predrazi(ak sa s nou nieco stane).
ale to uz je teraz neskoro riesit, ked to uz kupil... ale 1-2 cm nebudu problem...
ale to uz je teraz neskoro riesit, ked to uz kupil... ale 1-2 cm nebudu problem...
Je to o pocite, pre mna by to bol problém.