moja story:
Pred par rokmi ma kamarat zo spinningu , Marcel Valach priviedol k cestakom, avsak az minuly rok som jazdil trochu intenzivnejsie, takze moja vyzbroj, kym som neohol prednu pilu pocas zaberu uprostred krizovatky bol na zaciatok fajn cestak slovenskej vyroby - Kenzel na campe xenon.
Attachment:
IMG_2389.JPG
story continues:
V novembri som niekolko tyzdnov tuzil si zaobstarat novy, nahradny bicykel. Predstavoval som si bielu karbonovu "hrubu" kostru s prvkami cervenej a "vysoke", karbonove kolesa. Stanovil som si rozpocet na 2000-2500EUR. Zhodou okolnosti som vybehol na tyzdnovu sluzobku na Taiwan, tak som hned omrkol Giant, Meridu,...nejak sa mi to uplne nepacilo, aj ked sa dala zo zavodu vybavit lepsia cena. Pozeral som koncorocno-vypredajove talianske bicykle, diskutoval s kamaratmi cyklistami z BA (som z TN), ale ziadne riesenie nebolo to prave orechove v danom rozpocte. Nakoniec den pred objednavkou Wiliera mi kamarat poslal link na bazar do MTbikera, kde jeden chalan, zavodnik ktoreho osobne poznal predaval cestny bicykel Fondriest TF2 za mojich vysnivanych 2.200EUR, ked som sa s nim skontaktoval, tak som zistil, ze je tiez z TN a ze ten bicykel lezi 300m od miesta kde pracujem, ma najazdenych 5000 km a je v excelentnom stave! Dlho som nevahal a rychlo som ho vyplatil. Teraz si uz uzivam prve stovecky pred-jarnych km okolo TN. Tak a ze sny sa neplnia !!! Tento rok bude v znameni pripravy na ironmana, tak dostane rovno aj zabrat.
Fondriest TF2 komplet na Campagnolo super record 11 s kolesami Ursus Miura Carbon
Attachment:
Fondriest.JPG
btw. je to velke faux pas nosit pumpicku na ziletke? ja si ju nejak tak zabudam bravat do dresu, tak je to poistka.
opierat bicykel o hociktory stlp ci uz dreveny alebo ocelovy je barbarstvo, ale nemohol som si pomoct
joli, s ultegrou som maximalne spokojny, kedze je to moj prvy cestak, tak si myslim ze horsie si neviem predstavit...zmena prevodu je komfortna a zatial mi na nej nevadi nic, cize to je asi dokaz toho ze je vsetko v poriadku.
jooo, tak dakujem za priaznive ohlasy. Ten bike mam stale doma vnutri a strasne sa z neho stale radujem Ta zelena na kolesach sa aj mne zdala trosku zvlastna na zaciatku, ale zvykol som si a uz som sa mi aj celkom paci, tak sa pomaly aj farebne zladujem
Attachment:
Antarik_marec11.jpg
Jo a dik Zani za nepriamy tip na navlek/satku okolo krku - je to super vec ked fuka/je zima. +ta plastova termoska je v poho postacujuca na 2-3 hodky jednym smerom (v restike radi predaju teply cajik do termosky )
Dnes veľmi krutý tréning + test Schwalbákov. Po skúsenostiach z horáku a cesty už inú značku nechcem, od radosti som výnimočne urobil fotku na konci tréningu 600m od domu
Ja si tiez nemozem pomoct.
Carbonovy fondriestik na S. Recorde za 2.200,-?!
To je ako ked sused o 2 ulice dalej predava rocneho passata, kompletne nalozeneho za 8.000,-, lebo on si kupil dva, povozil sa a teraz ich predava.
Nieco mi tu nesedi.
Ja si tiez nemozem pomoct.
To je ako ked sused o 2 ulice dalej predava rocneho passata, kompletne nalozeneho za 8.000,-, lebo on si kupil dva, povozil sa a teraz ich predava.
Nieco mi tu nesedi.
Ten predaj/nakup bol koser (+ tymto ho pozdravujem a este raz dakujem za super bike) Dedukujem, ze tam boli 2 veci v pozadi. Mal uz novy CUBE alebo FUJI (som na neho celkom zvedavy co je to za delo), pravdepodobne na elektrike na ceste a bolo treba ho dofinancovat + predpokladam, ze vramci klubu (alebo ako ZTP) ho mohol mat za priaznivejsich podmienok, ale to je len dohad... totiz 2 roky dozadu som mal moznost kupit nejake jazdene biky od profikov za priaznivejsie/obdobne ceny, len som tolko nejazdil ani som nemal
Super cesťáčik a ešte lepšia cena! Prajem veľa šťastných kilometrov!
A vôbec sa podobnými príspevkami nezaťažuj, to ti len niektorí závidia dobrú kúpu. Keby si napísal, že si za neho dal 5000,- €, nikto ani nepípne.
borze: dúfam, že si kúpil toho "rocneho passata, kompletne nalozeneho za 8.000,-", lebo inak mi nesedí niečo na tebe
Nic v zlom, ale ked si aj ja dam par faktov do kopy, tak mi to nesedi.
- VO nakupna cena takehoto bike je cca 6000,-
- Nepoznam Slovensky KLUB, ktory by svojim zavodnikom po ukonceni sezony ponechaval alebo odpredaval bicykle. Dokonca ani nepoznam slovensky klub ktory by zavodnikom poskytoval fondriesty. Dukla Trencin jazdi na meridach a povinne sa po sezone odovzdavaju.
- Netusim od akych profikov si mohol pred rokmi kupit a za obdobne ceny, lebo na slovensku je len cca 10 profesionalov (1xLiquigas, 2xHTC, myslim, ze 1xbelgicko, 1x rakusko a potom par v CZ). Nokolko je mne zname, tak len ti prvi styria maju moznost ponechat si kola.
Ak mas na mysli profikov s ktorymi sa stretavas na pretekoch po slovensku, tak mi ver, ze su to asi taki profici ako aj ty. Mozno len s tym rozdielom, ze maju licenciu a klubovu prislusnost, avsak ten klub im urcite kola nenecha a uz vobec nie fondriesty na S Recorde. V najlepsom, ak klub patri nejakej predajni, tak im predajna da zlavu na nakup, ale pochybujem, ze by poskytovali zlavu v svoj neprospech.
Tito ,,profici,, si sami musia zabezpecit bicykle a je len na nich kde a ako. O tom svedci to, ze dotycny si uz objednal delo fuji, ktore uz ma na ceste.
Kazdy clovek, pokial nie je debil, sa snazi v prvom rade konat v svoj prospech. Nepocul som o tom aby hatina, jakabovic alebo niekto iny predavali svoje auta za par soplov. A zeby prave ,,profik,, z hornej dolnej je taky samaritan alebo je tak za vodou, ze on si to moze dovolit ?
Na slovenskych maratonoch jazdi vacsia polovica ,,profikov,, na bicykloch nie celkom koser povodu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred par rokmi ma kamarat zo spinningu , Marcel Valach priviedol k cestakom, avsak az minuly rok som jazdil trochu intenzivnejsie, takze moja vyzbroj, kym som neohol prednu pilu pocas zaberu uprostred krizovatky bol na zaciatok fajn cestak slovenskej vyroby - Kenzel na campe xenon.
story continues:
V novembri som niekolko tyzdnov tuzil si zaobstarat novy, nahradny bicykel. Predstavoval som si bielu karbonovu "hrubu" kostru s prvkami cervenej a "vysoke", karbonove kolesa. Stanovil som si rozpocet na 2000-2500EUR. Zhodou okolnosti som vybehol na tyzdnovu sluzobku na Taiwan, tak som hned omrkol Giant, Meridu,...nejak sa mi to uplne nepacilo, aj ked sa dala zo zavodu vybavit lepsia cena. Pozeral som koncorocno-vypredajove talianske bicykle, diskutoval s kamaratmi cyklistami z BA (som z TN), ale ziadne riesenie nebolo to prave orechove v danom rozpocte. Nakoniec den pred objednavkou Wiliera mi kamarat poslal link na bazar do MTbikera, kde jeden chalan, zavodnik ktoreho osobne poznal predaval cestny bicykel Fondriest TF2 za mojich vysnivanych 2.200EUR, ked som sa s nim skontaktoval, tak som zistil, ze je tiez z TN a ze ten bicykel lezi 300m od miesta kde pracujem, ma najazdenych 5000 km a je v excelentnom stave! Dlho som nevahal a rychlo som ho vyplatil. Teraz si uz uzivam prve stovecky pred-jarnych km okolo TN.
Fondriest TF2 komplet na Campagnolo super record 11 s kolesami Ursus Miura Carbon
btw. je to velke faux pas nosit pumpicku na ziletke? ja si ju nejak tak zabudam bravat do dresu, tak je to poistka.
joli, s ultegrou som maximalne spokojny, kedze je to moj prvy cestak, tak si myslim ze horsie si neviem predstavit...zmena prevodu je komfortna a zatial mi na nej nevadi nic, cize to je asi dokaz toho ze je vsetko v poriadku.
Prečo faux pas? Pokiaľ nejdeš preteky Pro Tour, určite nie.
Fondriest je nádherný.
Toto keby som vedel, tak ju nenosím v drese....
Jo a dik Zani za nepriamy tip na navlek/satku okolo krku - je to super vec ked fuka/je zima. +ta plastova termoska je v poho postacujuca na 2-3 hodky jednym smerom (v restike radi predaju teply cajik do termosky
Nieco mi tu nesedi.
Nieco mi tu nesedi.
Ten predaj/nakup bol koser (+ tymto ho pozdravujem a este raz dakujem za super bike) Dedukujem, ze tam boli 2 veci v pozadi. Mal uz novy CUBE alebo FUJI (som na neho celkom zvedavy co je to za delo), pravdepodobne na elektrike na ceste a bolo treba ho dofinancovat + predpokladam, ze vramci klubu (alebo ako ZTP) ho mohol mat za priaznivejsich podmienok, ale to je len dohad... totiz 2 roky dozadu som mal moznost kupit nejake jazdene biky od profikov za priaznivejsie/obdobne ceny, len som tolko nejazdil ani som nemal
A vôbec sa podobnými príspevkami nezaťažuj, to ti len niektorí závidia dobrú kúpu. Keby si napísal, že si za neho dal 5000,- €, nikto ani nepípne.
borze: dúfam, že si kúpil toho "rocneho passata, kompletne nalozeneho za 8.000,-", lebo inak mi nesedí niečo na tebe
- VO nakupna cena takehoto bike je cca 6000,-
- Nepoznam Slovensky KLUB, ktory by svojim zavodnikom po ukonceni sezony ponechaval alebo odpredaval bicykle. Dokonca ani nepoznam slovensky klub ktory by zavodnikom poskytoval fondriesty. Dukla Trencin jazdi na meridach a povinne sa po sezone odovzdavaju.
- Netusim od akych profikov si mohol pred rokmi kupit a za obdobne ceny, lebo na slovensku je len cca 10 profesionalov (1xLiquigas, 2xHTC, myslim, ze 1xbelgicko, 1x rakusko a potom par v CZ). Nokolko je mne zname, tak len ti prvi styria maju moznost ponechat si kola.
Ak mas na mysli profikov s ktorymi sa stretavas na pretekoch po slovensku, tak mi ver, ze su to asi taki profici ako aj ty. Mozno len s tym rozdielom, ze maju licenciu a klubovu prislusnost, avsak ten klub im urcite kola nenecha a uz vobec nie fondriesty na S Recorde. V najlepsom, ak klub patri nejakej predajni, tak im predajna da zlavu na nakup, ale pochybujem, ze by poskytovali zlavu v svoj neprospech.
Tito ,,profici,, si sami musia zabezpecit bicykle a je len na nich kde a ako. O tom svedci to, ze dotycny si uz objednal delo fuji, ktore uz ma na ceste.
Kazdy clovek, pokial nie je debil, sa snazi v prvom rade konat v svoj prospech. Nepocul som o tom aby hatina, jakabovic alebo niekto iny predavali svoje auta za par soplov. A zeby prave ,,profik,, z hornej dolnej je taky samaritan alebo je tak za vodou, ze on si to moze dovolit ?
Na slovenskych maratonoch jazdi vacsia polovica ,,profikov,, na bicykloch nie celkom koser povodu.