Terry, v pravidlách sa píše že každý kto absolvuje 4 závody zo série, bude zaradený do záverečnej tomboly. Chápem to správne, že ak pôjdem 3 závody ktoré sú hodnotené (+-50km) a jeden ktorý hodnotený nie je (dlhá) tak som splnil danú podmienku?
(aj keď je pravdepodobné že pôjdem len 2, max. 3 preteky - ostatné sa mi bijú s kalendárom).

Môže sa to chápať aj takto...Dobrá otazka :y:
06.05.2010 - 08:51:53
00
Chcem sa opýtať, v sobotu sa uskutočnil už tretí pretek VALAŠSKOPOVÁŽSKEJ MTB SÉRIE, kedy a kde budú zverejnené
predbežné výsledky VALAŠSKOPOVÁŽSKEJ MTB SÉRIE?

Ďakujem
15.06.2010 - 14:59:22
00
Už sú na stránke http://www.beskydbike.com/petysa/vysledky.htm
Hneď tam neboli, dali sa nájsť na http://www.sportsoft.cz/cs/zavod.aspx?id=326
A samozrejme priebežný počet bodov za doposiaľ absolvované maratóny sa nedá nikde nájsť.
Treba si odpočítať sám :lol:
15.06.2010 - 15:28:43
00
Uz bol niekto niekedy vo Vsetine na Valašskej 50? (61km) Co to je za trat-povrch? Bude sa tam dat bikovat teraz v sobotu po tych dazdoch? Sice som vyhral startovne, ale nerad by som si v kratkej dobe zopakoval tohtorocny Dubnicak :whew: .
02.09.2010 - 22:20:15
00
http://www.andelsport.cz/akce/forum_2010.html
02.09.2010 - 22:23:12
00
To bol včera zase záhul v daždi :rofl: :rofl: :clap:
05.09.2010 - 11:38:31
00
mne sa šlo včera super ale výsledok stoj za h....no
pár foték tých rýchlejších: http://math0s.rajce.idnes.cz/4.9_2010_Valasska_5O-ka/
05.09.2010 - 12:41:58
00
Zahul v dazdi bol este celkom fajn, najhorsie bolo potom robenie poriadku doma. Normalne som sa bal vybalit batoh so spinavymi handrami a topankami... :)

Pracka ma dnes nenavidi asi :D

Inak ale maraton super. Trasa pekna, zaver dost na mozog uz (neviem ci to bolo tym dazdom a bahnom, ale zaver mi prisiel dost narocny). Hlavne ked som cakal, ze to uz uz pojde dole kopcom do ciela a furt sme sa tam po tych vlnkach trepali hore dole.. Kazdopadne si vsak myslim, ze za pekneho pocasia by sme si uzivali paradne vyhlady..

Znacenie super, rezen asi tiez (zozral som ho tak rychlo, ze som ani nezistil ako chuti). Jednoducho dobry zaver serie.
05.09.2010 - 12:44:37
00
Tak aby sme nevysli z cviku, dalsie blatkove pojazdenicko. Vdaka povrchu trate a dazda do toho, som bol viac zaserkany ako z Dubnice. Kedze to nelepilo, pretek to bol celkom rychly, co sa odzrkadlilo aj v tom ze za 4hod. som bol takmer vyrizenej, kym plastelinovy 7hodinovy Dubnicak som z tohto hladiska presiel "s prstom v nose". Pocas celej trate som si vsimal jednu vec, ze profil nedovoloval pocas celej trate ziaden oddych (teda, pokial sa clovek aspon trosku snazil pretekat :lol: ). Hrebenovka mi trosku pripominala Zvolensky cyklomaratonik. Takze o defekty nebola nudza. Jedine mi vadilo to asfaltove stupanie, to neznasam. Ale celkovo, celkom fajn povozenie, hlavne prvych 30km a poslednych 10km, ten vyslap na sedlo Lusova by som zrusil, kazi to celkovy umelecky dojem :tmi: . Ten zjazd po prvej obcerstvovacke bol uaaaauuuuu. :P Som sa zas raz vyřádil. Obcerstvovacky boli vybavene poskromnejsie, ale bola o jednu viac ako bolo v propoziciach (ak som dobre pozeral). Znacenie sa zda akoby mali trvale celorocne ich speci znackami, neviem, tak sa mi to videlo, doplnene faborkami a regulovcikmi kde bolo treba, takze to bolo na 100% (neda mi zmienit zaujimavu vec, ze vekovy priemer regulovcikov na Dubnicaku bol snad okolo 16 a tuna okolo 50 :),sranda )V cieli, neviem ako ostatni, ale nenasiel som ani naznakom kde by mohli byt sprchy a hlavne wc. Ani na webe v propoziciach o tom ani tuk. Detto chyba planik kde ma byt start a kde ciel. Az na mieste som sa dozvedel ze ciel je o kilometer inde v areali skoly. S tak chybajucimi informaciami som sa este nestretol. Pripada mi to , akoby pocital organzator s tym, ze kazdy na tom podujati bol uz minimalne 3x a vie kde co, tak naco drat kalvesnicu. V cieli sa spiker snazil, hlasil kazdeho pretekara a pridal aj nejaky ten komentar a info k veci. Rizek bol velmi dobry, fakt dobry, ale chlieb k tomu bol priam bozsky, to jedine ma mrzi doteraz ze som si nenabrat toho chleba viac. Umyvanie bajkov som pozeral ze slo tusim z troch hadic, ale ja nemienim na to cakat ani 10minut, zvlast mokry a v tej kose a mrholeni, no praavda, sup so zablatenu mrchou do auta a hajde do tepla domova. Rad sa sem vratim zas o rok, ak pocasie konecne vyjde, urcite sa oplati.
PS: skoro som zabudol, len taka malickost,pri prezentacii som si mohol vybrat velkost tricka, co nie je az take nezvycajne, ze? ale davali duse a mohol som si vybrat typ ventilku, to uz je nezvycajne, tymto pozdravujem usporiadatelov KellysGreenBike, kde davali vsetkym s autoventilom :fubar: (ale v rodine sa aj takevyuzije)
05.09.2010 - 23:35:21
00
Malé OT: na greenbiku dávali dokonca crossové 28" duše :fubar:

Ale ozaj to bol pekný pretek, zo začiatku sa išlo veľmi rýchlo kôli horskej prémii čo niektorý asi podcenili, lebo do stúpania som len obiehal a obiehal, išlo sa mi fajne až za prvú občerstvovačku kde som v zjazde zbadal bracha, ako rozoberá koleso, rozrezal plášť /skál bolo dosť,holt Beskydy/tak sme sa to snažili v plášti podložiť čím sa dalo, aby na tom aspoň došiel dole do Vsetína,nakoniec sa cez Karolinku aj dostal.Do toho začalo pršať, vytuhol som, zbytočne som stál na druhej občerstvovačke, to už vážne pršalo a nemohol som sa rozhýbať, klepala ma kosa, prsty úplne skrehnuté, na asfaltke dolu kopcom kde sa odbočovalo na poslednú /pitnú/ občerstvovačku som šiel rovno /dážď, zima, zafŕkané okuliare, mini krížik na ceste a žiaden regulovčík/ prepálil som odbočku, tak som si zašiel asi 1,5km a naspäť sa zahrieval nadávaním :angel:
Za pitnou nešľapateľná stena, /dva úseky, jeden asi na 15km pod prvým padnutým stromom a táto prudká stena boli brutal, inak sa dalo všetko šlapať a tie technické výšlapy som si aj užíval/ a do toho už len blato traily do cieľa. Plášte a technika z Dubničáka naštastie podržali :P Za sucha alebo aspoň bez dažďa je to super jazdenie, síce bolo trochu dosť asfaltu ale pohoda. Veľmi oceňujem sprchy s teplou vodou v škole hneď pri cieli, to bola záchrana, /pani upratovačkám sa týmto za všetkých ospravedlňujem ale inak to nešlo, tety/zadrbali a upchali sme celé sprchy. Rízek bol ham ham hneď a teplý čaj padol vhod.
Vyhlásenie prvých 10tich na stupňoch víťazov bolo tiež netradičné :y: ale čo do poradia predpokladateľné :rofl:
O rok znova...ak nebude pršať ;)
06.09.2010 - 08:35:49
00
Kedze to nelepilo, pretek to bol celkom rychly, co sa odzrkadlilo aj v tom ze za 4hod. som bol takmer vyrizenej, kym plastelinovy 7hodinovy Dubnicak som z tohto hladiska presiel "s prstom v nose". Pocas celej trate som si vsimal jednu vec, ze profil nedovoloval pocas celej trate ziaden oddych

Ja som mal rovnaký pocit. Dubnického harda som šiel skoro 9 hodín a v cieli som bol úplne čerstvý ale po 3 hodinách na 50ke som mal nakúpené statočne :tmi:


Naposledy upravil iceman dňa 06.09.2010 - 11:06:25, celkovo upravené 1 krát.

06.09.2010 - 09:01:15
00
Ja som mal rovnaký pocit. Dubnického harda som šiel skoro 9 hodín a v cieli som bol úplne čerstvý ale po 3 hodinách na 50ke som mal nakúpené statočne :tmi:

:y:
06.09.2010 - 09:09:23
00
keyboard_arrow_up