V principe plati jedno - predajca ma vediet zdokladovat povod bajku aj komponentov a ten, kto rozmysla do buducna a nechce riskovat, si ten povod aj zdokladovat necha. Ja by som si teda na bajku, o ktoreho povode nemam informacie, netrufol ist na ziadny pretek na SK a uz vobec by som si netrufol s takym bajkom prekrocit hranice...
papiere ti nič neriešia.. neni problém ich vyrobiť..
rovnako ako kúpiš kradnuté auto komplet s papiermi.. vyplnenú servisnú knižku s pravidelnými pečiatkami za 20€
ja tiež jediné od čoho mám ešte skovaný papier je rám, a keď velmi pohladám aj od vidlice bude niekde..
Riesia, ked Ti ich doda clovek, ktoreho poznas. Od ineho by som jazdenku aj tak nekupil. Ale to je samozrejme len moje vnimanie kupy pouzivanych veci a netvrdim, ze prave toto moje vnimanie je to jedine spravne. Kazdy sa musi rozhodnut sam a sam aj musi niest pripadne neskorsie nasledky takehoto rozhodnutia - that's all.
Tolko drístov kvôli nejakým lopatám,veď hrádza to je doslova lopatáreň.
Na ebayi sa dajú pri troche šťastia vydražiť velmi pekné stroje za smiešne ceny...
ale ked vykradli kamion barlowordu tak tych Bianchi skoncilo na slovensku 10 ks ,dovozca na SK by vedel rozpravat
ak sa nezlepsi financna situacia tento biznis bude prekvitat dalej
a to nehovorim ako v roku 97 zmyzol cely kamion horskych bikov merida
a tie sa predavaly po 5000 sk lepsie po 6000sk dokopy asi 300 ks
a preto sa v michalovciach a okoli nepredala merida straaasne dlho ...a biky chodia dodones po meste a nikto nikomu nic neprisil ...a ani nikomu policajti bike nezabavyli
a tie sa predavaly po 5000 sk lepsie po 6000sk dokopy asi 300 ks
a preto sa v michalovciach a okoli nepredala merida straaasne dlho ...a biky chodia dodones po meste a nikto nikomu nic neprisil ...a ani nikomu policajti bike nezabavyli
aby sme už neboli OT , dnes konečne prišiel nový cesťák a 21-ročný starček môže už v pokoji užívať dôchodok
btw: fotené narýchlo pred chvíľou mobilom keď som ho poskladal, takže posed a iné drobnosti budem riešiť neskôr...teraz mu pripíjam na veľa km bez nehôd a aj sebe
podla webu Canyonu 6,8kg , no má do 7kg aj s pedálmi...síce jedno široké koleso mám - ZIPP 404, ale to je na druhom bicykli...na tomto sú Mavic Elite a ešte vymením sedlo, aby bolo na oboch rovnaké...that's all folks
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rovnako ako kúpiš kradnuté auto komplet s papiermi.. vyplnenú servisnú knižku s pravidelnými pečiatkami za 20€
ja tiež jediné od čoho mám ešte skovaný papier je rám, a keď velmi pohladám aj od vidlice bude niekde..
Na ebayi sa dajú pri troche šťastia vydražiť velmi pekné stroje za smiešne ceny...
ak sa nezlepsi financna situacia tento biznis bude prekvitat dalej
a tie sa predavaly po 5000 sk lepsie po 6000sk
a tie sa predavaly po 5000 sk lepsie po 6000sk
takze bikerske peklo je v michalovciach
btw: fotené narýchlo pred chvíľou mobilom keď som ho poskladal, takže posed a iné drobnosti budem riešiť neskôr...teraz mu pripíjam na veľa km bez nehôd a aj sebe
kolko vazi?
váha 7,1 kg podľa webu canyonu
Ak budeš meniť kolesá - tak tieto beriem