dnes som bol prvy krat v prirode na pozicanom CTM DELTA a poviem vam je to krasna zmena oproti cestnemu bicyklu
potrebujem kupit bike ale aky? strop tak 700 EUR, nebudem zavodnik, jednoducho budem jazdit len tak o volnom case, o vikendoch a tak rekreacne s kamaratmi aj sam (samozrejme ze ma bicyklovanie bavi a budem chodit na maratony, zavody pre radost s ambiciou vyhrat
chcem si teda kupit vyssi model CTM Caliber za 664 EUR priamo v nasom obchode kde by som mal aj pripadny servis postarany (internetove ceny su podobne).
je to dobra kupa alebo su bicykle znacky CTM zle?? pripadne poradte lepsi bike v tej cene. dakujem za kazdy prispevok a inak kto by mal zaujem o ten moj cestak tak piste
http://www.ctm.sk/model/mtb-mtb+pro-caliber+new-specifikacia-1.php
posledný komentár: 14. 3. 2023 o 15:53
tak by to malo byt
skus pofotit este patku
podla toho obrazka som si dal retaz aj ja na najlahsi a tu je vysledok.. preco ide ta spodna kladka alebo ako to nazvat sikmo a nie kolmo k zemi?
servis mam az v ziline len za cestu by som dal 10 EUR, mam ist na garancnu kontrolu ale pokial tomu nic nie je tak uvazujem ze tam nepojdem a dam si nastelovat prehadzovacku tu v meste kolko to bude stat 4 EURA? ci mal by som ist na tu kontrolnu navstevu?