poradte.. na zatiatku som mal jasno .. duro dj e... potom som presiel k tore 302 (318 je uz draha).. a teraz som sa zasekol tu. ci zobrat novy e*****n ed milana (teraz je to priblizne 175eur) alebo bazaroveho manitoua. poradte.. chcem to na xc.. lesne polne cesny .. ram specialized hr 09
po kazdej jazde nohy ocistim a premazem. takisto som menil aj olej po 1000km. takze to nebude zanedbanim. chod je teraz este citlivejsi, len mi natom vadi to, ze sa nato teraz lepi plno bordelu. zacalo to vtedy ked sa tak vyrazne oteplilo a na obidvoch nohach naraz. ztou poriadnou kvapkou som to mozno trosku prehnal, proste zanechava kruzky a tak priblizne po 20km ked chodi vidlica casto do zdvihu, tak sa tych kruzkov nazbiera viac a zacne to aj stekat.
To slzenie je celkom normálny jav pri tejto vidlici po určitom čase jazdenia, lebo tá vidlica je primárne robená na mazanie vazelínou a nie olejom, to znamená, že gufera nie su na mazanie olejom a menšia či väčšia netesnosť je normálna, tiež záleží od spracovania daného kusu či bude slzenie väčšie, alb. menšie pri cene a množstve, ktoré sa vyrobí. Ten "tuning" spočíva v tom, že z novej či starej vidlice je odstránené pôvodne mazivo(vidl. vazelína) a následne je do obidvoch nôh použ. olej napr. 7,5W po asi cca40ml, použ. množstvo záleží od zdvihu vidlice.Každý priemerne zručný technický tip si vie sám spraviť takýto tuning, kt. nie je náročný. Treba len odstrániť pôvodné mazivo teda rozobrať vidlicu, povoliť na spodu každej nohy dané šróby, klepnúť ponich a stiahnuť vonkajšie nohy, vyčistiť z vnútra, potom nasadiť nohy späť, do otvorov na spodných nohách aplikovať približne rovnaké množstvo oleja a zašróbovať dané šróby na svoje miesta kde patria, otočiť vidlicu zapružiť poprípade skontrolovať tesnosť zo spodu či niesu šróby zaslzené ak áno tak sa použ. poprípade gum. tesniace krúžky a máme tunenú vidlicu. Časovo tento úkon nieje zložitý a cenovo náročný. Najviac času zaberie čistenie nôh od pôvodného maziva a cena oleja pri množstve cca 70-80ml či viac je pár € nič zázračné a zložité takto som kedisy aj ja vytunil svoju manitou splice, kt. tiež bola mazaná vazelínou. Prípadné ošetrenie si vie spraviť každý sám a výmena oleja nieje zložitá a do servisu si už len stačí ísť kúpiť dané množstvo oleja a zložiť vidlu dokopy. Tunený e*****n nieje nič zázračné a zložité mal som rozobranú bežnú sériovú vidlicu aj s olej patronou a tunenú, jediný rozdiel je iba použ. olej na mazanie nič viac tam nieje a ani olej patrona nemala použ. iný olej bol rovnaký,tak tiež ďalšie časti vidlice neboli nijak upravené či pozmenené. Samozrejme je dobré mať na tuning vidlice záruku k prípadnej reklamácií ako si ju spraviť sám doma a niečo spraviť zle aj keď úkon nie je zložitý, tak tiež je dobré po každej jazde očistiť povrch vnútorných nôh a gufier od nečistôt a zabrániť tak ich neskôršiemu poškodeniu a zničenie vidlice nech je v akej kolvek hodnote. A na margo toho čo som čítal o pár strán ďalej nesmie byť ŽIADNY vzduch v olej patrone vidlice či v tlmiacej časti tlmiča je to nežiaduce a nie je to normálne v takóm prípade je vhodné navštíviť odborný servis a následný komponent sa musí odvzdušniť a doplniť olej či sa vymení poškodená časť, kt. spôsobila zavzdušnenie. Pri zavzdušnení dané ovládacie prvky potom neplnia svoju funkciu tak ako majú, je dobré potom na takómto komponente ďalej nejazdiť a navštíviť servis ako riskovať poškodenie daného komponentu, kt. nieje vždy najlacnejší.
tvoj prispevok som precital len zbezne ale zabudol si na par veci. na molitan ktory sluzi na mazanie (napije sa olejom) na to ze milan ma vlastny tlmic (nemam to overene ale tvrdi tak) a na to ze on meni negativnu pruzinku presne na vahu jazdca co tiez prispeje k zvacseniu citlivosti
Obyčajná výmena vazelíny za olej by veru taký výsledok aký dosahuje tunený E*****n nedosiahla.
Je to o súbore úprav, ktoré viac či menej vylepšia chod. Niektoré tu boli vymenované.
Caute, nestalo sa uz niekomu, ze sa poskodilo tesnenie, resp. gumeny kruzok na stelovatku odskoku? Mam k tomu aj fotku. Neviete, ci by sa tam dal dat druhy kruzok? D.
.Každý priemerne zručný technický tip si vie sám spraviť takýto tuning, kt. nie je náročný. Treba len odstrániť pôvodné mazivo teda rozobrať vidlicu, povoliť na spodu každej nohy dané šróby, klepnúť ponich a stiahnuť vonkajšie nohy, vyčistiť z vnútra, potom nasadiť nohy späť, do otvorov na spodných nohách aplikovať približne rovnaké množstvo oleja a zašróbovať dané šróby na svoje miesta kde patria, otočiť vidlicu zapružiť poprípade skontrolovať tesnosť zo spodu či niesu šróby zaslzené ak áno tak sa použ. poprípade gum. tesniace krúžky a máme tunenú vidlicu ....
ospravedlňujem sa za oneskorenú reakciu .... pehliadol som.
zmena samotného mazania na citlivosť akú dosahuje upravený e*****n nestačí. To že porovnávaš dve veci a zdajú sa ti rovnaké, nemusia byť rovnaké.
Keby si mal obe varianty súčastne vedla seba tak by si si určite všimol podstatný rozdiel, ktorý vo významnej miere dopomáha k extremnej citlivosti upraveného e*****na a výrazne by pomohol aj keby zoslala vazelina. Tých rozdielov je viacej, ale pokial netušíš ako pracuje tlmič a prečo je pružinka menšia, prečo je táto planžetka takéhoto priemeru a nieje menšia alebo väčšia, prosím nevyjadruj sa o Milanových úpravách. Ak len vymeníš vazelinu za olej a vyhlasuješ že je vidla "tunená" to hraničí s fušerinou!
K zavzdušneniu ..... áno vzniká tam vzduch, resp. stále tam je. to čo robí problém je kavitácia.
to sa deje u všetkých tlmičov a hlavne ked je olej pretláčaný cez malé priechody (planžetky, ventili, pri loknutej vidle náraz) U E*****na tlak stúpne a oprava je jednoduchá bez rozoberania vidly. U RS dochádzalo pri tlaku k slzeniu pod gate .....
Som rád, že sa ešte niekto okrem mňa pustil do úpravi Manitou Splice, ale narozdiel od tvojej úpravy bolo vymený kompresný prut pod pružinou (originál plastový krúžok mal velké trenie - nahradené novým systémom), v tlmiči bola upravená spodná tlmičová časť, aby olej mohol rýchlejšie prechádzať do kompresie a pri návrate bol dorobený system "planžetka" (systém na low/high expanziu, fox-aci poznajú)
Investície do pokusov prevyšovali hodnotu vidly, ale ako škola technologii to bolo na nezaplatenie.
skús sa zamyslieť nad hlbkov tvojich úprav ....
Zdravím,
cez dlhé zimné večery nemám čo robiť a tak ma napadlo, či vonkajšie nohy z e*****na na rychloupinak (konkretne rocnik 2008) by sa dali vymeniť za vonkajšie nohy na 15mm pevnu os. Ď.
Zdravím páni, prepáčte, že sa vám montujem do témy, ale mám jednu otázku:
Chcem kúpiť E*****na TAD, ale na upraveného nemám rozpočet, tak zvažujem iné možnosti. Dnes som zbadal, že sa na kupkole zmenili ceny.
2008 stojí v prepočte 168€ (4090Kc), avšak ma čierne vnut. nohy - otiera sa farba a je tažšia ako novší model
2009 stoji b prepočte 248€ (5990Kc), ma zlatisté nohy a je ľahšia.
Je nejaký rozdiel vo vnútrajšku jednotlivých ročníkov?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to o súbore úprav, ktoré viac či menej vylepšia chod. Niektoré tu boli vymenované.
ospravedlňujem sa za oneskorenú reakciu .... pehliadol som.
zmena samotného mazania na citlivosť akú dosahuje upravený e*****n nestačí. To že porovnávaš dve veci a zdajú sa ti rovnaké, nemusia byť rovnaké.
Keby si mal obe varianty súčastne vedla seba tak by si si určite všimol podstatný rozdiel, ktorý vo významnej miere dopomáha k extremnej citlivosti upraveného e*****na a výrazne by pomohol aj keby zoslala vazelina. Tých rozdielov je viacej, ale pokial netušíš ako pracuje tlmič a prečo je pružinka menšia, prečo je táto planžetka takéhoto priemeru a nieje menšia alebo väčšia, prosím nevyjadruj sa o Milanových úpravách. Ak len vymeníš vazelinu za olej a vyhlasuješ že je vidla "tunená" to hraničí s fušerinou!
K zavzdušneniu ..... áno vzniká tam vzduch, resp. stále tam je. to čo robí problém je kavitácia.
to sa deje u všetkých tlmičov a hlavne ked je olej pretláčaný cez malé priechody (planžetky, ventili, pri loknutej vidle náraz) U E*****na tlak stúpne a oprava je jednoduchá bez rozoberania vidly. U RS dochádzalo pri tlaku k slzeniu pod gate .....
Som rád, že sa ešte niekto okrem mňa pustil do úpravi Manitou Splice, ale narozdiel od tvojej úpravy bolo vymený kompresný prut pod pružinou (originál plastový krúžok mal velké trenie - nahradené novým systémom), v tlmiči bola upravená spodná tlmičová časť, aby olej mohol rýchlejšie prechádzať do kompresie a pri návrate bol dorobený system "planžetka" (systém na low/high expanziu, fox-aci poznajú)
Investície do pokusov prevyšovali hodnotu vidly, ale ako škola technologii to bolo na nezaplatenie.
skús sa zamyslieť nad hlbkov tvojich úprav ....
cez dlhé zimné večery nemám čo robiť a tak ma napadlo, či vonkajšie nohy z e*****na na rychloupinak (konkretne rocnik 2008) by sa dali vymeniť za vonkajšie nohy na 15mm pevnu os. Ď.
Chcem kúpiť E*****na TAD, ale na upraveného nemám rozpočet, tak zvažujem iné možnosti. Dnes som zbadal, že sa na kupkole zmenili ceny.
2008 stojí v prepočte 168€ (4090Kc), avšak ma čierne vnut. nohy - otiera sa farba a je tažšia ako novší model
2009 stoji b prepočte 248€ (5990Kc), ma zlatisté nohy a je ľahšia.
Je nejaký rozdiel vo vnútrajšku jednotlivých ročníkov?