Amstrong, ďakujem za odbornejšie info. Fotil som to s minimálnym zoomom, z cca 1 metra. Ona bola fakt skoro tuhá, otvorenie papuľky jej trvalo snáď aj 30 sekúnd. Aj keď plazy nemusím , mrzí ma, že sme to nedomysleli a neodhodili sme ju z cesty. Cestou naspäť sme našli z nej už len tapetu...
...parádny kúsok, škoda ho...minulého roku niekedy koncom oktobra alebo začiatkom novembra na Mihaľove, na presvetlenom úseku som zrazu pred predným kolesom uvidel obrovského trblietajúceho sa hada...len som stihol strhnúť predné koleso do strany, zatiahnúť pedálom a mazal som ozlomkrk vpred....asi po 100m som zastavil a prehľadával som si nohy, či ma to zjavenie nejako nepoznačilo...ale neuveriteľne som sa zľakol...ešte dnes na mňa ide husia koža, keď si na to spomeniem...cestou domov som uvažoval, ako rýchlo by som sa dostal do nemocnice, keby ma uhryzol vrátiť sa a odfotiť ho, som nemal odvahu nikdy by som nečakla, že tak na jeseň stretnem v lese hada
Tak dnes cca 70 km výjazdík za slubenimi kostolikmi v dedinkach Lukov - Fricka...Pocasie az na neprijemny protivietor ktory ma sprevadzal aj tam aj spat do Bj Kostoliky obe velmi pekne + v Lukove pristup na zvonicu ...Takze kostoliky sa pomaly minaju este par a mam ich vsetky zo zaciatku som to nemal v plane ( chcel som hl ukazat nase pamiatky konkretne kostoliky v okoli Bj mozno to pomoze CR )... ale tak pridam aj kostoliky z okolia Svidnika tam je ich dalsia kopa - neviem ci sa hodi pridavat aj kostoliky z Polska kedze nazov fora je jasny - Bikovanie v okoli Bj a nechcem to tu kazit ostatnym Ibaze by vam to nevadilo Foto dole - rozdelil som ho na 2x ... majte sa
No vidim, ze niekto riadne nabehava km, ale aj tak ma nedobehnes ... som rad, ze tu niekto obohacuje temu s takymi kulturno-historickymi pamiatkami ako su kostoliky, mozme byt na ne hrdi ... je sa cim chvalit ... ten vo Fricke sa mi obzvlast paci ako ho zrenovovali
Takze dnes "Resovska osmicka" zelena je celkom v pohode miestami blatiste useky, miestami vela konarov, ale miestami to bolo , spevnena lesna cesta z Trocan do Resova, ktora ide popri potoku bola tiez v pohode, ale ked sa ta spevnena cesta zmenila na nespevnenu tak som mal promlem siel som po riadnych , dostal som 4-nasobny defekt (trnie), bahnil som sa po roli, s prevodnikom som skoro strom prepilil , a tak dalej ... no dajako som dosiel ... z Resova do BJ to po zelenej slo v pohode a na zaver pekne rozbity zjazd po zvaznici
Niektoré úseky vyzerajú ozaj lahodne .
Momentálne pokropuje aj keď už sa to (moje obľúbené ) trhá a začína pomaly prerážať . Škoda, že poobede mám nejaké povinnosti, zajtra si to vynahradím
Scudo tie fotky vretenice Merida96 pekné kostolíky, len ma zaujalo či sú nové alebo také zachované? PAJDO si dobrý, mňa by nebavilo brodiť sa takým blatom, a ten zárez na padnutom strome Rymanow tak je, Robo určite neodolá tým serpentínam ..inak, Peťo si zabudol že máš cestné plášte? Kde si to v tej Komańczi zablúdil do lesa??
Pajdo: Tak to si asi nevidel po com som siel ja. Objavenych zopar peknych novych usekov len skoda, ze nevedu nikam. Koncia v lese a.... Planovany zjazd z Polany do Uscia Gorlickiego sklamal totalne. Vraj lesna cesta, ale stracala sa tak, ze som mal casto dojem ze nejdem po ceste ale volnym lesom. A ten hnusny sneh nalepeny na kufroch ze sa ani zacvaknut nedalo....
Ale kedze som mal bajk spinavy z minuleho tyzna v Marhani, tak to az tak nevadi. Uz som ho umyl v Topli. (pouzivam zasadne prirodne odburatelne mazadla)
Minikin: no to teda musel byť sneh keď NN tak lepili. Viem, že niekedy si mal teflónový Finish line, ten biologicky odbúrateľný veľmi nie je, zmena oleja?
Dnes vela casu na bike neostalo tak som vybehol pozriet Ta3 na Mnichacik Cestou hore som stretol kamaratov-bikerov ktory sa sli previest k studnicke Ta3 velmi vidiet nebolo no aj tak tam jeden Meridak skusal fotit Cyklistou na cestach opat + Podarilo sa zazriet aj zopar srn
Bluebiker20 : Ak myslis tie kostoliky co som popridaval sem tak niektore su zrekonstruovane - ( Niektore viac ine menej ) ale je pekne ze sa o ne ako tak staraju ... Ved je o co su proste este mi treba 2. - Vysna polianka and Kozany len musim dostat chut na cestu a nejako sa prinutit Asi skor ako tie pojdem pozriet kostolik v dedinke Dubne skoda ze uz nepatri do " tejto temy " aj ked v podstate lezi - v okoli Bardejova dost sirsieho
Viem, že niekedy si mal teflónový Finish line, ten biologicky odbúrateľný veľmi nie je, zmena oleja?
No tak ten olej, ktory na retazi povodne bol ostal v Polsku, ked som brodil Ropu (este ze stav vody bol relativne nizky). Alebo tiez v snehu a blate. Tlmic ani vidlica chvalabohu netecu. Do Tople fakt ani kvapka! Aj do motorovej pily na mazanie retaze lejem fakt nejaky rastlinny. Prirodu mam predsa rad!
Na teba este nemam , predsa si len starsi a skusenejsi , aspon niesom jediny biker co chodi po takych ... vseobecne si myslim, ze cim extremnejsi teren, tym lepsi trening ... samozrejme psychicky
Edit: bike sa neoplati cistit, boh vie kde skoncime nabuduce
Dnes som sa trochu vybehol pomotat po okoli Kalvarie... kedze neviem ci je vobec v tomto fore spomenuta pridavam zopar foto ...ze aj take tu " v okoli Bardejova " mame Nie aby to tam zasa bolo extra zaujimave ale tak da sa po-bikovat aj tam + pekne vyhlady na okolie Bardejova
Info : Ako to vyzera s prechodom cez Blechnarku do Wysowej ? ...Da sa uz tamadiel prejst ci sa tam radsej este nepustat ? Dik
Blechnarka - Stebnicka Huta v nedelu bez problemov - sice vlhko ale ziadne lepive blato. (az na 10 metrov na lucke pred hranicou, kde to rozjazdili auta - ale da sa to obist po luke). Regetovka - Regetov podstatne horsie najma na Polskej strane na klasickom mieste tesne za hranicou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Minikin, musis byt stastny ako blcha
PS: Kondicka je v haji
Momentálne pokropuje aj keď už sa to (moje obľúbené
ak by vam fotky vadili staci povedat zmazem .
aktal1550km
Merida96 pekné kostolíky, len ma zaujalo či sú nové alebo také zachované?
PAJDO si dobrý, mňa by nebavilo brodiť sa takým blatom, a ten zárez na padnutom strome
Rymanow tak je, Robo určite neodolá tým serpentínam
EDIT: "EARTH HOUR"
Dnes večer sa v našom časovom pásme koná o 20:30
Ale kedze som mal bajk spinavy z minuleho tyzna v Marhani, tak to az tak nevadi. Uz som ho umyl v Topli.
Minikin: no to teda musel byť sneh keď NN tak lepili. Viem, že niekedy si mal teflónový Finish line, ten biologicky odbúrateľný veľmi nie je, zmena oleja?
Bluebiker20 : Ak myslis tie kostoliky co som popridaval sem tak niektore su zrekonstruovane - ( Niektore viac
Majte sa
No tak ten olej, ktory na retazi povodne bol ostal v Polsku, ked som brodil Ropu (este ze stav vody bol relativne nizky). Alebo tiez v snehu a blate. Tlmic ani vidlica chvalabohu netecu. Do Tople fakt ani kvapka!
Na teba este nemam
Edit: bike sa neoplati cistit, boh vie kde skoncime nabuduce
Info : Ako to vyzera s prechodom cez Blechnarku do Wysowej ?