Caute chcel by som vas poprosit poradit nejaky bike maximum co za neho dam je 23.000SK moje vybrane modely su zatial GT avalanche 1.0,CTM delta disc,LeaderFox Leader,Trek 4500,Vector Explorer.merida matts miami,SPECIALIZED HR COMP DISC ,KONA FIRE MOUNTAIN .....
Prosim poradte ktory je naj a aj nejaky iny ak viete Dik moc vopred
ale aj na stranke obchodu aj na stranke leaderfox su uz len rst..aj v popise..nielen na fotkach.daj vediet,co si kupil nakoniec. inak nebojis sa kupovat cez internet bicykel???alebo maju aj kamenny obchod??cau a vela stastia pri nakupoch
vies co ta internetova firma je zapisana v obchodnom registri takze je to oficialna firma ktora predava cez internet a keby nieco vzniklo tak maju ju v registri takze pohoda:)a je tam ta pilota kukni oficialnu stranku a model leader a tam mas ze"Vyobrazení základního modelu. Pro vybranou variantu není samostatný obrázek"a na tom obrazku je rst ale pod tym napisom je ze"Horské kolo s rámem ALU 7005,odpruženou vidlicí ROCK SHOCK PILOT SL LOCK atd..."maj sa a dam vediet
to jeepers? odkial si? ten yannciksport je v Banskej Bystrici. Chodim tam nakupovat. je to pohodovy teepek. len som ten leaderfox nevidel na predajni. takze mozno budes muset nan chvilku cakat.
asi tu chodime uz len my dvaja
prave som splasil nejake prachy a asi tiez idem kupit ten foxleader.. len ma trapi,ci tam bude vsetko,alebo ci za tu cenu to nebude len ten leader gent.. (s rst-ckom)..uvidime.poslem sa tam spytat frajerku.. .(studuje tam)
mas uz aj nejake nove typy??mne sa este paci kellys magic,ale neviem.. .ta vidla a tak.a chcem kotucovky urcite tie brzdy na nom budu tiez ok,ale ... .
no ja mam173 a podla toho aka firma taky ram musis zistit a ten leader je s rst-eckov ale skusim opitat ze ci by mi ju nevimenili za SRsuntour duro d 130mm zdvih a je robena na kotuce zatial staci casom potom kupim Marzocchi
to jeepers: daj vediet, ako si dopadol, ci ti prisiel a ci si s nim spokojny...
to peto: frajerke povedz, ze to je obchod ked ides z namestia dole na hustak, tak po lavej strane neviem v kolkej brane je taky velky plagat ze giant... tam je ten obchod... dost tazko sa hlada.. . na velkost ramu si pozri http://www.wrenchscience.com/WS1/default.asp
A ta rst je az taka zla? ma ju aj merida za 25 litrov..***** co tam pisali o tej pilotke? nechcem s tym robit nic extra brutal,len casto chodim na tury lesom a chcem aby to vydrzalo a bolo dobre..proste na aktivne pouzivanie toho biku chcem to naj..co ak.. zda sa ti ta cena este stale taka lakava?mne ani nie,ale je pekny..esteze mam skusky a bike budem kupovat az potom..
za cenu 22,000SK vsetko deore aj hydralicke brzdy je furt skvely ale ja by som tam dal SRsuntour duro d dost popic vidla za maly peniaz a casom dotoho mozes investovat viac
Tak tam frajerka volala a ze normalna cena toho leadera je 24000.teraz ho vraj maju v akcii ,ale len do konca maja.cenu nevedeli,bo tam este nebol sef.
.cudne:( a ze ako zmienka o pilotovy aj cena je chybna-na stranke.ale asi ta akciova by mohla byt podobna.. tak neviem.vraj na moju vysku staci 20" kostra,tie tam aj maju..tak asi na buduci tyzden pojdem kuknut..som zo ziliny.
na co mi bude zdvih 130mm?na tej duro..a o kolko bude drahsia?je naozaj ta rst taka zla?vsak ja ako amater to snad ani nepoznam,nie? nechce sa mi to komplikovat a predrazovat..a v tom leaderfoxe tiez musia vediet,co robia..tot moje uvahy.. caute
kamarat jazdi na RST omega neviemaka a on je s nou spokojny. ja som presadolz mojho blacka a zdala sa mi byt ako pevna... otazka zvyku... ked presadnes z mondea do fabie, tak sa ti fabia tiez nepaci, ale ak si jazdil cely zivot len fabiu, tak je to v poho... asi tak...
Mam 179,uz som to tu niekde pisal,sa mi zda.inak ak budes mat cas,tak mi pomoz s tou vidlou..ta suntura xcp 75 je lepsia ako gila?nepodarilo sa mi na nete najst nic o rst,ani cenu,takze neviem.. dik,ozvem sa.
Každý má svoje preferencie a ty sa v tom máš vyznať? Máš niečo ako vlastný názor? To si necháš radiť od niekoho z hornej dolnej? Ti nedošlo, že za tie prachy máš v podstate to isté, len v inom balení???
to peto:
ja mam 173cm a s tou vidlou ja si kupim ten leader a budem sa snazit doplatit SRsuntour Duro D ta mi bude zatial stacit a SRsuntour je podla mna lepsia ako gila moj nazor
Zijem,len som musel urobit skusku..toto pisem z mobilu,takze nemam moznost porovnat,ale bol som v obchode s bicyklami a ponukli mi minulorocny model kellys imagine..za 24000..predtym 30000.prehadzovace LX radenie,brzdove paky LX,ostatne doere-naboje,V brzdy a tak..suntura 75 vidla.ritchey komponenty,este aj naslapne pedale..12,5 kila hmm?tak teraz neviem..stoji to za tie prachy?
inak je tam kinesium aluminium ram:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prave som splasil nejake prachy a asi tiez idem kupit ten foxleader.. len ma trapi,ci tam bude vsetko,alebo ci za tu cenu to nebude len ten leader gent.. (s rst-ckom)..uvidime.poslem sa tam spytat frajerku.. .(studuje tam)
mas uz aj nejake nove typy??mne sa este paci kellys magic,ale neviem.. .ta vidla a tak.a chcem kotucovky
cau
ja mam 179.. ram ides kupovat aky velky??existuju na to nejake 'normy' ??alebo zalezi od pohodlia??
to peto: frajerke povedz, ze to je obchod ked ides z namestia dole na hustak, tak po lavej strane neviem v kolkej brane je taky velky plagat ze giant... tam je ten obchod... dost tazko sa hlada.. .
.cudne:( a ze ako zmienka o pilotovy aj cena je chybna-na stranke.ale asi ta akciova by mohla byt podobna.. tak neviem.vraj na moju vysku staci 20" kostra,tie tam aj maju..tak asi na buduci tyzden pojdem kuknut..som zo ziliny.
na co mi bude zdvih 130mm?na tej duro..a o kolko bude drahsia?je naozaj ta rst taka zla?vsak ja ako amater to snad ani nepoznam,nie? nechce sa mi to komplikovat a predrazovat..a v tom leaderfoxe tiez musia vediet,co robia..tot moje uvahy.. caute
ja mam 173cm a s tou vidlou ja si kupim ten leader a budem sa snazit doplatit SRsuntour Duro D ta mi bude zatial stacit a SRsuntour je podla mna lepsia ako gila moj nazor
co je s tebou?
inak je tam kinesium aluminium ram:)