Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Niekde sa tu mihlo že ľudia čistia reťaz naftou, vyčistí sa a rovno namaže... Skúšal to niekto ? Aký je postup prác ? Nie je lepšie reťaz vyčistiť technickým benzínom a premazať prípravkom na to určeným ?
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 20:53:19
00
vyskusat to mozes vycisti to lepsie ako technicky benzin ale premasti to ani nie na 6 km
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:01:18
00
No veď to.. Niekto písal že to reťaz vyčistí a hneď aj premaže...
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:06:01
00
a čím tá nafta akože tú reťaz premaže? :tmi: už som to tu písal dnes, najvyšší čas aby začala škola, naučia sa tu niektorí opäť čítať a písať :lol:
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:07:49
00
Katko : Nepovedal som že som presvedčený že to urobí, ale dakde som si to tu všimol tak ma napadlo opýtať sa... Nevedel som ako to s tým bude, tiež som sa čudoval...
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:11:18
00
Túto metódu čistenia používam. Tú istú naftu je možné používať dokola, a rozpúšťa sa v nej staré mazivo z reťaze. Takže čím je staršia, tým lepšie maže. Ide ale iba o také "predmazanie". Čiže mazať je treba aj tak. :P
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:14:15
00
Katko : Nepovedal som že som presvedčený že to urobí, ale dakde som si to tu všimol tak ma napadlo opýtať sa... Nevedel som ako to s tým bude, tiež som sa čudoval...

:lol: veď to vie aj malé dieťa.

Buď máš odberné poukazy na červenú naftu, alebo pridáte aditíva do nafty a hneď aj prečistí a premaže reťaz :D

Najlepší a najosvedčenejší je technický benzín a handrička, keď je niekto lenivý ako ja dávať dole reťaz :-), zároveň si už pri tom vyčistím aj kazetu a pastorky :y:
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:16:40
00
premaze tak akurat na cestu z obyvacky do spalne :D

ja to robim tak ze dam retaz do flase nalejem cyklostar potrasiem ptm vylejem a utrem z handrou
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:20:41
00
dae: všetko s mierou, naftu by som na bike nedával, smrdí to a špinu nemáš kam vyliať, iba ak by rodičia mali autoservis...reťaz pekne namaž olejom na reťaz...v bikeshopoch ich majú kopec ;)
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:21:07
00
Buď máš odberné poukazy na červenú naftu, alebo pridáte aditíva do nafty a hneď aj prečistí a premaže reťaz :D

Poviem to takto : čo ?! :D
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:23:01
00
Poviem to takto : čo ?! :D

Jednoduchá odpoveď.

Nafta patrí do môjho nového auta a nie na reťaz ;)
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:27:26
00
:lol: veď to vie aj malé dieťa.

Najlepší a najosvedčenejší je technický benzín a handrička, keď je niekto lenivý ako ja dávať dole reťaz :-), zároveň si už pri tom vyčistím aj kazetu a pastorky :y:

tak to si *** na celej ciare ze aditiva do nafty dpc to je take huste jak med ked ne este viac :D
a smrdi to a lepi sa to to by si akurat nachytal vsetok bordel z lesa/ulice/trailu

bacha na výrazy g.
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:28:51
00
tak to si ***** na celej ciare ze aditiva do nafty dpc to je take huste jak med ked ne este viac :D
a smrdi to a lepi sa to to by si akurat nachytal vsetok bordel z lesa/ulice/trailu

Ono to aj tak bolo myslené, že je to sprostosť dávať naftu na reťaz ;)
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:31:24
00
No... A je po dileme :D Inak len tak pre zaujímavosť, jak som bol vyniesť smeti stretol som Životné prostredie a pýtalo sa ma čo robíte s tým benzínom potom :D
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:36:24
00
prekopirujem ti to z inej temy:
"Zatial to nerobim tak dlho aby som musel nieco likvidovat, pritom tento postup pouzivam asi dva roky. Postup je nasledovny: potrebujes jednu flasu s cistou naftou, jednu s pouzitou a jednu bandasku alebo inu nadobu s velkym hrdlom v ktorej peries retaz. Hned po pouziti nafty v bandaske ju prelejes do flase s pouzitou naftou, tam sa ti usadi bordel a na vrchu ostane plavat cista nafta. Tu pri najblizsom pouziti nalejes do bandasky a usadeny bordel ostane vo flasi. V pripade potreby do bandasky dolejes trochu novej nafty. Po pouziti ju znova nalejes na tu staru usadeninu atd. atd. Casom sa nafta mina (ostava na retazi z ktorej cast utries handrou a cast sa odpari) a zvacsuje sa objem usadeniny. Ked sa mi bude zdat ze tej usadeniny je moc, tak ju vezmem niekde kde zbieraju pouzite oleje (nejaka benzinka, autoservis alebo nieco podobne)"
Zobraziť komentár 23.08.2010 - 21:44:56
00
keyboard_arrow_up